Perfect van begin tot eind. Makkelijk dat er gelijk online een factuur wordt aangemaakt. DHL kwam later dan gepland, maar één telefoontje van Parcelparcel en het was geregeld. Top!

Wat een verademing om op deze manier een pakket te versturen naar Engeland. Geen moeilijke vragen, duidelijk stappen die je moet invullen, papierwerk wordt allemaal geregeld. Ideaal! Je kunt zelf de v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Via de website een pickup geregeld in Oostenrijk, vlot opgehaald volgens tijdsafspraak. Na wijziging voor afleveradres wat ook zeer duidelijk was, had ik mijn pakket binnen 2 dagen binnen. Alles werd... Leggi di più
Super snelle verzending en een goede nazorg! Klantvriendelijk en professioneel; Pakket werd thuis opgehaald; Door track en trace kun je de verzending goed volgen en word je op de hoogte gehouden als... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Eenvoudig wereldwijd verzenden met de beste service, dat is waar wij voor staan. Met ons gebruiksvriendelijke verzendplatform boek je in een paar eenvoudige stappen een zending bij vervoerders zoals FedEx, TNT, DPD en DHL. Verzenden naar en importeren vanuit meer dan 250 landen was nog nooit zo makkelijk. Voer simpelweg je pakketgegevens in, kies de vervoerder die het beste bij jouw wensen past, print je verzendlabel en eventuele douanedocumenten, en de vervoerder haalt je pakket op. Dankzij onze schaalvoordelen profiteer je van scherpe tarieven, wat je flink bespaart op je verzendkosten. Daarnaast bieden we een uitstekende service en staan we altijd klaar om je te helpen met vragen over je zendingen. Of het nu gaat om douane, vertragingen of het kiezen van de juiste verzendoptie, wij zorgen ervoor dat je geen tijd verspilt aan complexe logistieke vraagstukken. Ons platform is ontworpen voor bedrijven van elke omvang. Of je nu een kleine webshop runt of regelmatig grote zendingen doet, wij hebben de oplossing die bij jouw behoeften past. Met onze expertise in internationale verzendingen kun je zorgeloos uitbreiden naar nieuwe markten. Met ons platform bespaar je niet alleen geld, maar ook kostbare tijd. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf. Probeer het zelf en ontdek hoe eenvoudig en efficiënt wereldwijd verzenden kan zijn!
Moeiteloos internationaal verzenden naar 250+ landen 🌎
Scritti dall'azienda

- Het #1 verzendplatform voor internationaal versturen
- Vergelijk vervoerders en verstuur eenvoudig jouw internationale zending. Vind als bedrijf of particulier snel de ideale verzendoptie in slechts een paar klikken, zonder te registreren.
- Support tijdens het verzendproces
- Het leveren van een snelle en goede service is voor ons heel erg belangrijk. We vinden het zelfs zo belangrijk dat we een een aparte service pagina hebben gemaakt om aan je te laten zien wat we doen doen op het gebied van service. Met onze service maken we het internationaal verzenden wat makkelijker voor je.
- We delen onze kennis
- Bij ParcelParcel delen we al onze ervaringen met jou om internationaal verzenden eenvoudiger te maken. Onze whitepapers zijn gratis te downloaden zonder dat je een e-mailadres hoeft achter te laten. Via onze Live Chat heb je binnen 1 minuut een support specialist tot je beschikking om je direct te helpen.
- Echte mensen. Direct geholpen.
- Geen wachtrijen of chatbots. Wij staan voor je klaar en schakelen met de vervoerder als er iets misgaat. Echt.
- 10% kortings op je eerste zending
- Je kan tijdelijk de kortingscode PP10 gebruiken voor 10% korting op de transportkosten van je eerste zending.
Direct contact met een support specialist
Wij werken met logistieke specialisten
Amsterdamsestraatweg 15E, 1411 AW, Naarden, Paesi Bassi
- +31(0)858771656
- info@parcelparcel.com
- www.parcelparcel.com

Zorgeloos internationaal verzenden
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
45E betaald voor een brief van Spanje…
45E betaald voor een brief van Spanje naar NL, en ik moest hem bij een boeken handel ophalen. Ik verwachtte dat hij thuis afgeleverd zou worden voor dat geld.

Uitstekende vergelijkingssite
Ik had niet gedacht dat het zo'n makkelijke site was om alle aanbieders te vergelijken. Daarnaast kwam DHL het pakket binnen het half uur ophalen na mijn betaling. Goede oplossing
Snelle service
Groot pakket werd binnen afgesproken tijd opgehaald en afgeleverd. Netjes per e-mail op de hoogte gehouden.
Snelle telefonische reactie en oplossing
Een geweldige support
Schitterende service!
Een aanrader vanaf het inboeken tot het leveren. Een geweldige support!
Makkelijk, maar paar storingen
Het was heel makkelijk om een label aan te maken en vindt ook fijn dat je allemaal verschillende pakketdiensten kunt bekijken voor verschillende prijzen. Alleen vindt ik wel dat er misschien meer gekeken moet worden voor storingen, want the prijzen van de verschillende pakketdiensten bleven maar veranderen bij mij.
Onterechte naheffing
Vorig jaar een eerste keer gebruik gemaakt van parcelparcel en wat een slecht nieuws show. Zending kwam ten eerste te laat maar ok dit kan gebeuren.
Gebeurd wel vaker bij andere vervoerders. Daarna begon het pas echt . Een onterechte naheffing hier contact voor gehad met een medewerker. De zending was nog geen 2kg en we kregen een naheffing voor een doos van 15 kg. Ze vroegen om bewijs en heb diverse bewijzen geleverd , douanefactuur met de gewichten (zending uit Zwitserland wordt gecheckt door de douane) , leverancier pakbon met de gewichten producten gewogen en laten zien dat 15 kg echt niet kan. Daarna de vraag of ik een foto van de doos kon sturen ...sorry hoor maar wij en onze leverancier maken nooit foto's van zendingen . Versturen er tientallen per dag. Toen was het een maand of 6 stil en ja hoor een 3 keer een herinnering . Heb elke herinnering beantwoord en ja hoor totaal geen reactie. Nu inmiddels een incassobureau op ons dak maar nogmaals we betalen dit niet. Gelukkig zien we in de reviews dat we niet de enige zijn.

Risposta di ParcelParcel
Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord…
Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord op mijn vragen.
Gewoonweg Top!
Bij ParcelParcel kan je terecht voor het internationaal verzenden van o.a. pakjes, naar het buitenland . Ik maakte gebruik van hún diensten voor het verzenden van een pakket naar de Verenigde Staten. ParcelParcel is zelf dus geen verzendingsbedrijf maar een platform waarbij je heel wat ondersteuning krijgt bij alle stappen die je bij een internationale verzending moet nemen . Zo hebben ze een vergelijkingstool waar je kan zien hoeveel de verzendkosten zullen zijn alsook de aankomsttijd. Via een eenvoudige tool krijg je duidelijke Nederlandstalige instructies . Omdat ik weinig ervaring heb met internationale verzendingen en me toch niet helemaal zeker voelde nam ik telefonisch contact op ( Nederlands nummer) waar ik zeer snel en vriendelijk geholpen werd.
Ons pakket werd door een zeer vriendelijke koerier van FedEx, het bedrijf dat ik omwille van de gunstigste prijs had gekozen, aan huis afgehaald. Een service die we zeer konden appreciëren.
Mijn familielid in de Verenigde Staten kreeg zeer snel bericht dat er een pakje op komst was. Ikzelf kan ook iedere stap traceren.
Bij ParcelParcel heb je geen gedoe met ingewikkelde papieren. De koerier keek ook alles nog eens extra na. Wij konden dus met een gerust hart ons pakket laten verzenden. Drie dagen later was ons pakket al op zijn bestemming .
Als ik in de toekomst nog eens iets naar de VS moet versturen kies ik zonder aarzelen terug voor dezelfde dienstverlening. Transparant, snel en eenvoudig.
Ik ben een particulier en zou bedrijven ook zeker aanraden om gebruik te maken van ParcelParcel. Gewoonweg Top !!
super makkelijk
Een pakket naar Amerika sturen is een eitje met ParcelParcel. Het is supermakkelijk en erg gebruiksvriendelijk, al zijn de kosten wel behoorlijk hoog.
Super duidelijke en toegankelijke website
Hele duidelijke website. Je wordt stap voor stap door het proces begeleidt. Zending naar New York verliep vlekkeloos.
Snel en voordelig geleverd
Parcel Parcel-team,
Parcel Parcel-team,
Dit is de eerste keer dat ik een slechte ervaring heb met jullie service. Ik had gisteren een ophaalverzoek geplaatst voor mijn documenten en ik heb hiervoor al betaald. Ik heb tot 17:00 uur gewacht, maar niemand is mijn documenten komen ophalen.
Ik heb daarna contact opgenomen met jullie online medewerker om te controleren wat er aan de hand was. Volgens het systeem werd mij verteld dat FedEx mijn documenten al had opgehaald. Dat is onmogelijk, want ik heb de hele dag gewacht en niemand is naar mijn kantoor gekomen.
De volgende dag werkte ik vanuit huis. Jullie team gaf mij een nieuw label en wijzigde het ophaaladres naar mijn huis. Ik heb opnieuw de hele dag gewacht. Om 17:30 uur kreeg van online bericht dat FedEx om 15:00 uur was langsgekomen, maar dat er niemand aanwezig was. Dat kan niet kloppen, omdat ik de hele dag thuis heb gewerkt en regelmatig uit het raam keek om de koerier op te wachten, aangezien het om een dringend document gaat.
Daarna kon ik geen contact meer krijgen met jullie team.
Ik wil graag een terugbetaling. Als dit bedrijf eerlijk en verantwoordelijk is, verzoek ik jullie om mijn geld terug te storten.

Risposta di ParcelParcel
Om een groot pakket naar de usa te…
Om een groot pakket naar de usa te sturen had ik veel info nodig qua papieren en douaneformulieren, een telefoontje met parcelparcel was genoeg, alles klopte
Het liep allemaal geruisloos!!
Parcel parcel heeft alles gedaan wat…
Parcel parcel heeft alles gedaan wat het beloofd had. En de prijs was redelijk. Volgende keer weer met PP.
Heel gebruiksvriendelijk platform en…
Heel gebruiksvriendelijk platform en vlotte afhandeling
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.