Fik skiftet skærm på min iPhone 8 Plus. Købte original Apple skærm men den var lidt utilregnelig. Da jeg kom i butikken igen blev den skiftet til endnu en ny original Apple skærm - uden diskussion. Su... Leggi di più
Den 21. oktober 2023 gik min iPhone total i sort! Havde 5 kvarters køretur foran mig som jeg ikke anede, hvordan jeg kom til uden min GPS. Entrerede derfor butikken “phonestore” på Standvejen, Hel... Leggi di più
Super service og virkeligt dygtige! Kom med vanskelig opgave… min mors gammel IPad med smadret skærm skulle sættes op på ny iPad så alt lignede den gamle. Elgiganten havde opgivet. Men Phonestore løs... Leggi di più
Jeg fik skiftet et batteri der desværre ikke løste problemet og min telefon var færdig - jeg blev med det samme tilbudt at få beløbet for batteriskift refunderet ved køb af ny telefon Min n... Leggi di più
Hos Phonestore har vi et stort udvalg af smartphones, tablets og tilbehør. Vi sælger og reparerer med originale Apple- og Samsung-reservedele af apple certificerede teknikere.
Strandvejen 92, 2900, Hellerup, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Med 3 børn i husstanden og ofte en ødelagt iPhone eller ipad, er jeg flittig kunde, og jeg får altid imødekommende ekspedition med et højt fagligt niveau samt hurtig levering til en fair pris
Fantastisk kompetent, hurtig og venlig service. Kom tilfældigvis forbi på Strandvejen i Hellerup i lørdags og kiggede på den store revne i skærmen på min iphone-X. Gik ind og fik gode råd og vejledning, og en halv time senere kunne jeg hente min "nye" X'er.
God, hurtig og behjælpsom service til rimelig penge.
Great customer service!
Cracked the screen on my iphone 7 and they fixed it within 15-20 mins at market price!
Fik fikset en smadret skærm på min telefon på 30 min. Hurtigt og billigt!

Risposta di Phonestore ApS
De mest fantastiske drenge ever... brug dem!!
Super professionel og stærk kundeservice! Jeg har anvendt Phonestore flere gange nu til reparation af mine og min families telefoner. Hver gang har jeg været fuldt tilfreds - reparationerne har været perfekt udført, til tiden og til en god pris. Seneste oplevelse var dog noget ud over det ekstraordinære: jeg kommer for at få en telefon repareret, men bliver oplyst, at skaden kan gå ind over garantien hos den teleudbyder jeg har købt telefonen hos. I stedet for at reparere min telefon og tjene penge på min uvidenhed vejleder Phonestore mig igennem reklamationssagen ganske gratis og jeg ender med at få en helt ny iPhone 6S. Klasse og stærk etik!

Risposta di Phonestore ApS
Simpelthen så dejlig service!
Venlig ekspedient, som interesserede sig for mine behov og imødekom dem til fulde.
Fik mig en iphone 7 plus i sort med 32 GB helt ny og uåbnet til blot 5600 kr. Dette er en super pris og den fungerer som den skal.
Vil klart anbefale denne butik til folk som har et budget.
Super behulpzaam & zeer goede uitleg over alle producten!
Zeker zo verder doen !
Steeds de goedkoopste in zijn sector!
Alt fungerede. Hvad der blev lovet, blev holdt!
Bestilte varen og havde den næste dag som lovet. Enkelt og nemt!
For godt tre uger siden mistede jeg mit batteridæksl til min HTC Legend. Telefonen virker ikke uden, da antennen sidder i dækslet. Købte et hjem fra mytrendyphone.dk, det duede ikke, der var ikke antenne på, retur med det, Så bestilte jeg et fra sparepart.dk, det kunne slet ikke komme på, også retur med det. Irriterende, åbentbart uorginale dele! Så fandt jeg et dæksel hos phonestore.dk tl en god pris. Belært af erfaring ringede jeg til firmaet og fik en fin betjening, samt blev oplyst om at den de havde var en original HTC reservedel, men desværre var i restordre. (Jeg kunne have fået et sort med det samme, men telefon er rød). Efter en god uge kom dækslet...... og det passede, så nu kan jeg igen bruge min telefon efter den har været "død" i tre uger. Et sobert firma med god kundeservice.
Super hurtig svar på mail samt super super hurtig levering, fik varen
leveret dagen efter bestilling. Kan kun anbefale Phonestore til alle!!!
Phonestore havde ikke den model jeg bestilte, men soergede for at jeg fik an anden I tide til at kunne give some Julegave. Rigtig god service.
Jeg bestilte et original batteri til en HTC Legend, Phonestore ringede og sagde at HTC havde stoppet med produktionen af denne type batteri, dette lyder sandsynligt, da jeg købte den i 01-10-2010, de tilbød i stedet et uorginalt batteri, det har jeg monteret og det fungerer ok. Fra erfaring med min PC, kan uorginale batterier være helt ok
stort udvalg, lynhurtig levering. Så kan det ikke gøres bedre