Parfumania Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bedrijf is prima wbt verzenden alles komt op tijd binnen De geuren zijn netjes verpakt Kortom een aanrader Ik ga vaker bij parfumania bestellen

Valutata 5 stelle su 5

Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik bestel regelmatig bij Parfumania. Ontzettend veel keus in producten en daarnaast ook scherp geprijsd. Supersnelle levering in een goede verpakking. Erg leuk is ook de sample die meegezonden word... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Profumeria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Wood voor een goede moed!

Een geur om van te houden. Levendig, frisse geur. Voor wie van de geuren hout, musk en citrus houdt is dit een echte aanrader. Het laat u mysterieus en vrij voelen! De customer service is perfect gelopen. Dus niets op aan te merken. In Tegendeel ben erg blij met mijn nieuwe parfum. Bedankt hiervoor en tot snel !

14 settembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Parfumania: fijne en duidelijke website, zeer uitgebreide keuze, snelle levering en prima prijzen!

Ik ben als fervent Italië-ganger al jaren verknocht aan de heerlijke, unieke geuren van Acqua di Parma. Ik kocht deze doorgaans als ik in Italië was, maar op mijn zoektocht in Nederland kwam ik op de website van Parfumania terecht. Wàt een voltreffer! Parfumania heeft een fantastisch aanbod en biedt de complete lijn van Acqua di Parma. Dit heb ik nog nergens anders gezien. Ook bijzonder prettig dat Parfumania op haar website uitgebreide omschrijvingen van de enorme diversiteit aan parfums en eau de toilettes vermeldt. Ik probeer graag eens iets anders uit, maar ben toch al jaren verknocht aan Fico di Amalfi (een geur die nooit gaat vervelen en daarom nog steeds de nr. 1 voor mij). Op basis van de prima beschrijving op de website heb ik het aangedurfd om toch te switchen. Nu de Mirto di Panarea besteld. Snelle levering en de prijzen zijn oké. Een 'dikke' 5 sterren voor Parfumania!

6 giugno 2021

Tevreden klant…

ben zeer tevreden over duidelijkheid van de website, bestel gemakkelijkheid, vlugge verzorgde levering, bij telefonisch kontact is men vriendelijk en zeer behulpzaam, de meeste aankoop prijzen zijn ok, dus een aanrader.

5 giugno 2021
Valutata 5 stelle su 5

Parfumania, beter kan niet, duurder hoeft niet

Wederom voor een verjaardag een eau de parfum, dit keer Jean Paul Gualtier Classique, bij Parfumania besteld. Ook nu weer ging de bestelprocedure vlotjes en het vervolgtraject tot en met aflevering geheel volgens plan. Heb meerdere websites bezocht, maar toch weer bij Parfumania uitgekomen. Kwaliteit en service zijn prima, de prijs altijd concurrerend.

1 giugno 2021

Perfect....

Het is eenvoudig om het artikel te bestellen, de levering is zoals aangegeven de volgende dag. Goed verpakt; dus probleemloos geleverd ! Perfect!

1 maggio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Het is en blijft een Top Site!

Ben al Jaren klant bij Parfumania.
Blijft gewoon een Top Site! Nooit wat op aan te Merken. alleen maar Positief! Levering is Super snel en hele Nette prijzen en niet te vergeten dat de Klantenservice ook altijd Top is! En heb Parfumania ook al aan meerdere Vrienden aangeraden en ook hun delen dezelfde mening als mij. Kortom een Top en een van m'n Favorieten Sites op het gebied van Beauty Producten!

22 aprile 2021
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più