God pris, hurtig behandling og rigtig god kundeservice. Modtog mine varer hurtigt og forsvarligt indpakket. Ikke første gang jeg handler hos Phono.dk og bestemt ikke sidste gang. 🫶🏽
Leveringtid slet ikke som beskrevet. (lagervarer) 1-2 dage blev til 10 dage. Efter første kontakt, blev der lovet at det sendt, men måtte rykke igen. Heller ikke modtaget den rigtige vare. M... Leggi di più
Jeg bestilte 21/10 en LP fra dem. En uge senere får jeg en mail om pladen er forsinket. Yderligere to måneder senere får jeg endelig at vide pladen er udgået ved selskabet, hvorfor de annulerer... Leggi di più
Laaang leveringstid og ingen respons fra deres såkaldte kundeservice. Købte en jule gave i starten af december og den kom først kort før jul. Da de ikke svarede på min henvendelse om hvornår de vil... Leggi di più
Phono.dk har alt hvad hjertet begærer indenfor tilbehør og udstyr til din pladespiller og vinylsamling. Uanset om du er novice eller feinsmecker, giver Phono.dk dig lækre kvalitetsprodukter til din pladesamling. Love thy vinyl!
Bredgade 59C, 7400, Herning, Danimarca
- kontakt@phono.dk
- www.phono.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Det er ikke sidste gang, at jeg bestiller varer fra Phono.dk
Købte innersleeves og noget pladerens til en billig pris. Synes de har et stort udvalg for vinyl entusiaster. Helt klart ikke sidste gang at jeg bestiller varer der fra.
Kanon service og hurtig levering
Fantastisk webshop - virkelig god service og hurtig levering.
Godt arbejde - og har helt sikkert ikke handler for sidste gang!!
Jeg er fan!
Phono.dk er helt klart danmarks bedste vinylforhandler med landets største kollektion af vinyl plader, pladespillere og tilbehør. Bestilte for en uge siden varer derfra og det gik super hurtigt med at få varerne tilsendt. Deres guide og support er helt i top! Brugte Phono's webside chatsupport da jeg havde en del spørgsmål ang. mine bestilte varer, og jeg blev mødt med STOR venlighed og hjælp. Tusind tusind tak for jeres hjælp og for en fed online butik.
Specialt tak til Samuel fra phono.dk for hans venlighed og service! Keep up the excellent work!
Phono.dk......jeg er kæmpe fan!
Sublim service
Jeg siger mange tak til Phono for den helt ekstraordinære service, aldrig har jeg oplevet en så fantastisk service!
Jeg skriver til dem for, at høre om de havde nogle plader tilbage med Coldplay - A Head Full Of Dreams af limited edition udgaven. Det havde de desværre ikke, men Kenneth fra Phono fandt så ud af, at de godt kunne bestille en hjem til mig fra USA. Det er sgu i orden.
Udover det, så synes jeg priserne er helt i orden. Jeg har simpelthen ingenting at klage over. Fragten var også super hurtig.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra Phono!

Risposta di Phono.dk
Hurtig, gode priser, forsvarlig indpakning og god service
Tingene er ganske rimelige i pris, særdeles rimelige for nyudgivelser.
Udvalget er pænt, det kommer ret hurtigt, og så er det også pakket ganske forsvarligt ind.
Jeg har haft en enkelt fejl på en ordre, det rettede kundeservice vanvittigt hurtigt, og meget uden for normal kontortid. Jeg ved ikke om de har døgnbemanding, men det går godt nok stærkt, og man skal hverken diskuterer om det ene eller andet, det er kundeservice på højt niveau.
Jeg har handlet der et par gange, og det kommer jeg også til at gøre fremover.
flink og hurtige
Hos phono.dk er de altid hurtige til at sende de bestilte varer og de svarer hurtigt og præcist på spørgsmål
Lille ny på markedet!
Phono.dk gør lidt mere end andre vinyl net-shops. De har samlet ALT i en`butik og gør det nemt, for både den`Audiophile vinyl samler, nybegynderen og alle os andre.
Nu er det muligt og handle det meste et`sted og er du helt grøn, guides der også, så du kommer godt i land.
Priserne på vinyl er også meget fair og konkurrencedygtig, ligesom deres Hardware, som f.eks pladespillere og tilbehør.
De varmeste anbefalinger skal lyde herfra..!!
God og venlig
Altid hjælpsomme og flinke. De brænder virkeligt for 'vinyl,
super god side
Det er fedt at der er en side der tager hele vinylen alvorligt - både musikken, men også alt det der følger med. Super side!
Vinyl tosser vaccinerede med pickup!!
Har handlet der omkring 10 gange efterhånden, og har udelukkende mødt professionel kundeservice! Jeg har både købt vinyler og tilbehør (rem, dæmpefødder, og pladevægt) og har fået rigtig god og venlig rådgivning hver gang! Har også efterspurgt varer som ikke var i deres sortiment og de har hurtigt svaret på mine forespørgelser! Jeg har endda afhentet et par vinyler på adressen og kan med sikkerhed sige, at der her er tale om vinylfreaks og ikke bare nogle fjolser der er hoppet med på vinylbølgen!!
Generelt god oplevelse
Min oplevelse med Phono.dk har været primært positiv. Flot udvalg til rimelige priser.
Et enkelt minus jeg oplevede i en større ordre var, at en vare var i restordre, og jeg kunne ikke lige hitte ud af hvilken vare det drejede sig om.
Dette resulterede i en længere leveringstid, men jeg fik aldrig et estimat på hvor længe der ville gå. Det trækker en smule ned, men heldigvis stod jeg ikke og skulle bruge varerne akut.

Top $$ Service
Bestilte et par dobbeltalbums, hvoraf den ene i et album wobblede mere, end acceptabelt af en 180g vinyl. Mail med forespørgsel om ombytning, lynhurtigt svar med link til udprintbar returlabel og returporto. På intet tidspunkt "slå sig i tøjret" som man så ofte oplever andre steder. Soper oplevelse med 10-stjernet service, selvom der kun er plads til 5 stjerner. Handler med garanti her igen :-)