L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.
Le Havre 104, 5627 SV, Eindhoven, Paesi Bassi
- 0402310619
- info@orangesmile.nl
- www.orangesmile.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Fijne organisatie om zaken mee te doen
Fijne organisatie om zaken mee te doen, er wordt snel duidelijk gecommuniceerd. Bestelling werd ook snel geleverd.
uitstekende eerste levering !!
Als Withofs Bulk Logistics hadden wij snel enkele give aways nodig. Wij kwamen bij OrangeSmile terecht. grote keuze , snel leverbaar, goede online, maar ook persoonlijke begeleiding. aantal artikelen besteld met opdruk en borduur werk. allemaal perfect en op tijd geleverd, zo maak je dart niet vaak mee. Ik kan OrangeSmile van harte aanbevelen, Gr Marc
Goede en Sneller service
Al een tijdje geleden hadden we een offerte aangevraagd. En opeens kwam het in ons op dat we de artikelen op korte termijn wilde hebben. Dankzij het team, de heldere uitleg en het meedenken, konden we op tijd een bestelling plaatsen.
De producten zagen er goed uit en het was heel fijn om snel te kunnen schakelen.
We hadden mutsen nodig voor een…
We hadden mutsen nodig voor een personeelsfeestje. Online zocht ik contact, dit verliep mega snel en correct, ook de offerte en de prijs waren prima.
Daarna snelle levering, complimenten!
Onze stichting had een Kerstcadeau op…
Onze stichting had een Kerstcadeau op het menu staan, dat het dan toch af en toe mis kan gaan, valt puur te wijten aan de feestdagen en de drukte die factoren zijn van problemen. Orangesmile heefft daar mede voor oplossingen gezorgd, om de schade toch compleet beperkt te houden! Echt een aanrader om met hen in zee te gaan!! zeker wij zelf. Een TOP PRODUCT afgeleverd, zeker ook de naweeen goed begeleid!! Dank Orangesmile.
OrangeSmile houdt je goed op de hoogte…
OrangeSmile houdt je goed op de hoogte van je bestelling en levert op tijd, maar ik was erg teleurgesteld over de afterservice. Ze maken het duur en moeilijk om te retourneren. Je betaalt voor de retourzending, wat ik kan begrijpen, maar dan moet je ook nog eens extra betalen voor het ongemak, zelfs als je niet tevreden bent met het product. Zorg ervoor dat je alle kleine lettertjes leest en tevreden bent met het product voordat het wordt geleverd.

Slechte ervaring
Opzich verliep alles snel en soepel totdat ze moesten leveren. Gewoon 4 dagen later terwijl het een geschenk is voor medewerkers. De man die ons contactpersoon was deed hier echt luchtig over. Geld is al binnen natuurlijk, echt slechte service en houden zich niet aan logistieke afspraken!

Zeer tevreden
Duidelijke website, interessante prijzen en snelle levering
Zeer vriendelijke en snelle…
Zeer vriendelijke en snelle klantenservice!
Minder geleverd
We bestelden 150 gepersonaliseerde stuks, maar ontvingen slechts 137 zonder enige uitleg of vermelding op de leverbon. Pas na zelf tellen en contact opnemen kregen we te horen dat het bedrijf werkt met een "meer-minderlevering" van 10%, wat enkel in de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden vermeld stond. Vooraf werd dit niet gecommuniceerd.
Bovendien werd het volledige bedrag voor 150 stuks gefactureerd, zonder enige creditnota of aanpassing ondanks de ontbrekende 13 stuks. Een voorstel om deze alsnog gepersonaliseerd na te leveren kwam er niet – enkel onbedrukte exemplaren als alternatief, wat natuurlijk geen oplossing is.
We begrijpen dat productie niet altijd exact verloopt, maar deze manier van communiceren en afhandelen vinden we erg klantonvriendelijk. Jammer, want het product zelf was in orde – maar deze ervaring overschaduwt dat volledig.

Risposta di OrangeSmile
Zo vriendelijk, kunnen andere nog van leren!
Mijn collega raadde OrangeSmile aan. Na dat de offerte aanvraag de deur uit was kreeg ik al snel een reactie en vanaf het eerste moment super vriendelijk contact met een medewerker gehad. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Uiteindelijk snelle levering en een super leuk product. Voor de zwemvereniging hebben wij navy blauwe handdoeken met eigen naam besteld. Ook de kinderen waren hier super blij mee. Ik zou iedereen die op zoek is naar een leuk (gepersonaliseerd) product OrangeSmile aanraden!!
Krappe deadline en toch gehaald
Ondanks de zeer krappe deadline hebben ze het toch op tijd voor ons kunnen regelen. Mooi bedrukte gummen met eigen logo. Echt superblij mee!
Snel, duidelijk en transparant
Snelle duidelijke reactie op de offerte aanvraag en de prijzen zijn geactualiseerd, waardoor je niet voor verassingen komt te staan.
Heel fijn contact, snelle service, denken goed mee
We zijn enorm goed geholpen. We hadden een best krappe deadline en er werd van alles aan gedaan om deze halen.
Er werd meegedacht over het ontwerp, kleurkeuze en de manier van drukken werd besproken.
Alle aanpassingen werden neetjes en snel verwerkt.
Wij hebben het contact en de service als heel prettig ervaren.
Spoedbestelling top geregeld
Hadden een spoedbestelling en super snel en goed geholpen. Bestelling op tijd ontvangen en zag er heel mooi uit. Goed telefonisch advies ook gekregen. Gaan zeker weer eens bestellen.
Prijs kwaliteit heel goed
Tweede keer dat ik tassen hier laat bedrukken. Een goede prijs kwaliteit verhouding en snel!
Met een geniaal idee en een zeer krappe…
Met een geniaal idee en een zeer krappe deadline ging ik zoeken naar een bedrijf dat mij kon helpen. Na meerdere keiharde "nee-je-bent-helaas-te-laat" mededelingen zakte de moed al mijn schoenen. Gelukkig wilde OrangeSmile wel met me meedenken en in ieder geval proberen om mijn deadline te halen. Ik kreeg een offerte, een digitaal voorbeeld en binnen 3 dagen (zelfs een dag vóór mijn deadline!) had ik mijn bestelling al binnen!
Super vriendelijke service, meedenkend en eerlijk! Hier kom ik zeker nog eens terug!
Kleine bedrukte zakjes
Voor een evenement hadden wij kleine bedrukte zakjes nodig met ons eigen logo. Orangesmile was goed bereikbaar en beantwoorde alle vragen. Het was een goed en persoonlijk contact waardoor we tot het beste resultaat zijn gekomen aan een voordelige prijs! Wij zijn enorm tevreden. Ook de levering kwam vlot aan, geen lange wachttijden. Zeker een aanrader!
Nooit bestellen bij dit bedrijf!
Bezint voor men begint. Zeer maar dan ook zeer teleurstellend bedrijf. 100 bekers besteld (zonder opdruk) na telefonisch contact. Goed gesprek gehad over het formaat en daar kwam dit product uit. Dus natuurlijk besteld. Bij levering bleek dat de koppen veel te groot waren. Men kan niet achterhalen met wie we hebben gesproken, alles wordt weerlegt. In eerste instantie wilde we ze ruilen totdat ze met een belachelijk hoog administratie bedrag kwamen van 108 euro ex BTW en de retourkosten voor eigen rekening. Na een week gecorrespondeerd te hebben met dit bedrijf waren ze niet te vermurmen. En na zeer veel aandringen kregen we uiteindelijk het retour adres…. In Polen! De verzekering en het goed aankomen ligt bij de koper. De kosten waren dusdanig hoog dat we met de bekers in ons maag zitten. Bestel nooit bij dit bedrijf.
Kom maar op met jullie weerwoord over de kleine lettertjes. Want daar zullen jullie weer naar verwijzen.
Wat een top service
Wat een top service! Snel in reageren, goed meedenken en echt betrokken!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.