Peder Oxe

Var hos Peder Oxe til Dining week februar 2017. Maden var lækkert, dog var der alt for proppet i restauranten på dagen og vi blev placeret på et tomands-bord, helt op ad et andet bord og lige ved et... Leggi di più

Dårligste inkompetente betjening. Hun talte et meget dårligt engelsk, og ikke dansk. Svær kommunikation trods ihærdig forsøg. Fiskefilet var MEGET sprød og mørk……! Lignede og smagte ikke som en sm... Leggi di più

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Besøgte Peder Oxe til frokost

Besøgte Peder Oxe til frokost. Hvilket var virkelig ringe kvalitet. Discount i værste udgave. Billige og tarvelige råvare. Deres smørrebrød lever langt fra op til beskrivelse på deres smørrebrøds seddel. Kartoffelmad til kr 135. Kartoflerne var gamle, grå og triste, ikke nykogt eller af en ny sommer kartoffel kvalitet. Den beskrevet pynt og tilbehør manglede ligeså, ingen asparges, ingen pocheret æg og ej heller løvstikkemayo som beskrevet på smørrebrød sedlen. Fiskefilet som skulle være “smørstegt” kom direkte fra frituren. Og manglede ligeså pynt og især lækkerhed som gør at den koster kr 170. Der var en klat rejesalat og en lidt vissen og mørkegrøn slatten våd dildkvist. Hønsesalat smagte af karry og der var slattent kyllingeskind blandt kyllingekødet. Dette stykke manglede ligeså pynt, friskhed og lækkerhed, levede ikke op til beskrivelsen. Absolut ikke indbydende. Må jeg anbefale Peder Oxe køber lækkert smørrebrød til deres personale og viser dem vejen frem, hvis de benytter ufaglært personale i køkkenet. Ligeså en kraftig opgradering af råvare. Under al kritik !! Tænker ikke uddannet personale ville servere så ringe stykker smørrebrød. Meget trist oplevelse af en festlig dag som ikke kan gøres om. Glad for det kun var familien og jeg ikke havde inviteret gæster. Og så et det mange penge for virkelig ringe kvalitet. Personalet var virkelig søde og kun engelsktalende. Synd for dem de er ansat der.

29 giugno 2023

Dårligste inkompetente betjening

Fiskefilet var MEGET sprød og mørk……!
Lignede og smagte ikke som en smørstegt rødspættefilet til 155 kr 😨
Engang var det et godt spisested…..

4 aprile 2023

For det første Betaler han ikke hans …

For det første Betaler han ikke hans personale løn
For det andet så er det Virkeligt dårlig kvalitet af råvare, køber billigt ind og forlanger en formue for maden.
Bøfferne er seje og personalet prøver virkelig at give gæsterne en god oplevelse , men svært med råvare som er af dårlig kvalitet.
Den ene stjerne er for kokkenes kæmpe arbejde samt tjenerne, og kunne man give seperat så fik de mere for deres kæmpe arbejde med dårlige råvare.

19 novembre 2022

Havde et gavekort til Tholstrup…

Havde et gavekort til Tholstrup restauranter og valgte Peder Oxe, mest af nostalgiske grunde. En af min ungdoms yndlingsrestauranter, ikke besøgt i mange år. Desværre en stor skuffelse. Maden var ret dyr men kvaliteten svarede slet ikke til prisen. Den smagte ikke af noget særligt og stemte ikke rigtig med det der stod på spisekortet. Østers og fisk som vi fik var for så vidt ok, men det var ligesom der manglede en koks kærlige hånd, og det skal der være til den pris. Og så var personalet uprofessionelle og langsomme. Feks når man får et ostefad skal der være en forklaring til ostene. Intet sådant, og i øvrigt ret intetsigende oste. Vi kommer ikke igen.

15 febbraio 2023

En tynd kop te

Vores champagne til velkomst blev skænket og præsenteret efter alle kunstens regler, så forventningerne steg. De faldt snart igen, da ingen af tjenerne talte eller forstod dansk. Vi bestilte 6 x 3-retters menu og ventede usandsynlig længe på forretten. Den var OK. Hovedretten “Vildtgryde” var elendig og mindede mest af alt om noget, man havde fået opøst i et folkekøkken. Oven på en klat kartofler lå en pjasket sort væske med 1 (eet) stykke kød på 1,5 x 2 cm, 1 champignon og 1 perleløg. Den bestilte rødvin så vi ikke, men Fik en anden, noget dyrere - uden et ord. Sodavanden til vores dedikerede chauffør måtte vi rykke for tre gange. Vi må erkende at Peder Oxe er ikke længere, hvad det var engang. Vi kommer ikke igen.

28 dicembre 2022

Skidt oplevelse

Minusser:
Første placering var ved trappen til toiletterne med tydelig lugt derfra. Anden placering ved 2 borde. Ikke så hyggeligt i et selskab med 9.
Drikkevare kom ind på bordet i en pærevælling.
Slatten fadøl serveret i plastikkander, værre end det man får serveret på fodboldstadions.
Snapsen var parfumeret og uden bid.
Hvidvinen en ringe Chardonnay.
Rødvinen kønsløs.

Fiskefileten var krøllet og ujævnt stegt remouladen kedelig
Hvide sild var brune i kanten. Det lignede noget der havde været inde flere gange. Jeg turde ikke smage det.
Kryddersild var kedelig og uden bid.
Hvidt brød var halvtørt.
Ribbensteg, and og medisterpølse spiseligt. Rødkål har jeg ikke smagt ringere.
Til slut ris a la mande’ med store klumper af risegrød.
895kr for det er en fornærmelse.

Plusser:
En flot restaurant. (Der burde have større ambitioner)
Sød tjener
Høflig maneger. Kvitterede for problemerne med en flaske jubilæums akvavit.

16 dicembre 2022

3 stjerne, der hovedsaligt skyldes at atmosfæren og lokalerne faktisk endnu emmer af Peder Oxe, der engang var værd at komme på også for maden. Det er en hån, at Peder Oxe ikke i det mindste fører menukort på både dansk og et fremmedsprog. Engelsk er Altså endnu ikke hovedsproget i Danmark, og man må regne med at mange ikke ved hvad det betyder. At personalet så heller ikke er sprogkyndige gør ikke et besøg lettere. Må vi anbefale til at direktionen at finde frem til rødderne, og ikke mindst den legendariske Oxe-Burger med salatbord!

17 dicembre 2022

Ganske enkelt for ringe til prisen!

Ganske enkelt for ringe til prisen!
Ikke en eneste ansat talte dansk og det lod ikke til at der var nogen leder på job den 15/12.
Vi havde bestil julefrokost til 5. Bestilte 4 uger i forvejen, men der var ikke noget bord klar til os.
Under hele middagen var vi gentagne gange nødt til at gå efter en tjener for at få brød, drikkevarer mv.
Maden var bestemt ikke imponerende, og der var kun lige akkurat nok til 5.
Vi var nødt til at tilkøbe ost for at blive mætte. 6 forskellige oste blev serveret uden brød, så det måtte vi igen bede om at få.
Alt i alt en virkelig ringe oplevelse og vi kommer ikke igen!

14 dicembre 2022

Utrolig ringe oplevelse

Havde booket bord kl 17.45 til julefrokost med 3 venner. Meget ringe betjening, måtte vente 1 time før de begyndte servering. Kedelig anretning, laksen var sjasket op i en bunke på tallerken. Kedelig sild, men fiskefileten var eneste positive oplevelse. Ribbenstegen med en hård svær og nogen stykker vi sendte retur til køkkenet. Risalamande som bestod af klumper af risengrød med noget flødeskum. Ikke prisen på 495 kr værd!

9 dicembre 2022

Alt for dyrt

Har lige spist frokost derinde, og jeg må sige at det er gevaldigt dyrt i forhold til serveringen. 165,-kr for en Skagentoast af minimal størrelse med smagen af købesalat, er ikke hvad man forventer.
Og dette gælder for alle severingerne. Kvaliteten er ikke der hvor den skal være.

10 dicembre 2022

Kikset julefrokost

Vi var 4 til julefrokost. Vi fik anvist bord i kælderen ved runde borde uden dug.
Vi fik oplyst, at alle ved bordet skulle bestille julefrokost menuen, hvis bare een, ønskede den. Lidt spøjst.
Maden var anrettet lemfældigt og primitivt på kantineagtigt service. Tjenerne, som fsv var meget søde, men ikke forstod dansk, anede intet om hverken mad eller drikkevarer.
Maden var jævn, men spiselig. Og alt for dyr. Fx kostede en såkaldt specialsnaps kr. 85,-. Det var 2 cl en gullig væske bestående af low end vodka filtreret gennem en si med anis og måske et par andre urter.
Alt i alt bør en pænt sted som Peder Oxe enten sørge for professionelt personale, anretning og service eller takke nej til gæster, når man tager så høje priser, som det er tilfældet.

9 dicembre 2022

meget ringe frokost

meget ringe frokost, Skagentoast på gammel ristet brød, lille stykke medister på rugbrød af Nettos billigste dænget til med rødkål fra dåse, 350 kr. i alt, ikke en brøkdel værd. Betjening meget forvirret, forsøgte to gange at servere det forkerte

5 dicembre 2022

dårlig service dårlig mad

mit arbejde afholdt julefrokost på peder oxe, jeg har hørt meget godt om stedet, det laver jeg så om på her.
jeg kontaktede peder oxe om formiddagen for at høre om de kunne levere glutenfrit brød, hurra det kunne de.
vi ankom 16.40 og jeg fortalte tjeneren det var mig med glutenallergi, fint siger han det sørger jeg for er klar til maden. vi skulle spise kl 17.00.
vi fik kolde fiskefileter lidt laks og begrænset mængde sild serveret ved 18.15 tiden, jeg spurgte ind til brødet, der kommer om lidt, jeg rykkede flere gange og fik af vide nu måtte jeg lige ha lidt tålmodighed, ca kl 19.00 kom en tallerken med brød og lidt laks og sild til min plads. så kom der steg og and på bordet, hold da op en skuffelse, vi sidder 28 mennesker og der kommer mad ind til 15 pigespejdere, vi efterlyste mere mad, men fik af vide der var ikke mere. til en pris af 25.000 kr, bør man sgu kunne gå mæt og tilfreds fra bordet jeg bad om et glad Chardonnay hvidvin men fik et glas af husets vin, en mellemting af træsprit og rævepis, dårlig stil at servere det til en vin kender , vi fik også risalamande øhh uden ris..TOTAL skuffende oplevelse

25 novembre 2022

Tjenerne var arrogante

Tjenerne var arrogante, de gav ikke os som gæster opmærksomhed og gik en evighed mellem de forskellige retter, noget af maden var ikke varm. Utrolig skuffende oplevelse.

22 ottobre 2022