Goedkope troep, slechte snit, maatvoering klopt niet. Volgens maattabel maat 54 besteld (ik heb normaal 51) Jasje beetje te groot, broek kreeg ik nog niet aan zo klein. Wel retourkosten betalen natu... Leggi di più
+Schnelle Lieferung +relativ gute Qualität -Größen fallen sehr komisch aus, trotz Größenangaben -18 Tage nach Rücksendung noch nichts passiert, bin gespannt ob ich das Geld nochmal wiedersehe... Leggi di più
Finger weg von diesen Betrügern. Verkauft wird über eine deutsche Webseite, Retouren sollen (ohne vorher darüber informiert zu werden) für Unsummen ins Ausland versendet werden. Die Rechtmäßigkeit des... Leggi di più
Normalerweise keinen Stern , aber einer muß. Vorsicht Vorsicht diese Firma zögert eine Rücksendung soweit hinaus , das die Kunden ihr Geld nicht wieder bekommen. Mit fadenscheinlichen Begründung... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Le persone hanno visualizzato anche
Goedkope troep
Goedkope troep, slechte snit, maatvoering klopt niet. Volgens maattabel maat 54 besteld (ik heb normaal 51) Jasje beetje te groot, broek kreeg ik nog niet aan zo klein. Wel retourkosten betalen natuurlijk.
Prima webshop
Prima webshop! Direct bevestiging gehad per mail en binnen 1 dag geleverd!
Overhemd besteld op 28 december nu 14…
Overhemd besteld op 28 december nu 14 januari nog niet gehad wel betaald
Telefoon hebben ze niet kan alleen via een mail welke ze niet beantwoorden
Ik zeg echt een k bedrijf en ik zou aanraden niets te bestellen.
Maten kloppen niet en toch mag ik zelf de retourkosten betalen
Ik heb al 4 pakken van Opposuits. Ik heb een 5e besteld in de zelfde maat als de andere pakken. Bij aankomst blijkt het pak veel te groot. Na contact met Opposuits wordt er toegegeven dat dit pak inderdaad groter is. En dat had ik kunnen zien in de maattabel. Maar na 4 pakken in dezelfde maat kijk je als klant niet in de maattabel. Een melding bij bestellen zou fijn zijn. Resultaat is dat ik geen nieuw pak heb voor het feestje en dat ik ook nog eens retourkosten van 9,45 mag betalen omdat Opposuits weigert dit mij te vergoeden. Meer dan 4 pakken gaan er bij mijn niet meer komen.
Fake. Unseriöses Unternehmen
Am 25.10.2024 haben meine Frau und ich ein, laut Beschreibung, Neongrünes Hemd direkt bei Opposuit bestellt. Wir haben nie eine Auftragsbestätigung bekommen und auch keine Bestellnummer. Das Hemd kam am 1.11. 2024 per DHL an. Da das Hemd nicht Neongrün, sondern einfach nur dunkelgrün war, wollten wir es zurück schicken. Doch ohne Bestellnummer können wir keine Rücksendung beauftragen, da die Bestellnummer gefordert wird. Mittlerweile haben wir 4 mal den Support angeschrieben. Keine Antwort, keine Reaktion. Selbst der Hinweis, wir würden die deutsche Verbraucherzentrale informieren, scheint auf völlige Gleichgültigkeit zu stoßen. Gerade eben das 4. Mal versucht den Support zu erreichen, da kam die Meldung, der Support hätte ein Problem und Nachrichten können nicht übermittelt werden.
Es sieht nach einer Masche aus. Das Geld, knapp 40 Euro, mag nicht viel sein, aber es ist wohl verloren, da hier niemand zu erreichen ist.
Extrem ärgerlich. Wir können den Laden nicht empfehlen und vor dieser Art von unseriösem Geschäft nur warnen.
Pas na 7 dagen geleverd in Amsterdam. Te hoge retourkosten.
Na bestelling email gestuurd om te vragen of de bestelling op tijd komt voor mijn feest (binnen 2 werkdagen), klantenservice ik quote:
"Ik heb er alle vertrouwen in dat het pakket op tijd bij je is !Ik wens je vast veel plezier met je bestelling !"
Ik woon in Amsterdam en de bestelling na 7 werkdagen aangekomen, veels te laat natuurlijk. Erg jammer.
Ik wilde het product retourneren maar de retourpagina werkte niet. Keurig mailtje gestuurd. Na alle slechte reviews, gevraagd of ik de bestelling misschien zelf terug kan brengen.
Mailtje terug van Opposuits: "Wat vervelend dat het niet lukt om de retour aan te maken op onze website.
Je kunt onderstaande link gebruiken om in te loggen"
Veel te laat geleverd. Geen sorry voor het te laat leveren. En ik moet ook nog eens €7,50 betalen om het product terug te sturen. Geen antwoord op mijn vraag. Ik vind het erg jammer allemaal!
Zéér goede service van OppoSuits !!
Ik had twee smokings besteld welke nooit zijn aangekomen helaas. Maar Melanie van OppoSuits sprong voor mij in de bres en zorgde ervoor dat ik alsnog in no-time twee smokings kon bestellen of m'n geld terug zou krijgen, helaas had ik op dat moment niets meer aan twee smokings, dus kreeg ik mijn geld terug. Ondanks het feit dat het pakket niet aan kwam, wil ik graag even kwijt hoe zorgvuldig, servicegericht, professioneel en positief OppoSuits hiermee om is gegaan.
Dank jullie wel en nogmaals dank je wel Melanie !
Met vriendelijke groet, A. Quartel
Your suit probably won't arrive
The suits are ok and fun, but their courier partners are the worst. You'll be lucky if your order arrives.
Over the past few years I have ordered suits seven or eight times for delivery to South Africa, the UK, Germany and France (depending on where I was based at the time). Out of all of those orders, I have two Opposuits to date.
Defekte Ware
Es geht um die Bestellung:400016100
Ich habe leider eine Defekte Hose erhalten wollte sie auf eine andere wechseln, leider antworten mir die Supports nicht.Das finde ich aber absolut frech! Für so einen Preis habe ich mehr erwartet. Nicht zu empfehlen!
Not sending packages
After 13 days, the order supposedly shipped has not received the mail carrier.
When shared with Opposuits, they mistakenly believe they have 14 days to find the package before sending a refund.
Company is reported to police, EU small claims process and shared as fraudulent internet shop.
Note I have used their products before, these are good for the price, but do NOT buy them from the company directly. Buy them on Amazon or in a costume shop if you want the product.
Order number
Katastrophale Rücknahmebedinungen
Katastrophale Rücknahmebedinungen, von einer 30€ Bestellung sollte der Rückversand 14€ kosten.
Die Maße entsprechend nickt annähernd den Angaben auf der Website.
Das eine Nummer größer bestellte Hemd für meinen Sohn war nicht wirklich größer oder länger.
In meinen Augen Abzocke. 60€ für die Tonne….
Wat een vreselijke service
Ik heb pak besteld en had van te voren een kortingscode ontvangen per e-mail 3 dagen daarvoor. Kortingscode ingevoerd maar bij het afrekenen werd deze niet doorgevoerd. Na meerdere malen contact te hebben gehad met “christiane” zeggen ze steeds dat ik het fout heb gedaaan terwijl dat toch echt niet zo was!! Steeds dezelfde argumenten en totaal niet meewerken. Wat een slecht bedrijf!
Ook de bestelde artikelen kwamen al reeds een keer uitgepakt bij mij aan in de verpakking. Overhemd volledig gekreukeld en slordig. Het pak was gemeten volgens hun website. Het colbert zag goed maar de broek kon ik niet eens dicht krijgen. Een echte b****en knijper. Ook het pak was al eerder uit de verpakking geweest en zeer slordig. Zal mij nu benieuwen hoe de retourzending gaat verlopen.
Een pak besteld voor carnaval
Een pak besteld voor carnaval.
Het pak koste € 79,95 maar voor de 1e bestelling kon je 10% korting krijgen.
Een pak besteld aan de hand van de maattabel op hun website. Hieruit bleek dat het een Heren maat, maat 46 moest zijn. Voor de zekerheid 1 maat groter besteld, dus maat 48.
De broek bleek veelste klein.
Het pak retour moeten sturen en daarvoor moet je zelf voor de kosten opdraaien van nog eens €5,50.
Vervolgens een pak in maat 52 besteld. De broek paste toen net. Nu staat het pak op de website voor €74,95 te koop en ik heb in totaal dus €85,45 euro voor het pak betaald.
en krijg maar €71,96 euro terug voor het teruggestuurd pak.
Ze willen absoluut niet helpen of meedenken. Bestel hier niks, 0 service!!
De bestelling is nooit aangekomen
De bestelling is nooit aangekomen, klantenservice is alleen per mail te bereiken en denkt niet mee met de klant. Kortom, geen goede ervaring mee.
Het kan een keer gebeuren dat een pakket niet aankomt, maar denk dan mee met de klant in plaats van het heel moeilijk te maken om je geld terug te krijgen. Helemaal als het om geen kleine bedragen gaat.
+7 weken al aan het wachten op terugbetaling
7 weken geleden twee pakken besteld (179,96)tijdens BlackFriday. Bij PostNL is het pakket zoek geraakt. Na meerdere keren mailen werd er beloofd dat het geld retour gestort zou worden. Tot de dag van vandaag nog niks ontvangen! Bizar slecht
I place an order for several items on…
I place an order for several items on SUNDAY, I realize that I have selected 2 identical items. I ask IMMEDIATELY (on Sunday) if it is possible to cancel a piece. They reply MONDAY that the goods are ready to be shipped, not even the possibility of replacing it with another model. They say I can return it when it arrives. 30 euro return shipping for a shirt that costs 34. Ridiculous. As far as I'm concerned, I will never buy from them again, because they don't know how to handle problems (even the simplest ones) with customers.
Mooi pak maar de maatvoering klopt van…
Mooi pak maar de maatvoering klopt van geen kanten! Waarom maken ze de pakken niet volgens de standaard maat? Als je wilt retourneren moet je zelf de verzendkosten betalen en dat is raar als ze zelf pakken maken waarbij de maatvoering voor geen meter klopt!
Als ik dan de klachten lees over het retourneren dan vind ik het niet gek dat er een artikel is waarin ze aanraden het bij een klerenmaker te laten vermaken. Heel vreemd en dit valt echt tegen.
Een hoop gedoe had bespaard kunnen worden als ze zich aan de maatvoering zouden houden, doen ze dit express?
Mega snel in huis
Mega snel in huis, binnen 24 uur.
Pak is echt mooi en zit goed.
Mijn zoontje heeft normaal 104/110. Had nu 98/104 besteld en zit perfect.
Heel erg blij mee!
Der Anzug entspricht nicht den…
Der Anzug entspricht nicht den Produktbildern auf der Website. Hose ist zu klein. Rücksendung kostet knapp 20€ (!) Weil Firmensitz in den Niederlanden ist. Die Kosten werden nicht von Oppo übernommen. Nicht zu empfehlen!!
Geen contact geen levering
3 dagen geleden een bestelling geplaatst voor 20m30.
Contact gezocht maar ik krijg geen reactie.
Helaas heb ik de items nodig voor een uitvaard
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.