Na bijna 7 jaar niet gereden te hebben en met maar weinig ervaring als bestuurder, vond ik het best spannend om weer achter het stuur te stappen. Na slechts 4 lessen met Dirk begon ik mijn angsten s... Leggi di più
Vanaf het eerste contactmoment een fijne ervaring met opfrisrijles! Er werd de volgende dag al contact met me opgenomen, fijn contact, duidelijk uitleg en uitvraag naar behoeften. Vervolgens heb... Leggi di più
Dirk van Rijschool Opfriscursus is een relaxte rijleraar die je een gevoel geeft van veiligheid. In korte tijd heb ik veel geleerd: Hoe een automaat werkt. In -en uitparkeren aan de hand van d... Leggi di più
Ik heb al bijna tien jaar mijn rijbewijs, maar door te weinig rijden en een paar enge momenten op de weg had ik rijangst ontwikkeld, met name voor het rijden op de snelweg en invoegen. Na zes geze... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Opfris-Rijles.nl
Scritti dall'azienda
Opfriscursus autorijden
De gespecialiseerde rijschool voor uitsluitend opfris rijlessen sinds 2014!Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer.
Rijangst overwinnen
Dit kan komen door onzekerheid of rijangst die zich heeft ontwikkeld. Of je vond autorijden nooit leuk! Weest gerust, je bent echt niet de enige! En nog beter nieuws; gelukkig hoeft dat niet zo te blijven!Wij zijn dé rijschool voor als je wel met plezier in de auto wilt gaan stappen, we frissen je kennis op, leren je de juiste technieken en helpen je over de drempel(s) heen te stappen.
✋ Kies zelf wat je wilt oefenen
* Fileparkeren of parkeren in een vak
* Hellingproef, bediening van de koppeling
* Rijden in druk stadsverkeer
* In- en uitvoegen op de snelweg
* Kruispunten en rotondes
* Rijden en parkeren in een parkeergarage
* Alles wat jij nog niet onder controle hebt
🏆 Waarom Opfris-Rijles.nl kiezen?
🗸 9.7 score uit 338+ reviews op Kiyoh.nl!
🗸 Actief in meer dan 180+ locaties
🗸 6230+ Cursisten gingen je voor
🗸 Toegang tot De Opfris Academie (App)
Ericssonstraat 2, 5121ML, Rijen, Paesi Bassi
- 085 - 760 04 60
- info@opfris-rijles.nl
- www.opfris-rijles.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Geweldig
Ik had jarenlang niet meer op de snelweg gereden na een hevige paniekaanval,via facebook kwam ik de website tegen en heb heel lang getwijfeld voor ik me durfde aan te melden,ik kreeg Fatih als instructeur en tijdens mijn 1e les was ik door zijn rustige en geduldige manier van praten al een stuk kalmer,de 2e les zijn we de snelweg op gegaan (doodeng) maar omdat hij zei als ik het echt niet meer zou kunnen/durven hij alles zou overnemen,en dat waren voor mij de woorden waardoor ik dacht..oke dan ga ik ervoor! Inmiddels nu een paar keer alleen de snelweg op gegaan en krijg steeds meer zelfvertrouwen.
Ook niet te vergeten..dankzij Fatih kan ik nu ook file parkeren! Ook nooit gedacht dat ooit eens te kunnen,ook daarbij was Fatih zooo geduldig en begripvol!
Ik kan het dus echt iedereen aanbevelen hoe angstig je ook bent!,en mocht je Fatih krijgen dan komt het absoluut zeker goed,ik ben hem in elk geval heel erg dankbaar!

Risposta di Opfris-Rijles.nl
Geleidelijk werd ik uit mijn…
Geleidelijk werd ik uit mijn comfortzone gehaald. Op een vriendelijke wijze gedwongen om uitdagingen aan te gaan en drempels over te gaan.
Mijn rijangst is nog niet helemaal weg, maar ik heb wel plezier in autorijden gekregen,
Weer in examenvorm!
Ton, de rij-instructeur, voelt goed aan hoe de rijvork aan je steel zit
Hij speelt er zeer professioneel, geduldig en corrigerend mee om.
Heel goed!
Fabian heeft mij enorm goed geholpen! Eerst durfde ik helemaal niet te rijden nadat ik mijn rijbewijs 5 jaar geleden had gehaald. Na 3 lessen met Fabian durfde ik het weer. Hij was erg kalm en kon alles goed uitleggen.
Laatst stond mijn vriend vast op een treinstation met geen manier om thuis te komen, en kon ik 'm ophalen. Dat was zo fijn! Daar doe je het voor :)
Na al 6 jaar amper gereden te hebben in…
Na al 6 jaar amper gereden te hebben in een automaat, besloot ik een opfriscursus te doen. Ik begon heel angstig en nu zit ik een stuk relaxter achter het stuur dankzij Fabian, hij is super vriendelijke instructeur, die goed de rust bewaard en alles rustig uitlegt. Super fijn en zeker aan te raden!
Overwinning
Sandy heeft me in maar 3 lessen het vertrouwen teruggegeven dat ik wél kan autorijden. Een enorme overwinning na 10 jaar rijangst!
snelwegangst is over
Ik meed snelwegen al dertig jaar als een ziekte. Al eerder had ik begeleiding gehad van een angst-rijinstructeur en andere methoden geprobeerd maar die hadden geen van alle voldoende geholpen. Via Opfris-rijles wilde ik nog een poging wagen. Rijinstructeur Sandy wist in twee lessen de angel uit mijn angst te halen. Met zijn aanwijzingen ben ik gaan oefenen. Na enig vallen en opstaan is het me gelukt om weer "vrij" te rijden. Nu rij ik van de ene kant van het land naar de andere, zonder noemenswaardige klachten. En als ik toch een keer last heb dan weet ik dat zodanig te hanteren dat ik toch goed op mijn bestemming aankom. Opfris-rijles: een aanrader!
Amine heeft ervoor gezorgd dat ik weer…
Amine heeft ervoor gezorgd dat ik weer de weg op durf! Op een relaxte manier geeft hij je weer zelfvertrouwen achter het stuur. Ik zou het zeker aanbevelen!
Het was heel prettig om met Fabian weer…
Het was heel prettig om met Fabian weer een aantal opfris lessen te hebben. Hij is geduldig, kijkt kritisch naar wat er op het moment nodig is en geeft vertrouwen.
Aanrader dus
Goede ervaring
Fatih heeft me na 53 jaar rijbewijs…
Fatih heeft me na 53 jaar rijbewijs eindelijk leren parkeren en me van mijn angst om te rijden verlost. Hij legde de rij instructies rustig uit en herhaaldelijk als ik het niet begreep. Hij was heel vriendelijk, optimistisch, en stimulerend. Ik ben hem heel dankbaar!
Mijn rij instructeur Mahinder was super…
Mijn rij instructeur Mahinder was super geduldig en duidelijk in zijn uitleg. Heb het als zeer prettig ervaren. Zeer aan te raden
Opfrislessen bij Ton Rosenberg
Instructeur was zeer vriendelijk en geduldig. Er wordt gekeken naar wat jij persoonlijk nodig hebt, en de rijlessen worden vervolgens afgestemd op jouw eigen behoeften. Het contact omtrent lessen inplannen verloopt direct met instructeur, wat laagdrempelig en effectief is. Voor mij was er direct plek, en werd er per les gekeken of er nog een vervolg nodig was. Deze vrijblijvende manier van lessen zorgde voor een ongedwongen leservaring. Twee opfrislessen waren voldoende voor mij om weer zelfstandig de weg op te kunnen.
Weer zelfverzekerd rijden!
Ik heb mijn rijbewijs sinds mijn 18e, maar omdat ik autorijden altijd spannend vond, heb ik in de vier jaar daarna misschien maar twee keer achter het stuur gezeten. Op een gegeven moment wilde ik helemaal niet meer rijden en sloeg ik elke kans om te rijden af. Nu ben ik 22 en ik werd gek van het feit dat ik nog steeds niet reed. Na wat online zoeken kwam ik uit bij opfris-rijlessen. Ton werd mijn instructeur, en hij was erg begripvol en kalm. Hij gaf me het vertrouwen dat ik nodig had door niet te snel in te grijpen, zodat ik kon zien dat ik het echt zelf kon. Ik heb in totaal drie lessen gevolgd, waarvan één les twee uur lang op de snelweg (iets wat ik heel spannend vond). En dat was genoeg! Ik heb kort daarna, op weg naar vakantie, zelfs op buitenlandse (snel)wegen gereden, en dat ging goed! Als je twijfelt, gewoon een eerste les aanvragen!
Rust en kijken en bijzondere…
Rust en kijken en bijzondere verrichtingen, maar vooral rust. Dat heeft mijn opfris-instructeur Fabian mij bijgebracht en daarmee heeft hij me weer het vertrouwen gegeven dat ik het ook zonder hem kan. Blij mee, en ik kan het iedereen met rij-angst aanraden om die angst onder ogen te zien.
Top rijschool
Het is een prettig bedrijf. Je kan snel een afspraak maken met de instructeur. Hij belt je netjes terug.
Ik heb een goede ervaring met de rijlessen. Fabian is erg rustig waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Geeft goede aanwijzingen is er goed in geslaagd mij het plezier en de rust terug te geven met autorijden. Ik zou hem zeker aanbevelen voor toekomstige cursisten.
Enorm geholpen met opfris cursus!
Enorm geholpen met opfris cursus met rijden en parkeren. Mahinder is vriendelijk, rustig, geduldig en legt situaties goed uit!
Zelfvertrouwen teruggewonnen
Bijna 7 jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs, maar daarna durfde ik niet meer zelfstandig te rijden. Ik stopte met rijden en verloor mijn zelfvertrouwen. Dankzij Opfris Rijles en instructeur Mehdi heb ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen. Na slechts een paar lessen durfde ik weer zelf te rijden. Waar ik eerst al bezweet raakte na 5 minuten rijden, durf ik nu met gemak 1 uur naar mijn werk te rijden. Bedankt, Opfris Rijles!
Het was heel leerzaam om te ervaren wat…
Het was heel leerzaam om te ervaren wat ik eigenlijk al die jaren fout deed. Eindelijk parkeren onder de knie gekregen.Fabian is een uitstekende instructeur.
Weer met zelfvertrouwen de weg op
Het was heel prettig om na lange tijd niet gereden te hebben weer de weg op te gaan met een rustige en kundige instructeur naast me.
Ik zit nu weer zelf achter het stuur en heb het advies gekregen om vaak te rijden om zo nog meer zelfvertrouwen op te bouwen. Tot nu toe gaat het prima.