Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Virkelig hurtig levering og flotte poser til institutionspakke. Vi tænkte, at det ville være mere overskueligt at finde ud af om der manglede tøj og vi kunne se hvad der skulle være i den. Efter to... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har handlet her før og kommer altid tilbage. Malene svarer altid når jeg stiller mine nogen gange lidt dumme spørgsmål, så får jeg altid en smiley tilbage. Jeg er blevet guidet i hvordan de fo... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Geniale priser, super hurtigt leveret og i en rigtig fin genbrugt papkasse (sådan noget kan vi li'!) Min pakke var desværre beskadiget, så jeg fik erstattet den ødelagte med min næste ordre. Jeg v... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale Organisering og Oprydning. Deres gennemtænkte koncept med enkle opbevaringsløsninger, etiketter og systemer skaber ro, overblik og en mere overskuelig hverdag. Netop derfor s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Organizzatore professionista

Scritti dall'azienda

Organiserings produkter og løsninger der passer til dine behov. Vi skræddersyr gerne de etiketter du måtte have brug for, og har erfaring med organisering og oprydning i alle typer af rum.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Virkelig hurtig levering og flotte…

Efter to dage er mærkaterne begyndt at falde af, så går det smarte lidt af det.
De har kun været i institutionen i to dage uden at blive åbnet

17 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Inspirere til et liv med mere ro

Netop derfor ser jeg deres produkter som et perfekt match til Rodnær – den bed and breakfast vi er ved at skabe i Vejby. Her arbejder vi med minimalistiske livstil, digital minimalisme, nærvær og en tættere forbindelse til naturen. Organisering og Oprydnings tilgang til struktur og enkelhed understøtter præcis den stemning og livsstil, vi ønsker at inspirere vores gæster til, vi sætter derfor stor pris på deres samarbejde:)

5 marzo 2026
Valutata 2 stelle su 5

Dyre TEMU varer

Hurtig levering - men utroligt dyrt!! Gav 350kr for en opbevaringskasse til fotos. Og jeg har købt præcis den samme kasse 1:1 på temu til 129kr.

13 gennaio 2026

Risposta di Organiseringogoprydning

Vi vil gerne slå helt fast, at vores produkter ikke er “TEMU-varer”. Sammenligninger med TEMU og lignende platforme er misvisende og tager ikke højde for de meget væsentlige forskelle i lovgivning, dokumentation og kontrol, som vi – i modsætning til disse platforme – er underlagt.

Som dansk virksomhed er vi 100 % underlagt EU-lovgivning, hvilket betyder:

- Alle produkter skal leve op til strenge EU-krav for materialer, sikkerhed og kemi
- Der skal foreligge korrekt dokumentation og overensstemmelse
- Produkterne må ikke indeholde ulovlige eller sundhedsskadelige stoffer

Derudover er vi underlagt Fødevarestyrelsen, da vi sælger fødevarekontaktmaterialer. Det er ikke valgfrit – det er et lovkrav, og overholdes det ikke, kan man ganske enkelt ikke drive forretning i Danmark.

Når man handler på platforme som TEMU, køber man direkte fra tredjelande uden samme kontrol, og man kan derfor ikke sammenligne pris 1:1. Produkter kan se ens ud – men det betyder ikke, at de er det.
Tværtimod viser gentagne kontroller, at mange produkter fra disse platforme indeholder uønsket og ulovlig kemi, som forbrugeren ikke kan se med det blotte øje.

Vores priser afspejler:

- Lovlig import og salg i EU
- Overholdelse af alle relevante regler og myndighedskrav
- Dokumenteret sikkerhed og kvalitet

Vi forstår godt, at man kan finde billigere alternativer andre steder – men så er det vigtigt at forstå, hvad forskellen reelt er, og hvad man betaler for.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering! Dejligt med pakkeløsninger til condibøtter så man har noget at starte med.

6 dicembre 2025

Kære Daniela

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering – og at vores pakkeløsninger til condibøtter har været en god hjælp til at komme godt i gang.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os!
Vi håber, du får stor glæde af produkterne.

Tilfreds hver gang...

Jeg har 2 gange bestilt varer og hentet på adressen, hvor pakken stod klar på trappen med mit navn på.
Når jeg har spurgt til et produkt, har jeg fået en god forklaring til hvilket produkt der passer til mit behov.
Jeg vil altid handle her når jeg mangler noget som shoppen sælger 😀
Tak til dig Malene.

27 settembre 2024

Kære Maja,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – den varmer virkelig 😊
Det glæder os meget at høre, at både afhentning, service og vejledning har levet op til dine forventninger.

Vi gør os umage for at give ærlig og grundig rådgivning, så man får det produkt, der passer bedst til ens behov – så det betyder ekstra meget at høre, at det bliver værdsat.

Tak for din tillid og for de pæne ord 💛

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har udelukkende gode erfaringer med…

Jeg har udelukkende gode erfaringer med Organisering og Oprydning!

1 febbraio 2025

Kære Anna,
Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at du udelukkende har haft gode erfaringer med os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på 💛

Valutata 5 stelle su 5

Mega fin og nem hjemmeside

Jeg har handlet her før og kommer altid tilbage.
Jeg er blevet guidet i hvordan de forskellige ting virker når jeg har spurgt og så elsker jeg hendes Instagram hvor hun viser hvordan man evt kan rydde en skuffe og lignende op.
Stor ros herfra
Ps: genbrugs kasser er genialt

16 agosto 2025

Kære Christina,

Tusind tak for den skønne anmeldelse 💛
Det varmer virkelig at høre, at du både har glæde af hjemmesiden, vores vejledning og Instagram-ideerne – og at vores genbrugskasser fungerer så godt for dig!

Vi sætter stor pris på, at du altid vender tilbage, og det er en fornøjelse at kunne hjælpe med små og store spørgsmål (ingen spørgsmål er nogensinde dumme :-) ).

Tak for din ros og støtte – det betyder rigtig meget for os!

Valutata 1 stelle su 5

Manglende vare og uprofessionel håndtering

Jeg bestilte en større ordre hos Organisering og Oprydning, men en af varerne manglede i pakken. I stedet for at tage ansvar og sende den manglende vare, fik jeg tilbudt enten en lille refundering eller at lægge en ny ordre for selv at få den med – fordi firmaet ikke ville betale fragten. Dette til trods for, at jeg havde købt varer for næsten 500 kr. og betalt 49 kr. i levering.
Da jeg gjorde opmærksom på mine rettigheder som forbruger, blev jeg mødt med en ubehagelig og nedladende tone. At varen så ligepludselig senere var udsolgt ændrer ikke på, at virksomheden har ansvaret for at levere hele ordren eller tilbyde en reel erstatning.
Jeg fik pengene for den manglende vare retur, men oplevelsen af dårlig kundeservice gør, at jeg ikke handler her igen.

20 agosto 2025

Hej Anika,

Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Da posen manglede i din ordre, tilbød vi med det samme pengene retur eller at sende den med i din næste ordre, fragtfrit naturligvis. Varen kostede 19 kr., og det var ikke muligt at sende den separat uden urimelige omkostninger.

Under kommunikationen blev tonen nogle gange skarp mellem os begge, hvilket vi selvfølgelig beklager fra vores side.

Hilsen

Super god oplevelse 🥰

Fik i dag en ordre fra Malene, super forsvarligt pakket ind og lige som varen var beskrevet :)

12 agosto 2025

Kære Ann

Tusinde tak for din anmeldelse!

Hvor er vi glade for at alt var som forventet :-)

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har lavet en aftale med mig selv om…

Jeg har lavet en aftale med mig selv om at lave een ting hver dag, og kortene hjælper mig med, hvad det skal være. Og ikke mindst får jeg gjort det.

27 maggio 2025

Kære Gitte

Tusinde tak for din feedback og anmeldelse!

Det glæder os virkelig at du har gavn og glæde af vores opgaver :-)

Fine sorteringsklistermærker

Fine sorteringsklistermærker til fryseren med flere valgmuligheder som baggrund og skrifttype. Det var også dejligt, at de blev sendt og modtaget på under to dage.

20 maggio 2025

Kære Cole

Tusinde tak for din anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på!

Vi er glade for at du er tilfreds med dine etiketter og den hurtige levering :-)

Valutata 1 stelle su 5

Taskemærker total spild af penge

Taskemærker total spild af penge - noget billigt skrammel, som jeg måte smide ud.

31 marzo 2025

Hej Janne
Tak for din anmeldelse!

Vi beklager meget at du har modtaget en defekt vare!
Dog ville vi uden problemer kunne have løst problemet, hvis blot du havde kontaktet os omkring det. Det er så svært for os at hjælpe hvis vi ikke ved der er et problem.

Du er meget velkommen til at sende os en mail omkring det, så finder vi nemt en løsning.

God hjemmeside og hurtig levering

God hjemmeside og hurtig levering

4 aprile 2025

Kære Lars

Tusinde tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at hjemmesiden var nem at navigerer i og at varen ankom hurtigt til dig :-)

2 aprile 2025

Kære Gitte

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade for at du er tilfreds og glad for den service vi yder, det betyder meget for os!

Kæmpe fan!

Jeg elsker at du pakker i genbrugs pap og pakkerne kan altid afhentes hurtigt. Elsker din inspiration på instagram til at gøre hverdagen nemmere. Tak!! 🙏🏼

27 febbraio 2025

Kære Betina

Tusinde tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at du bemærker vi kun sender i genbrugspap og at tingene kan afhentes hurtigt :-)

Selvtak for at følge med!

Varen var som forventet

Varen ankom i en omo vaskepulver papkasse. Men varen var pakket forsvarligt og havde ingen skrammer.
Hurtigt og nemt at handle på denne side.

31 gennaio 2025

Hej Michelle

Tak for din anmeldelse!

Det er helt korrekt at vores papkasser er forskellige og kan have lidt forskelligt tryk på. Dette skyldes ene og alene den grund at vi har et fuldstændig fantastisk samarbejde med normal, som giver os deres papkasser, som ellers var blevet smidt ud. Det betyder at vi kan skåne miljøet og altid sende i genbrugspap - det er vi rigtig stolte over ☺️

Det glæder mig alt var som det skulle være!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più