Parya B.V. Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Absoluut fijn afgehandeld, en echt de volgende dag ik huis wat in dit geval toevallig echt nodig was. Dus snel en accuraat en voldoende informatie over het proces. Het trapje was goed ingepakt da... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Parya is toegankelijk en goed te bereiken. Erg klantvriendelijk en meedenkend. Bij een probleem met de levering van een product wat waarschijnlijk kwijt raakte (echter mis gegaan bij de bezorging, nie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super service! Het item wat ik had gekocht bleek kapot te zijn, ik kreeg meteen een nieuwe toegestuurd, zonder probleem, volgende dag was mijn bestelling er l, heel fijn. Erg vriendelijke dame ook b... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di generi vari

Scritti dall'azienda

Laat je kennis maken met die nieuwste en handigste gadgets, de zogenaamde musthaves, voor binnen en buiten. Deze gadgets horen in elk huishouden thuis maar zijn tevens leuke giftitems. Diverse soorten camera’s, lichtwekkers en allerlei andere handige en leuke items voor in en om het huis. De artikelen van Parya zijn op een unieke wijze ontworpen speciaal voor gebruiksgemak voor u als klant. Ook komen er regelmatig nieuwe artikelen van Parya.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

161 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Alles ging mis.

Alles ging mis.
Geen cadeau voor mijn zoon, verkeerde horloge gestuurd. En niet de verantwoording nemen om het op te lossen. Drie dagen aan de telefoon voor een horloge van 40 euro. Heeft mij aan mail sturen en bellen meer dan het dubbele gekost. Betaald met cadeau kaart van VVV, bestelt via Blokker die helemaal niets doet.

28 dicembre 2022
Valutata 2 stelle su 5

We kunnen de smartwatch niet koppelen…

We kunnen de smartwatch niet koppelen aan onze telefoon, Bluetooth hebben we het over, dus niet geschikt voor elk android toestel terwijl bij aankoop stond van wel?

2 dicembre 2022
Non scritta su invito

Geachte Cs,

Wat vervelend dat de smartwatch niet is te koppelen. Hebt u inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Want we ruilen de smartwatch graag voor u om, of u retourneert deze en u krijgt netjes uw aankoopbedrag terug.

We lossen dit soort zaken altijd graag voor u op. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via 033-4700700, of via info@alveru.com.

We horen graag van u!

Valutata 1 stelle su 5

Lange levertijd en slechte track and…

Lange levertijd en slechte track and trace

1 dicembre 2022

Beste Denise,

Helaas zijn de levertijden tijdens de feestdagen periode langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor!

Wij proberen alle orders tijdig te versturen, voorzien van een geldige track en trace vanuit de vervoerder zelf. Ik begrijp uit uw bericht dat uw tracking code niet goed werkt, dat is uiteraard erg vervelend.

Graag vernemen wij van u om welke vervoerder dit ging, zodat wij dat met hem kunnen oppakken. We horen graag van u via 033-4700700 of via info@alveru.com.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak!

Missend item

Er is slechts 1 artikel geleverd. Het tweede item blijkt onvindbaar. Dit is niet acceptabel.

1 dicembre 2022

Beste Eline,

Dat zijn wij helemaal met u eens! Echter, indien een artikel zoek is geraakt tijdens de verzending, krijgt u van ons altijd uw geld terug, of een nieuwe zending opgestuurd. Dit kan ik met een gerust hart zwart op wit beloven, want zo werken wij al jaren namelijk. Ik kan echter geen melding hiervan namens u terugvinden in ons systeem, zou u hierover contact met ons willen opnemen zodat wij dit netjes voor u kunnen oplossen? Dit kan via info@alveru.com of via 033-4700700.

We horen graag van u.

Slegt niet goet.

4 novembre 2022

Beste Efward,

Wat vervelend dat u dit zo ervaart. Kunt u ons ook aangeven wat er exact aan scheelt? Dan kunnen wij in ieder geval ons best doen om dit voor u op te lossen.

We horen graag van u via info@alveru.com of via 033-4700700/

Alvast bedankt!

Prima ervaring

Artikel besteld via bol.com. Snelle en nette levering. Product voldoet aan de verwachtingen.

2 settembre 2022

Risposta di Parya B.V.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review!

Garantie afhandeling niet correct

Via vakantieveilingen een drone gekocht bij Parya/ Alveru helaas defect en gerour gestuurd. Nu een paar weken terug zag wel dat hij ontvangen is door ze maar geen reactie verder of credit. 🤦

1 settembre 2022
Non scritta su invito

Geachte heer Brinkman,

Zoals aangegeven in onze eerdere mails, vroegen we u om een retourbewijs. Helaas hebben wij die niet van u mogen ontvangen. Echter, wij hebben op 8 september om 15:27 uur een mail naar vakantieveilingen gestuurd, met het verzoek de terugbetaling in orde te maken. Uw retour is overigens nooit aangetroffen in ons magazijn. Desondanks zijn wij van mening dat wij hierin juist gehandeld hebben. Verder is vakantieveilingen een klant van ons, en versturen wij enkel de pakketten voor hen. De klantenservice hoort eigenlijk via hen te lopen, wij zijn immers leverancier van hun webshop, en u bent directe klant van hen.
Mocht u nog steeds uw aankoopbedrag niet hebben ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen middels de reeds bij u bekende contactgegevens.

We horen graag van u,

Nog een prettige dag toegewenst!

Valutata 2 stelle su 5

Kromme klok

Ik had een klok besteld, geleverd gekregen in een kapotte doos. Gelukkig was de klok zelf nog intact maar als ik ze aan de muur hing zag je duidelijk dat ze krom stond. Heb het zelf geprobeerd recht te zetten en is niet helemaal gelukt. Verder werkt de klok goed maar ik koop er alvast niets meer.

1 settembre 2022

Beste Lisa,

Wat ontzettend vervelend dat u een kromme klok hebt ontvangen in een kapotte doos. We vermoeden dat dit tijdens het transport is gebeurd, helaas komt dat weleens voor. Dat neemt echter niet weg dat u gewoon recht hebt op een nieuw artikel, zoals door ons verzonden aan u. Ik kan niet terugvinden dat u al contact met ons hebt opgenomen, wij lossen dit achteraf alsnog graag voor u op! U kunt contact met ons opnemen via info@alveru.com.

We horen graag van u zodat we dit alsnog naar tevredenheid voor u kunnen oplossen!

Hartelijke groet,

Parya B.V.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più