Perchstearoom Recensioni 117

TrustScore 3 su 5

3,0

1.gang vi besøgte perch thehus i Århus , var vi topbegejstrede . Lækre nybagte scones, gode sandwich , petit Four og skøn the . Sød betjening . Hyggeligt . 2. Gang kørte vi skuffede hjem til Aalbor... Leggi di più

Meget ringe service og kæmpe skuffelse. Havde bestilt bord over en måned før og anmodet om vinduesplads eller en stille placering. Blev placeret midt i gennemgang længst væk fra vindue. Andre fik til... Leggi di più

3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Vi var forbi for første gang

Vi var forbi for første gang. Dejligt venligt personale. Virkelig hyggelig stemning. Men nøj hvor var vores afternoon tea skuffende. Sconsne var hårde og tørre, sandwichen var tørre, kagerne smagte som noget der havde stået på køl en dag for længe. Virkelig ærgerligt da vi havde set frem til det længe. Slet ikke 400 kr værd.

9 marzo 2026

Percs uden kærlighed til te

Jeg besøgte Percs tearoom og Percs tebutik den 13 februar 2026. Jeg kan ikke mærke firmaets kærlighed til te. I tearoom bestilte jeg en kraftig te og fik en meget tynd te. Tepotten blev hverken forsynet med tehætte eller telys, som kunne holde teen varm. I tebutikken købte jeg kinesisk forårste. Da jeg kom hjem og lavede teen var den helt forkert og smagte helt forkert. Der var ingen blomsterblade i som der plejer.

13 febbraio 2026

Er dejlig oplevelse...

Er dejlig oplevelse...
Jeg og min søster havde booket bord på Perchs Tearoom en kold januar eftermiddag - og sikke en dejlig oplevelse. Smukke omgivelser og sød og venlig betjening. Dejlig te, lækre sandwich, scones og petit fours. En oplevelse, der kan gentages.

20 gennaio 2026

Dårlig attitude og lang ventetid

Jeg havde set frem til et besøg hos Perchs Tearomm i København, da jeg tidligere har haft en virkelig god oplevelse. Desværre blev denne gang en skuffelse.

Vi ventede over 50 minutter på både the og mad, og da teen endelig kom, smagte den af ingenting. Da vi høfligt påpegede det, blev tjeneren fornærmet og gav os en irettesættelse i stedet for hjælp. Maden kom først efter en time – uden præsentation, modsat de andre gæster.

Vi fik dog tilbudt rabat pga. ventetiden, men jeg ville langt hellere have betalt fuld pris for en god oplevelse. Alt i alt en betjening og en attitude, der ikke lever op til Perchs’ ambition om at tilbyde kvalitet.

10 dicembre 2025

Lidt øv

Netop hjemvendt fra tearoom i Kbh.
De nye lokaler i stue plan er upersonlige og akustikken forfærdelig, slet ingen hygge som i de gamle på 1 sal. Man er nødsaget til at råbe til hinanden over bordet, det bord der forøvrigt er så ekstremt lavt, at alle over 150, må svinge benene ud til siden. Scones og the er stadig lækkert, men med så høj en stigning på the cermoni, er det ikke længere pengene værd. Kedelige sandwich, hvor vi måtte gætte os til indholdet og to bitte små kager, hvor den ene var så syrlig at tårerne trillede og den anden var smagløs. Ingen info omkring indhold fra personalet. Stedet minder nu mere om en hver anden cafe.

17 settembre 2025
Logo di Perchstearoom

Risposta di Perchstearoom

Kære Jeanette. Vi er kede af at du ikke følte dig lige så godt tilpas i de nye lokaler. Vi får ellers mange positive tilkendegivelser. Der er nu højere til lofterne og større afstand mellem bordene. Kørestolsbrugere kan også komme ind nu direkte fra gaden De gamle lokaler var mindre men man sad også meget tæt. Vi har justeret menuen lidt men personalet skulle yde præcis den samme service. Men der kan selvfølgelig ske fejl. Vi har mange der lige er startet.

Mvh Christian/indehaver.

The tea room is atmospheric + top service

Went to this tea room along with two friends and a helper dog.

The tea room itself is atmospheric and very appealing to customers. The staff is utterly brilliant and their service is beyond and above call of duty.

The teas are superior as is the food. Wonderful!

A magnificent and top quality experience. Thank you.

Highly recommended.

24 luglio 2025

En dejlig oplevelse

En dejlig oplevelse. Perchs tearoom er hyggeligt, lækkert indrettet med stil og charme og personalet er søde og servicemindede. Vi fik 2 x afthernoon the. Alt var lækkert, smukt anrettet og høj kvalitet. Den søde pige gav sig tid til at fortælle om theer og forskellige sandwich. Det er ikke billigt men alle pengene værd. Min bedste anbefaling.

10 febbraio 2025

Købte en te og rugbrød til 155 kr

Købte en te og rugbrød til 155 kr
Ville så gerne have en enkelt kage til dessert
Men at man skal give 105 kr for dagens chokoladekage. Syntes jeg er meget i overkanten. Vi kunne ikke gå et kagekort
Man kunne i det mindste have info os om prisen

2 febbraio 2025

today we visited a cafe with my mother

today we visited a cafe with my mother, we ordered a tea that didn't match the taste we had tasted before, the waitress named Sofia reassured us and assured us that she would find the same tea as I tasted a few days ago, because her colleague gave me the wrong name of the tea, Sofia was so patient with me in testing the tea when we finally found what I wanted. Sofia's patience and warmth made up for the momentary disappointment. She is a professional !❤️ Thank you very much!

24 ottobre 2024

Afternoon tea 250 kr

Afternoon tea 250 kr uden cremant, teen var måske ikke markant i smagen, men the smag er jo ikke så udtalt. Sprøde scones smagte rigtig godt , tilbehøret var fint , sandwiches var fine , laksen måske lidt svag ,og petit fours gode. venlig betjening og trods mange i lokalet ingen støjgener , alt i alt en oplevelse over det forventede

28 agosto 2024

Ualmindeligt sødt personale

Verdens bedste scones finder du i hjertet af København hos Perchs!
Fuldstændig fantastisk personale, som tog så godt imod os. Vi blev endda tilbudt en ekstra iste med vi ikke kunne drikke.

7 maggio 2024

Selve stedet er smukt indrettet og…

Selve stedet er smukt indrettet og virkelig hyggeligt. Den første pige som betjente os, var meget kort for hovedet og blev nærmest irriteret på mig, fordi jeg spurgte ind til, hvad de forskellige teblandinger indeholdt… - det var nemmere, hvis jeg sagde hvad jeg kunne tænke mig??? Jeg er ikke inkarneret tedrikker, så jeg ville gerne guides, men nej. Jeg valgte mors dags blandingen og det var, ja undskyld, en tynd kop te…
Vi havde bestilt afternoon te menuen og det så godt ud, men de flotte scones var desværre knastørre. Resten var okay, men slet ikke pengene værd.

30 aprile 2024

Arrogance

Der var ikke plads til os på trods af, at vi kunne se mindst 4 ledige borde fra ‘ventepladsen’.
Vi stod og ventede i 20 minutter. Tjenerne kom af og til forbi med bemærkninger om, at de ville vende tilbage til os.
Det gjorde en tjener så til sidst med besked om, at ‘de havde de borde, de skulle have!’
Vi spurgte om de ledige borde var reserverede, men det var de ikke. Vi blev simpelthen bare afvist - og det var vel at mærke timer før lukketid.
Det er for arrogant!

12 febbraio 2024

Bedst scones jeg nogensinde har smagt

Vi prøvede en afternoon tea, det var en rigtig god oplevelse og der var god service. Det er de bedste scones jeg nogensinde har smagt MUMS. Det kan klart anbefales og jeg skal helt sikkert selv prøve det igen. Det eneste lille bitte ting, jeg syntes måske at en macarone hver, som det søde er lige lidt nok. Så måtte de godt fjerne en sandwich eller 2, man får jo 2 lækre scones hver og gøre plads til lidt mere sødt :-) men god oplevelse og kom sulten :-)

24 novembre 2023

Skuffende

Vores oplevelse på Perchs var mildest talt skuffende. Vi bestilte sandwich menuen og petit Four menuen. Det må være det mest overpriced hvide toatsbrød jeg nogensinde har sat tænderne i. Fire sandwiches svarende til to stykker toastbrød smækket sammen og derefter delt i fire. De var velsmagende nok, men hvem kan ikke smide et par skiver agurk mellem to stykker brød? Og hvilken agurk undskylder en pris på 165 kr? Kagerne smagte fantastisk, men var hver på størrelse med en 5 krone, så hvad hjælper det? Jeg er klar over at det er PETIT Four, men sat sammen svarede de jo stadig ikke til et enkelt stykke kage. Og igen 165 kr? For SÅ lidt? Det er f**dme at tage p*s på sine kunder. For denne pris kan man ligeså godt tage et fly til England og komme ind på et rigtigt tearoom. Én ting er jeg i hvert fald sikker på, alle der forlader Perchs går derfra sultne og flere hundrede kroner fattigere.

2 gennaio 2024

Lækker butik, men sikke en kundeservice!

Lækker butik og det kunne have været en lækker cafeoplevelse, hvis; a: Personalet vidste bare en smule om thé, b: Personalet havde udvist bar en smule interesse for gæsterne. Vi blev mødt af en sur ansat og fik at vide, at vi ikke kunne få scones, da køkkenet var lukket en time før butikkens/cafeens lukketid. Vi havde spørgsmål til théen, som de ansatte ikke kunne svare på. De ville finde ud af det, men vi hørte intet fra dem.

8 maggio 2023

Meget ringe service og kæmpe skuffelse.

Meget ringe service og kæmpe skuffelse.
Havde bestilt bord over en måned før og anmodet om vinduesplads eller en stille placering. Blev placeret midt i gennemgang længst væk fra vindue. Andre fik tilbudt valget mellem flere og bedre borde. Tjeneren spilte en syltetøjsskål på min mands jakke. Det blev ikke tørret ordentligt væk. Mad, kager og the var nogenlunde.

4 aprile 2023