Glostrup Park Hotel Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Ankom 06.03.26, vi har bestilt suite, efter vi kom på værelse opdagede jeg med det samme noget i sofaen, løfter puden op og der ligger hundemad og popkorn, tager billede og går i reception og viser de... Leggi di più

Vi holdt vores sølvbryllup i orangeriet den 2.9 Hold nu op en fest - 75 gæster, lækreste mad, lækreste vine Fantastisk service af Mathias vedr hele planlægningen. God kommunikation og service... Leggi di più

Katastrofe hotel Meget gammelt og beskidt værelser, telefonen hylder være 2. Time Toilettet render med vand Sæbedispenser virker ikke Bodylotion er så gammelt at det stinker af rode... Leggi di più

Godt hotel, fine værelser og god morgenmad. Dog blev vi slemt skuffede over restaurant La Cocotte. Vi havde på hjemmesiden set en virkelig fin menu, med gourmet mad og havde derfor bestilt bord... Leggi di più

1. Hotel business
  2. Hotel per conferenze
  3. Ristorante eclettico
  4. Ristorante francese
  5. Hotel
  6. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Glostrup Park Hotel er den ideelle kombination af et luksuriøst 4-stjernet miljøbevist hotel for turister og et moderne konferencehotel for forretningsrejsende.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Særdeles dårlig oplevelse på Glostrup…

Særdeles dårlig oplevelse på Glostrup Park Hotel.

D. 2.10.21, skulle vi fejre min mors 72 års fødselsdag. Et par uger forinden, ringede jeg til hotellet, for spørge ind til bordbestilling, da vi gerne ville fejre dagen med en frokost på restauranten. Jeg fik at vide, at det ikke var nødvendigt med bordbestilling. Vi skulle bare dukke op, og der ville være et bord til os. Vi ankom til restauranten kl ca. 12 og møder en af de restaurantsansatte ude foran. Hun fortæller, at der grundet selskaber ikke er plads til os, hvis ikke vi har bestilt bord.

Så der står vi. 4 voksne, et sultent barn på 4 år og en baby som skulle have sovet sin lur i barnevognen foran restauranten. Min mor er handicappet og sidder i kørestol og bruger mange kræfter på at komme ud og ind af sin bil. Vi kørte rundt i ca. et par timer for at finde et nyt spisested med det resultat, at vi først kom til at spise frokost 14.30.

Jeg forstår ikke hvordan man som 4-stjernet hotel kan behandle gæster på den måde. Ovenstående er sendt til hotellet, som har valgt ikke at kommentere på det.

7 ottobre 2021

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales.
Vi booket igennem Hotels.com og da vi kom til værelset var det meget varmt. Vinduet kunne kun åbnes 1 cm og der var ingen luft anlæg kun en radiator (som vi ikke havde bruge for) vi nåede den konklusionen at vi fik et dårligt værelse pga bookning igennem Hotels.com og ikke direkte hos dem. Sengene var *redt*lidt sløset og min mand trådt på noget skarp på gulvet. Han troede det var et stykke glas og da jeg kigget omkring kunne jeg se at gulvet ikke havde været støvsuget. Der lå så mange ting, tråd, fnuller fra strømper osv. på gulvet. Jeg gik i badeværelset og kunne se at der var bræk ned af døren. Så ringet jeg til receptionen og der var ikke et sekund stilhed da jeg nævnte alle de ting, som om man ikke var overrasket. Vi fik et nyt værelset. Da vi checket ud blev der sagt ”det var godt du kontaktede os ang. værelset fordi vi kan ikke kontrollere alt”!! Er det ikke deres ansvar at sørge for at gæsterne fik et værelset der ikke var brugte og var rengjort?? Endnu mere vigitg i corona tider. Det betød at selvom vi fik et nyt værelse kunne man ikke lad være med at undre os om at den var blevet rengjort ordentligt. Ophold var ikke god og afslappende. Til morgenmad fik vi en bolle der var så tørt med et hel centimeter hård omkring kanten, ikke frisk. Resten af mad til morgenmad var godt.

12 settembre 2021

Jeg købte et gavekort til mine…

Jeg købte et gavekort til mine svigerforældre i guldbryllups gave til restaurant Orangeriet. Det blev desværre en stor skuffelse pga maden, som hverken levede op til kvalitet beskrivelse eller pris. Jeg har siden skrevet en mail til hotellet, men har ikke fået nogen respons. Så vi vil ikke anbefale dette sted.

16 agosto 2021

Risposta di Glostrup Park Hotel

Tak, fordi du har overnattet hos os. Vi arbejder hårdt for at gøre vores gæster tilfredse, og vi sætter stor pris på din feedback og tager det til efterretning.
Vi beklager meget.

Havde det mest fantastiske ophold på…

Havde det mest fantastiske ophold på Glostrup Park Hotel i uge 28. Vi har været på Glostrup Park Hotel mange gange tidligere, dog var det 3 år siden sidst. Vi glædede os til gensynet og var spændt på om hotellet kunne leve op til den tidligere standard. Det kunne de og mere til. Dejlige værelser, imødekommende personale, flot interiør og skøn morgenmads buffet. Der var rigeligt af al ting, og løbende fyldt op og løbende ryddet af. Desforuden kunne man nyde morgenmaden udendørs med udsigt til parken. Dejligt personale der ganske ubemærket og ugenerende yder den bedste service. Hele tiden blev der ryddet brugt service væk under morgenbuffeten. Vi havde nogle super dejlige dage og glæder os allerede til næste gang

6 agosto 2021

Risposta di Glostrup Park Hotel

Tak, fordi du har overnattet hos os. Vi arbejder hårdt for at gøre vores gæster tilfredse, og vi sætter stor pris på din feedback!

Standard værelse er ikke for tykke mennesker...

Jeg er lidt splittet i min oplevelse om hotellet vi kommer fredag eftermiddag tænker jeg vil snuppe et hurtigt bad inden vi skal ud og spise. Har trods alt kørt til 4 timer i bil. Men aldrig har jeg oplevet smaller bruse kabine. Jeg er tyk og kunne simpelthen ikke komme der ind, min mand som ikke er tyk kunne komme ved at gå sidelæns ind. Jeg får ham til at snakke med respirationen og vi får et andet værelse hvor der er dør til der hvor man går i bad, virkelig flot Tak. Da vi logger ud kan jeg ikke lade vær med at nævne det. Det skulle måske stå at deres bad ikke er for tykke mennesker hvor til hun nævner de aldrig har haft samme problem eller hørt om det. Jeg er måske bare mere bramfri og siger min mening for nægter at tro jeg er den eneste der har haft det problem. At skulle nævne det når man booker som vedkommende sagde eller bestille et dyrer værelse burde ikke være nødvendigt. Men så ved i det hvis man er tyk skal man bestille dyre værelse..

2 agosto 2021

Risposta di Glostrup Park Hotel

KUNNE MAN GIVE MINUS STJERNER, HAVDE VI GJORT DET!!!

VI ANBEFALDER IKKE GLOSTRUP PARK HOTEL!!
For hele beskrivelse om vores skuffende, krænkende & BESKIDTE oplevelse på Glostrup Park Hotel! Læs Facebook anmeldelse fra Melanie Kristensen (mig).
DET ER PÅ INGEN MÅDE PENGENE VÆRD! Kundevenlighed & serviceminded er IKKE tilstedeværende!
Rent værelse og rengøring: NEJ!!

29 luglio 2021

Risposta di Glostrup Park Hotel

Vi beklager, at dette ophold ikke levede op til jeres forventninger. Vi tager selvfølgelig din feedback til eftertanke og prøver at imødekomme vores gæsters ønsker så godt som muligt.

Godt ophold og rigtig god mad

Vi har været her på ferie både i 2020 og 2021. Hyggelige omgivelser, venligt personale og god mad og betjening i restauranten.

17 luglio 2021

Risposta di Glostrup Park Hotel

Det glæder os, at I igen har haft en dejlig ferie. Vi håber ta kunne byde jer velkommen igen snarest.
Mvh. Louise, GPH

Hej Fint hotel

Hej Fint hotel, god beliggenhed.
Vi havde et ophold her på 3 dage den 14-17 juli 2021.
Vi boede på værelse 1111.
I de 3 dage vi var der blev der overhovedet ikke tjekket for Corona pas eller Coronatest hver i reception eller til morgenmaden, på trods af at det stod på et skilt, det hører faktisk ingen steder hjemme. Lige PT er der en stigning i viruset, og derfor burde der blive testet.

Et 4**** hotel skal man da gøre det bedre.
Vi har boet der flere gange og altid været tilfreds med opholdet, men i dette tilfælde er der st meget stort svigt, det var altsÅ ikke kun os der ikke blev testet, det var der faktisk ingen der blev.

17 luglio 2021

Risposta di Glostrup Park Hotel

Kære Finn, det er korrekt, at kravet om tjek af coronapas bør overholdes i alle de henseender, regeringen har pålagt Danmark at gøre det i. Det giver desværre store hoteller, som fx os, udfordringer i ny og næ. Derfor kan vi i rush-hour om morgenen, nogle gang være nødsaget til at forholde os til det, vi kalder for honor konceptet. Dvs. vi naturligvis stoler på, at vores gæster enten er vaccinerede eller har en negativ covid test. Derudover sørger vi naturligvis får, at både handsker og sprit er tilgængeligt ved buffeten. Mvh JO/receptionen.

Det er virkelig gode og prof…

Det er virkelig gode og prof mødefaciliteter i meget skønne grønne omgivelser, man bliver nærmest overrasket over det fine miljø midt i Glostrup.
Frokost til gengæld virkelig dårlig. Smagløs forret og knastør fiskehovedret som smagte af fisk på den dårlige måde med fedtet Smørkartoffelmos. Jeg måtte lade det hele stå.

29 maggio 2021

Risposta di Glostrup Park Hotel

Hej Tina, Tak for din feedback. Det glæder os, at faciliteterne levede op til din forventning. Vi beklager dog meget, at maden ikke gjorde det. Vi er her naturligvis for at hjælpe og vores opgave er altid at finde en løsning med vores gæster. Vi håber, at du gjorde opmærksom på problemet. Mvh. Louise, GPH

Dårlig oplevelse på et meget, for meget dyrt, 2 dages ophold ( tors/fredag)

Ankom til hotellet kl ca. 13.30.
Værelset var beskidt, som IKKE var KUN ÉN DAGS GAMELT SKIDT.
KL CA 20.00, ville vi bestille en cafelatte ( som ikke var et problem sidst, der var booket). Fik beskeden, at jeg kunne få et brev kaffepulver og selv kunne koge noget vand.
Om morgenen den første dag, kom jeg ned og ville have morgenmad ( var incl i bookingen) kl. 10.02, stod jeg ved en såkaldt Buffé, hvor ALT mad, var fjernet. Fik beskeden, at morgenmaden var KUN til kl. 10.00😲 Efter en heftig diskution, hentede hun noget brød i køkkenet ( for kunne se, at det stod stadig på rullebord LIGE INDENFOR DØREN. DER KOM EN ANDEN GÆST, imens hun hentede til mig. Han så JEG fik udleveret mad, han fik beskeden, at der VAR LUKKET😢.
Om eftermiddagen bliver der låst op ind til værelset. Det var en dame som troede værelset var tomt. Jeg sagde at værelset var beskidt og det var gammelt skidt. Hun kom ind og kikkede. Og efter 10 min kom en ung dame og støvsugede og fik vasket spisebord og natbord af.
Dette var en " dyr " oplevelse.
JEG fik dog af vide, at næste morgen var der mad til kl 10.30.
Da jeg er handicappet, kan jeg IKKE gå med ret meget, da jeg KUN har én brugbar hånd.
Næste morgen valgte jeg, at hente KUN yoghurt og drikkevare.
Da jeg ville ned og hente kaffe , brød og wienerbrød kl 10.10. DER VAR ALT FJERNET.
GIK til Hotellet buffiesten og udtrykte min utilfredshed. Hun UNDSKYLDTE OG gik i køkkenet og kom og berettede, at der ville komme noget morgenmad. Der var INGEN WIENERBRØD (som var oplyst, at ville være en del af konceptet. Da det blev gjort dem bekendt, kom køkken pigen med en " LILLE" plastik pose med 2 SMÅKAGER. Det virkede som et Hotel som var lukket ned. Der var beskidt og personalet virkede ikke tilfreds. Jeg glemte min adapter til min mobil. Ringte og sagde jeg km tilbage efter den. Her smiler jeg til den lidt ældre Buffist og undskylder. Der var INGEN smil/imødekommenhed . Jeg forsøgte med liiiidt small talk. Som det var godt, "det var opdaget i god tid, så jeg ikk skulle ud og bestille en ny adapter" , stadig med et smil. Men ingen reaktion. Så opgiver, med et farvel og tak for hjælpen, og ha en god dag. Uden nogen respons.
En humør daler, vildt efter den oplevelse.

2 marzo 2021

Risposta di Glostrup Park Hotel

Kære Grethe, hold da op! Du har bestemt ikke været glad, det er vi frygtelige kede. Må vi kort lige opsummere: Vi kan ikke finde dig på vores ankomstlisten, hverken under dit fornavn, mellemnavn eller efter navn. Og da du heller ikke nævner dato for dit ophold, begrænser det utroligt meget, hvad vi kan gøre. Eller kompensere med.

Når det så er nævnt, så ja - du har ret. Hotellet er pt. kørende med meget få ressourcer. Der er pandemi i landet, hvilket gør, at kun 10% af vores normale standard bliver effektueret. Bl.a. forplejning.

Iflg. regeringen må vi ikke, hverken servere eller lægge an til morgenmadsbuffet. Alt skal være under begrebet 2-go eller take-away. Og samme årsag har vi ingen muligheder for pt at servere fx. cafe latte. Vi forsøger efter bedste efter, med de få midler og ressourcer, regeringen giver os at give vores gæster bare en lille fornemmelse af det, de er vant til. Og ja, vi savner også vores store og altid velopfyldte morgenmadsbuffet. For igen, vi er nødsaget til at begrænse både udvalg, åbningstiderne og vores sædvanlige konduite.

Du er velkommen til at kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så skal vi gå konkret videre med dine yderligere anker i forbindelse med Housekeeping og personalets adfærd på dagene, hvor du iflg denne anmeldelse skulle have været gæst hos os.

Mvh JO/receptionen

Hej Glostrup Park Hotel

Hej Glostrup Park Hotel

Vi skriver til jer da min forlovede og jeg var på miniferie fra den 6/7 – 8/7 2020 på Glostrup park Hotel.
Der vil vi sige, at vi aldrig nogen sinde har set sådan en DÅRLIG rengøring. Vi gik i receptionen og klagede hvor svaret var at der ville blive gjort rent dagen efter. Da vi dagen efter kommer tilbage til værelset er der kun blevet skiftet håndklæder og tømt skraldespand, ikke engang sengetøjet er blevet skiftet. Sengetøj og lagner var fyldt med pletter da vi kom. Vi brokkede os gentagende gange over nettet da det heller ikke virkede vi prøvede gentagende gange at se film på vores medbragte computer men det kunne på ingen måde lade sig gøre. Da vi tjekker ud får vi at vide at nettet har været nede, dette kunne der godt være blevet sagt de gange vi brokkede os. Det var tydeligt at se støvet over alt både under sengene, på tv’et, sengeavlen, borde og gulvet.
Da vi tjekkede ud fik vi 500 kr. tilbage, hvor han sagde i receptionen at vi kunne glemme det. Dette føltes for det første som bestikkelse for ikke at klage og tie stille, samtidig med det er hele vores tur som skulle være en afslappende getaway for os i den travle hverdag blevet ødelagt og stressende hvor vi på ingen måde følte os velkommende eller tilpasse i disse Corona tider med sådan et klamt værelse. Dette er på ingen måder okay eller acceptabelt.

Venlig hilsen to MEGET utilpasse gæster.

12 luglio 2020

Kære Rasmus

Tak for din mail og billeder.

Vi er kede af at høre, at I ikke fik den afslapning, som I havde planlagt fra den travle hverdag.

Selvfølgelig skal alt være i orden, når man kommer på et hotel værelse. Vi er kede af, at rengøringen ikke var, som forventet.

Vores rengøring afdeling er underrettet og de kommer til at arbejde hård for at rette op på det.

Vi takker for jeres feedback for at give os værktøj til at forbedre vores service.

Når det er så sagt, så er der bare et par ting, vi gerne vil gøre jer opmærksomme.

Vores receptionist har ikke sagt, at internettet var nede. Der blev sagt, hvis I havde oplevet problemer med nettet, så var det måske hele husets net var nede.

Vi har skiftet vores net leverandør for halvandet år siden og vi har ikke haft nogen problemer/klager siden. Hvis man får problemer med nettet, så er det leverandørens side det var tænkt.

Angående 500 kr., som I fik tilbage.

Vi er kede af, at I fik det indtryk som bestikkelse. Det er på ingen måde vores intention. Det var bare plaster på såret.

Vi ved også, at vores receptionist har bedt jer om at sende billeder af værelset. Hvis det var bestikkelse, ville det ikke blive spurgt om billeder.

Vi takker mange gange for jeres feedback igen, som er blevet taget til efterretning.

Ubrugeligt hotel

Ubrugeligt hotel. Dyrt, dårlige værelser og ikke rengjort b.la afføring i toilettet, dårligt redt seng. Bespisning, dårligt tilberedt. Personalet, sure, og meget lidt forstående over for ens problem. Alt i alt en meget dårlig oplevelse, som ikke kan anbefales

16 settembre 2019

Risposta di Glostrup Park Hotel

Kære Erik Rounborg, må vi først spørge, hvornår du har besøgt hotellet? For vi kan nemlig ikke finde din reservation (under dit navn) i vores historik. Dernæst er vi selvfølgelig kede af, at din opfattelse af vores hotel er så ringe. Det er langt fra normen hos os at have så mange anker. Og på så mange områder. Et kan vi dog forsikre dig om, at vores personale er ved Front Desk 24/7. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi er her for at sørge for din comfort. Og vi løser alt, hvad vi kan onsite. Og mens vores gæster stadig er på besøg. Mvh JO/receptionen.

Not good, to expensive

One night at this hotel was okey, but I will not recommend this hotel for fx a vacation stay. Staff is okey and restaurant as Well.
The room was not clean, it was low standard room and much to expensive. Terrible smell from the bathroom and almost no water from the shower.
Sorry for this review, but hope you will use it constructive.

20 febbraio 2019

En af de dårligste hoteloplevelser i…

En af de dårligste hoteloplevelser i prisklassen. Værelset var beskidt, der hang svampestrenge ud af udluftningen på badeværelset, bruseren var så forkalket at der ingen vand kom ud. Morgenmaden var i bedste fald kedelig og udvalget i den skrabede ende. Men værst af alt var personalets ligegyldige attitude - service er ikke en del af uddannelsen. En værelsespris på 1700kr, er det eneste man kan kalde high-end ved dette sted.

12 settembre 2018

Tropenat på Glostrup Parkhotel...

Der var ingen udluftning på badeværelset, så da vi vendte tilbage til hotellet efter at have set Cirkusrevyen, var temperaturen på badeværelset over 40 grader og det lugtede mildest talt ikke godt. Køleskabet virkede heller ikke, hvilket var lidt af en katastrofe, da min kone tager noget medicin, som skal opbevares ved køleskabstemperatur. Da vi tjekkede ud næste morgen, fik vi en utrolig dårlig behandling af en arrogant og nedladende receptionist: “ Ja, det er en varm sommer” var hendes kommentar. Ingen hjælp at hente her, endsige et lille smil. Til gengæld fik vi lov til at betale fuld pris. Bortset fra det, ligger hotellet godt, priserne er ok og morgenmaden er virkelig god.

2 agosto 2018

Der var pletter på pyntepuder

Der var pletter på pyntepuder, lagen måtte vi også selv bede om at få skiftet på 2. Dag ud af 4(som ikke er blevet)
Og 1 dag mødte vi et toilet uden toilet papir næsten, syntes man skulle kunne forvente mere af et 4 stjernet toilet

26 marzo 2018

Superlækkert ophold i dejligt lyst …

Superlækkert ophold i dejligt lyst værelse... med plads til at bevæge sig på ... Skønt område omkring selve hotellet.. dejlig park og have ... og maden var helt super... og det kommer fra os som tager meget rundt .... Dette er nok et af de bedste hoteller vi har været på ... og personalet var søde og smilende ... altid hjælpsom... hvis jeg skulle sætte spørgsmål ved noget var de badeværelset ... det var lidt småt ... men det er vores egen skyld ... vi kunne bare have opgraderet det til den næste størrelse ... Vi kommer helt sikkert igen
Benny Jensen
Mona Jørgensen