De simulaties geven je goed zicht op wat er kan en komt. De tandtechnicus geeft je voldoende inspraak tussentijds om koers te wijzigen en de betrokken tandarts helpt om er het naxinale uit te halen,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een eerlijk en oprecht verhaal tijdens de intake. Ik heb stof tot nadenken meegekregen zonder druk te voelen om gelijk een beslissing te nemen of ik het wel of niet zou doen. Toch 4 sterren omdat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Orthoclear® helpt mensen hun glimlach op een comfortabele en betaalbare manier te verbeteren met transparante aligners. Met behulp van digitale 3D-scans en geavanceerde planningstechnologie wordt een persoonlijk 3D-plan gemaakt dat laat zien hoe tanden stap voor stap kunnen worden uitgelijnd. De eerste stap is een advies en 3D-scan in een van onze SmileStudios of bij een samenwerkende tandartspraktijk. Op basis van deze scan wordt een digitaal behandelplan opgesteld. Je kunt het voorgestelde resultaat vooraf bekijken en daarna beslissen of je verder wilt gaan met de behandeling. De aligners worden op maat gemaakt en begeleiden de tanden geleidelijk naar een betere positie. Tijdens de behandeling wordt de voortgang gevolgd en waar nodig begeleid door zelfstandige tandartsen. Orthoclear combineert digitale technologie met professionele tandheelkundige begeleiding om een behandeling toegankelijker en betaalbaarder te maken. Veel behandelingen kunnen al starten vanaf ongeveer €500, afhankelijk van de complexiteit. Naast alignerbehandelingen biedt Orthoclear ook oplossingen om het resultaat langdurig te behouden, zoals op maat gemaakte retainers via BITE CLUB. Onze missie is om orthodontische behandelingen eenvoudiger, transparanter en toegankelijker te maken, met duidelijke prijzen en moderne technologie.
Dorpsstraat 36, 1182 JE, Amstelveen, Paesi Bassi
- 085 060 7035
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ervaring na intake en een 3d scan
Ik heb inmiddels een intake en een 3d scan gehad op de locatie in Amstelveen en ben tot nu toe dik tevreden. Makkelijk afspraak in te plannen en via whatsapp handig contact. Aardige en toegankelijke orthodontist. Ik ga de behandeling doorzetten en ben heel benieuwd naar de ervaring én het meest natuurlijk naar het resultaat! Dan zou er een 5e ster bij kunnen komen.
Heel erg blij met het traject bij…
Heel erg blij met het traject bij Orthoclear, zowel qua resultaat als qua proces. Alles verliep heel soepel, traject afgerond conform planning en hele vriendelijke, kundige en responsieve persoonlijke begeleiding. Aanrader!
Vriendelijk en professioneelZe zijn altijd vriendelijk
Ze zijn altijd vriendelijk, bereikbaar en professioneel.
Alleen maar tevreden over de…
Alleen maar tevreden over de resultaten! Met nogal vooruitstekende tanden werd glimlachen nogal een dingetje. Nu staan mijn tanden er netjes bij! De bitjes waren comfortable om te dragen. De verwachte pijn bij het wisselen van de setjes viel ook heel erg mee. Twee dagen een beetje beurs daarna gen probleem meer. Met 10 maandne was ik klaar. Goede ondersteuning en begeleiding. De app was ook heel handig. Il ben nu een tijdje verder na de behandeling em ben nog steeds hee tevreden.
Visit / Paula Marquez
Nice experience, looking forward to start my treatment
Bad treatment outcome
I had my aligners with orthoclear but it was very unprofessionally done and i was not happy with the result so i had to redo afterwards. When i confronted them about this they did not answer me.

Risposta di Orthoclear® - Amstelveen
Zeer fijn contact en heel blij met het…
Zeer fijn contact en heel blij met het resultaat!
Zeer tevreden, goede voorlichting
Je wordt goed en deskundig behandeld, tijd genoeg om te overleggen altijd snel te bereiken
Een fijne intake.
Ik had me helaas vergist in de tijd, waardoor ik te laat kwam. Er werd heel begripvol en vriendelijk tijd voor mij vrijgemaakt. De intake versterkte mijn positieve gevoel. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ook werd er meteen een scan gemaakt. Ik ga met hen in zee.
Heldere informatie
De afspraak was keurig op tijd en de lokatie was netjes en schoon. De uitleg over het traject was helder en duidelijk.
tevreden met het resultaat
tevreden met het resultaat, en prettige communicatie. Snelle reacties en makkelijk contact via whatsapp
This company is a scam
Better get yourself a real dentist
Low price, poor service.
I had important questions on the health and safety of the procedure and no one was able to answer them, but only redirected me to their website where no real questions are actually answered.
You never get to talk to real dentists but only to practitioners and Virtual Assistants who have no idea about orthodontics. Their website is misleading and does not contain rea information about the procedure, terms of contract etc. They pressured you about starting the procedure ASAP telling you that the 3D scan would not be fine to use in few weeks times (at a real orthodontist this actually never happens). They do not even invoice you properly.
Better get yourself a real dentist.
I want a refund.
The also claimed my review was fake when l actually used their services and was very disappointed. Zero customer service. Instead of fixing their services they claim negative reviews are fake.

Risposta di Orthoclear® - Amstelveen
Heel mooi eindresultaat en zeer prettig…
Heel mooi eindresultaat en zeer prettig geholpen , paar keer via de app wat gevraagd en er werd altijd snel en professioneel op gereageerd. Kortom een aanrader!
Vlot en vriendelijk
Snel, effectief en vriendelijk. Vanaf het eerste contact moment, tot het bezoek aan de kliniek. Zonder poespas, duidelijk en doeltreffend.
Orthoclear is prima wanneer je je…
Orthoclear is prima wanneer je je tanden alleen maar 'recht' zou willen hebben. Wil je echt perfectie en symmetrie zou ik orthoclear niet aanraden. Voor prijs en kwaliteit verhouding vind ik het achteraf te duur. Mijn tanden stonden recht, maar niet 100 procent en ook niet symmetrisch. Er werd gezegd dat daar weinig aan te doen is of een composiet kan nemen. Ik ben naar een andere orthodontist gegaan die precies zag wat ik bedoelde en nodig had. Ik had dit achteraf gelijk moeten doen in plaats van Orthoclear.

Geweldig resultaat behaald
Geweldig resultaat behaald. Goed advies, super snelle en zeer accurate service. Kortom heel erg blij -))!
Ik ben nu klaar met het hele proces en…
Ik ben nu klaar met het hele proces en het resultaat is verbluffend want bij mij stond alles al 64 jaar scheef en heb nu een prachtig recht gebit waarvan de mensen om me heen zeggen dat dit kan is een wonder.
De hele behandeling is perfect van zowel Jesse als de tandarts Marco en ze hebben allebei een tien verdient want alles was tot in de puntjes geregeld.👍👍
Blij met de eerlijkheid en deskundigheid bij Orthoclear Amstelveen
Ondanks dat ik nu nog niet bij Orthoclear geholpen kan worden, werd er direct eerlijk gezegd en onderbouwd waarom een doorzichtige beugel niet afdoende zou zijn voor mij. Daarnaast was er ruimte om vragen te stellen met betrekking tot een traject voor een nachtbeugel na een alternatieve behandeling bij een orthodontist.
Prima ortho
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.