Løj om Fast Track, vildledte mig flere gange
Det her har været en af de mest uærlige og frustrerende oplevelser, jeg har haft med en virksomhed.
1. Jeg kontaktede dem inden jeg lagde min ordre for at spørge, om Ryzen 9 9950X3D var på lager. De sagde nej.
2. Allerede dagen efter – lige efter jeg havde bestilt – var den pludselig på lager. Jeg ringede igen og fik at vide, at computeren under alle omstændigheder ikke ville blive sendt samme dag, så jeg kunne roligt opgradere min ordre.
3. Det de ikke fortalte mig: Hvis man ændrer sin ordre, bliver Fast Track annulleret, selvom jeg havde betalt for det – og de beholdt stadig pengene.
4. Senere sagde de ovenikøbet, at jeg var “heldig” at få den hurtigt, selvom byggeriet tog længere tid end Fast Track lover, og forsinkelsen udelukkende skyldtes deres håndtering.
5. Da jeg konfronterede dem, nægtede de at refundere Fast Track-gebyret, selvom de åbenlyst ikke levede op til det.
6. Da jeg bad om at returnere computeren (inden for de 14 dages fortrydelsesret), truede de med at fratrække fragtomkostninger, hvilket er ulovligt ifølge dansk og britisk forbrugerlovgivning, medmindre det tydeligt er aftalt på forhånd – hvilket det ikke var. Først da jeg henviste til lovgivningen, trak de sig.
De løj ved undladelse, vildledte mig til at ændre ordren på falske præmisser og forsøgte derefter at beholde penge for en service, de aldrig leverede.
Jeg vil returnere systemet og vil aldrig handle hos PCSpecialist igen. Advarsel: De fordrejer sandheden, gemmer sig bag uklare betingelser og behandler kunder, som om det er deres egen skyld.
Hold jer langt væk.