Super god oplevelse i denne netbutik. Jeg søgte efter en Panama hat. Så så kom de her fra. Udsalg på Panama hatten her en ægte Montecristi classic federe, der var jeg noget overrasket må jeg sige... Leggi di più
Jeres retur politik er for dårlig og ugennemsigtig og jeg har forsøgt at følge jeres vejledning, men har endt med at få min bestilling retur til mig selv igen. Hvis jeg skal handle med jer, så skal d... Leggi di più
Købte både steak knive og en køkkenkniv med en stegegaffel. Steak knivene er meget brede og ligner, men de ligger virkelig godt i hånden. Alle knivene var skarpe. Vi kan bedre lide dem end almindelige... Leggi di più
Jeg har lige afviklet min anden ordre hos OtherStuff, og jeg er simpelthen så glad. Hele oplevelsen, fra det øjeblik man lander på den overskuelige hjemmeside til at pakken landet i hånden, var... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Webshop med livsstilprodukter indenfor bl.a.: Møbler, boliginteriør, skønhed og mode, sport og sundhed, elektronik, diverse tilbehør til hus og have.
Vandværksvej 24, 5000, Odense, Danimarca
- info@otherstuff.dk
- www.otherstuff.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Super service!
Købte kopper og tallerkener. En af tallerknerne havde fået en flig under transporten, men Otherstuff sendte straks en ny. Super service!

Modtaget defekt lysterapimaskie
Jeg har modtaget en lysterapimaske som ikke virker. Super irriterende.

Skøn butik 🌝👍
Det er første gang jeg handler hos OtherStuff og det var en god oplevelse. Jeg købte en regtig fin Panama hat i flettet strå. Den er en regtig god kvalitet og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Med venlig hilsen,
Susanne Jørgensen 🌝👍
Fin hurtig service
Udsøgt service
Fik leveret en stråhat i forkert farve. Der blev straks afsendt en ny.

Kan anbefales.
Hurtig levering i forsvarligt embalage, hvor varen helt levede op til forventningen.

Risposta di OtherStuff
En rigtig god hjemmeside..
Alt hvad jeg har købt er kommet til tiden og der har ikke været noget at sætte en finger på.. handler gerne ved jer igen.. 👍

Risposta di OtherStuff
Jeg er handicappet så jeg kan kun købe…
Jeg er handicappet så jeg kan kun købe med levering til min adresse.