OtherStuff Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Super god oplevelse i denne netbutik. Jeg søgte efter en Panama hat. Så så kom de her fra. Udsalg på Panama hatten her en ægte Montecristi classic federe, der var jeg noget overrasket må jeg sige... Leggi di più

Jeres retur politik er for dårlig og ugennemsigtig og jeg har forsøgt at følge jeres vejledning, men har endt med at få min bestilling retur til mig selv igen. Hvis jeg skal handle med jer, så skal d... Leggi di più

Købte både steak knive og en køkkenkniv med en stegegaffel. Steak knivene er meget brede og ligner, men de ligger virkelig godt i hånden. Alle knivene var skarpe. Vi kan bedre lide dem end almindelige... Leggi di più

Jeg har lige afviklet min anden ordre hos OtherStuff, og jeg er simpelthen så glad. Hele oplevelsen, fra det øjeblik man lander på den overskuelige hjemmeside til at pakken landet i hånden, var... Leggi di più

1. Internet point
  2. Negozio

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Webshop med livsstilprodukter indenfor bl.a.: Møbler, boliginteriør, skønhed og mode, sport og sundhed, elektronik, diverse tilbehør til hus og have.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Nem hjemmeside. Lidt kedelig indpakning.

25 ottobre 2021

Risposta di OtherStuff

Tusind tak for de flotte ord og stjerner Rikke ⭐️ Vi brænder for at give vores kunder den bedste oplevelse! God dag

Jeg bestilte indpakning

Jeg bestilte indpakning - men den var der ikke meget ved.

12 settembre 2021

Risposta di OtherStuff

Hej Lis tak for din kommentar, men det er vi kede af at høre! Det tager vi med os fremover 🤗 God dag!

Super service!

Købte kopper og tallerkener. En af tallerknerne havde fået en flig under transporten, men Otherstuff sendte straks en ny. Super service!

6 settembre 2021

Risposta di OtherStuff

Vi er kede af du oplevede en fejl på din tallerken, og vi ønsker altid vores kunder det bedste 🤗 Og tusind tak for de flotte stjerner Toan ⭐️

Hurtig levering

24 agosto 2021

Hej Anni
Vi har d.2/8 -2021 sendt dig en mail med besked om sagen med de 4 dækkeservietter fra House doktor til 109.- kr.
Måske den er landet i dit spam filter - vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med denne sag.

Modtaget defekt lysterapimaskie

Jeg har modtaget en lysterapimaske som ikke virker. Super irriterende.

20 agosto 2021

Hej Sara
Ja det er meget uheldigt - og det beklager vi naturligvis .
der er nu sendt en ny Lysterapimaske til dig , så du kan komme i gang med dine skønhedsbehandlinger.

Skøn butik 🌝👍

Det er første gang jeg handler hos OtherStuff og det var en god oplevelse. Jeg købte en regtig fin Panama hat i flettet strå. Den er en regtig god kvalitet og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Med venlig hilsen,
Susanne Jørgensen 🌝👍

5 agosto 2021

Udsøgt service

Fik leveret en stråhat i forkert farve. Der blev straks afsendt en ny.

17 giugno 2021

Risposta di OtherStuff

Hej Niels - Vi undskylder for fejlen, og godt du fik den nye hurtigt! Og tusind tak for de flotte stjerner ⭐️

Kan anbefales.

Hurtig levering i forsvarligt embalage, hvor varen helt levede op til forventningen.

11 giugno 2021

Risposta di OtherStuff

Tusind tak for de flotte stjerner og søde ord Vibekka ⭐️ Det varmer, og vi håber at se dig igen en anden god gang! 🌞

En rigtig god hjemmeside..

Alt hvad jeg har købt er kommet til tiden og der har ikke været noget at sætte en finger på.. handler gerne ved jer igen.. 👍

9 giugno 2021

Risposta di OtherStuff

Tusind tak for de flotte stjerner og søde ord Helena ⭐️ Vi gør alt hvad vi kan for vores kunder får en god oplevelse hos os! 🌞