Banner for Parkos.dk

Parkos.dk Recensioni 336

TrustScore 4 su 5

4,2

Nem bestilling, god løbende information. Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen før man skulle parkere, ring 15 minutter før du er der, så kører vi dig til lufthavnen.... Leggi di più

God og nem service. Alt fungerede som aftalt og til tiden. De var endda flesksibel ved afhentning, da vores fly blev ombooket og vi afhentede bilen 2 timer senere, skete det hele uden problem og ing... Leggi di più

Har flere gange benyttet TRC Parkandfly - og det fungerer upåklageligt hver gang. Nem kommunikation, god chauffør og minimal ventetid på transfer. Meget imponerende. Sidste gang parkerede vi via an... Leggi di più

Overordnet Ok. Lidt svært at finde pga skilt var lidt gemt væk bag en busk (Papenrye 3). Ved ankomst, rigtig fin og hurtig service, samt levering ude i lufthavnen. Afhentning i lufthavenen da ferien... Leggi di più

1. Sito di comparazione dei prezzi
  2. Servizio di navetta per l'aeroporto
  3. Parcheggio coperto
  4. Parcheggio
  5. Servizio di parcheggiatore

Parkos hjælper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nøje udvalgte parkeringsudbydere og hjælper dig med at træffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.

Brug for hjælp? Kontakt os

Se kundeservice åbningstider på vores kontaktside.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Forkert adresse og tlf nummer på p-plads

Vi bestilte p-plads en halv time før vi skulle bruge den. Desværre skrev parkos forkert adresse og telefonnummer, så vi blev sendt til et konkurrerende firma. Fyren der var meget venlig til at hjælpe os, men da vi så ringede til det rigtige firma fik vi at vide de ville komme til p-pladsen efter et kvarter. Tre kvarter senere kom de endelig. Shuttle-bussen blev kørt ganske hurtigt til lufthavnen og vi nåede med nød og næppe vores fly.

3 luglio 2025

Det var nemt at finde

Det var nemt at finde, parkeringspladsen ligger på en stille vej, med store bannere, så man ikke er i tvivl. Pladsen har grusunderlag og er indhegnet. Man bliver afleveret og hentet i lufthavnen i en bil, med god plads til både personer og kufferterne, det er rigtig dejligt. Chaufføren er meget venlig og hjælpsom.

22 luglio 2025

Utrolig nem booking

Utrolig nem booking. Kontaktede selskabet 30 før ankomst og de var klar da vi ankom.
Ved hjemkomst kontaktede vi selskabet da vi havde bagagen. De lovede at være fremme seks minutter efter og det holdt stik. Så nem og bekvemt.

28 luglio 2025

Dårlig oplevelse

Ved ankomst til parkeringspladsen var der ikke noget personale. Medarbejderne kom efter lidt tid pga. afhentning af andre kunder i lufthavnen. Vi fik afleveret nøgle og blev placeret i shuffel bilen, grundet travlhed blev vi bedt om at rykke sammen så det betød at vi som familie på 4 sad 2 af os uden sele.
Under kørsel til lufthavnen kørte medarbejderen hasarderet og fik indtil håndtegn fra andre bilister. Chaufføren talte også i håndholdt telefon under hele turen.

Meget dårlig oplevelse og med livet som indsats.

Hjem turen fra lufthavn gik som det skulle og uden nogen problemer.

20 luglio 2025

God oplevelse

Fin proces med at booke parkering. Dårlig skiltning hen mod p-pladsen. Personalet kunne med fordel forbedre deres sprogkundskaber på engelsk.

11 luglio 2025

Alt virkede fint.

Alt virkede fint.
Vi ankom kl.3 om morgenen og blev straks kørt til lufthavnen.
Da vi kom tilbage, blev vi hurtigt hentet. God betjening.

26 luglio 2025

Generelt var det en god…

Generelt var det en god oplevelse.Eneste minus er deres forklaring vedrørende ankomsten. Man ender let et niveau for højt.
Ved aflevering af bilen var det ikke tydeligt, hvor vi skulle køre hen, og vi endte ved den forkerte P4 indgang Q.

13 luglio 2025

Det fungerede super

Det fungerede super, det tog dog lidt tid for maskinen at aflæse QR-koden ved indgangen. Dejligt med en hilsen fra ens bil mens man var afsted😊

20 luglio 2025

Søde og hjælpsomme mennesker

Søde og hjælpsomme mennesker. Der var dog lidt brok over at vi ville ankomme 15 minutter tidligere, så kørte lidt rundt. Derudover var det ikke helt klart hvor man skulle mødes og dette gjorde det vanskeligt, fandt da ud af det er ved afsætning hvor der er 10 minutter gratis. Da vi kom hjem igen var der problemer med bagage og vi fik den 40 minutter senere, men her var der intet problem og alt gik glat og bilen var opladet som aftalt.

18 luglio 2025

Ventede cirka 15 minutter på at blive…

Ventede cirka 15 minutter på at blive hentet ved parkeringshuset og blev kørt til lufthavnen. Okay fin service.
Fra lufthavnen og til Parkeringshuset, ringede da vi havde fået vores kufferter og der gik kun 5 minutter, blev vi hentet.
Har brugt jer flere gange og vil helt sikkert fortsætte.

22 luglio 2025

SAS lufthavns parkering