Det er anden gang jeg handler hos OS365 og igen fungerede det upåklageligt. Udvalget er giganormt og priserne på de varer jeg behøver (fx specialplastre) er langt lavere end på apoteket. Varerne ko... Leggi di più

Hjemmesiden viste et produkt, som de, ved telefonisk kontakt efter tre dage,mente var udgået og derfor var varene ikke afsendt. Det ville være en god ide, hvis hjemmesiden blev opdateret med det samme... Leggi di più

Jeg har fået en rigtig god service fra OnlineShoppen365. Jeg blev endda ringet op af firmaet fordi jeg havde bestilt 2 pakker, hvor tingene kunne være i en pakke. Dejlig telefon samtale. Jeg handler i... Leggi di più

1. Servizi per l'igiene
  2. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  3. Negozio di alimenti per la salute
  4. Fornitore di ausili per la mobilità
  5. Negozio di vitamine e integratori

Informazioni su OnlineShoppen365

Informazioni fornite da varie fonti esterne

OnlineShoppen365 ApS er et dansk internetbaseret handelsfirma. Vores mål er at tilbyde forskellige produkter som bestilles online.

Med et bredt udvalg af forskellige produkter til konkurrencedygtige priser, stræber vi efter at yde den bedst mulige service for vores kunder, og derved også at kunne hjælpe den enkelte på en sober og diskret måde.

Hvorfor handle hos OnlineShoppen365?
• Dansk ejet og registreret i DK.

• Familiedrevet webshop med fokus på kundeservice.

• Sender med PostNord, GLS og DAO så du finder altid en pakkeshop indenfor kort afstand

• Mulighed for fast klubrabat

• Altid masser af gode tilbud

• E-Mærket webshop sikrer forbrugernes rettigheder.

• Medlem af FDIH (Forening for Dansk Internet Handel)

Fast klubrabat
Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsmail, og få en særlig klubkode, som altid sikrer dig  en fast klubrabat på alle ordre samt på tilbudsvarer.
Læs mere om fordelene ved Klub Os-365 på webshoppen.

Konkurrencer på FaceBook
Vi afholder løbende konkurrencer på FaceBook, Besøg vores FB profil, giv os gerne et ”Like” og husk og deltage i vores konkurrencer. Vi trækker 5 vindere hver måned.

Kig forbi - måske kan vi også hjælpe dig :-)

Mvh. OnlineShoppen365

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Hurtig levering

Hurtig levering, billigere end andre

30 marzo 2026

Hej Anette

OnlineShoppen365 - Tina

Et godt sted for nordiske produkter.

Desværre er mange af produkterne ikke tilgængelige i Tyskland, ikke engang via Amazon. Prisen er lidt højere, men stadig billigere end at køre hundredvis af kilometer. Leveringen var hurtig og effektiv. Jeg kan varmt anbefale dette firma.

27 marzo 2026

Hej K.

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for :o)

Det er 3 år for gamlet

Køber bleer som skal bruges inden den 25/06/2013 har penge i gen så de er nok ok

30 marzo 2026

Hej Valdermar.

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget at vi har sendt dig nogle varen som er så gamle, det har ikke været vores hensigt og vi ville havde værdsat at du havde kontakte kundeservice, så vi kunne finde en løsning.
Jeg sender en mail til dig, for du skal selvfølgelig have dine penge tilbage. Det er det mindste vi kan gøre.

Jeg beklager endnu engang for vores fejl og håber trods alt at du vil give os en chance til.

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levring, fornuftige priser

2 marzo 2026

Hej Desiree

OnlineShoppen365 - Tina

Simpelthen unik og flot både med…

Simpelthen unik og flot både med firmaet og leveringen.
Stor tak for det hele, begge dele kan varmt anbefales👍👌💐.

2 marzo 2026

Hej Ditte

Tak for din anmeldelse. Den værdsætter vi meget :o)

Manglede en

Manglede en, men det lykkedes ti sidst inden afrejse

Hej Allan

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi fik løst problemet og at du er tilfreds :o)

Lett og bestille

Lett og bestille, varene kom fort😎👍🏻

Hej Morten

Gode priser

Gode priser, hurtig forsendelse og bedste service. Handler altid her.

Hej Ismail

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for :o)