Goede contact met medewerker gehad die me vriendelijk gelopen had met de beste kop telefoon te kiezen. Ik had per ongeluk een verkeerde gekozen en de medewerker zij geen probleem en hielp mij met ee... Leggi di più
Super service, fijne klantenservice! Er ging iets mis met mijn bestelling. Na contact te hebben gezocht dat er een productiefout leek te zijn, kreeg ik een antwoordnummer om mijn bestelling gratis te... Leggi di più
Proefpakket oordoppen besteld, maar niet gekregen. na 2 weken gevraagd om track & trace informatie, hadden ze niet, want volgens hen was het per reguliere brievenbuspost verstuurd. Ze zouden het... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Inmiddels 2 keer hier besteld. 1e keer duurde levering extreem lang. Maar bij oordopjes-kopen hadden ze een “goede” reden. Nu de 2e bestelling geplaatst en wederom extreem lange levertijd. Op 15 novem... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Al bijna 9 jaar het grootste online aanbod aan oordopjes en oorkappen! Wij zijn gespecialiseerd in het beschermen van uw gehoor. Vragen over onze producten? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!
hamersveldseweg 65, 3833 GL, leusden, Paesi Bassi
- 033-303 0816
- info@oordopjes-kopen.nl
- www.oordopjes-kopen.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Top service en snel
Oordopjes besteld 2 dagen later binnengekomen!
Oordopjes besteld maar nog niets…
Oordopjes besteld maar nog niets ontvangen. Dan maar naar de kruidvat want morgenochtend vliegen
oordopjes besteld maar na 6 dagen nog…
oordopjes besteld maar na 6 dagen nog niet binnen.

goed product
Wederom oordoppen besteld en gaat altijd goed bij dit bedrijf , goed product , nette prijs en snelle levering.
F.van Lieburg
Super service
Super service, fijne klantenservice!
Er ging iets mis met mijn bestelling. Na contact te hebben gezocht dat er een productiefout leek te zijn, kreeg ik een antwoordnummer om mijn bestelling gratis te retourneren en was er al een nieuwe bestelling onderweg. Ik bestelde al eerder hier, maar ben wederom enorm positief over dit bedrijf en de afwikkeling. Ik voel mij voor 100% klant. Chapeau! Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Kim, dankjewel :-)
Superklantvriendelijk
Binnen de gestelde termijn drie bestelde setjes met earplugs bij de postdienst aangeleverd (helaas gooide storm Poly roet in het eten), op vragen wordt snel en adequaat gereageerd, kwaliteit earplugs prima. Toen 1 setje retour gestuurd moest worden, is uit coulance direct het aankoopbedrag gerestitueerd zonder administratieve rompslomp. Superklantvriendelijk!
tevreden na oplossing
Product was niet op voorraad. In eerste instantie was leveren voor 15:00 dus niet gelukt. Ik moest hier helaas zelf achteraan. Na contact is dit netjes op gelost door de bestelling kosteloos op te sturen. Ik heb deze review dus aangepast naar "tevreden".

Proefpakket besteld, tot 2x toe niks ontvangen
Ze zouden het nogmaals opsturen, ik vroeg om het ditmaal met track & trace te versturen. Kreeg opnieuw niks binnen, zeiden ze het wederom via reguliere brievenbuspost te hebben verstuurd.
Dan neem je je klanten en je eigen bedrijfsvoering in mijn ogen niet erg serieus.
Na een maand haarfijn uitgelegd dat de webwinkel aansprakelijk is voor de verzending en m'n geld terug geëist en gekregen.
Wat een blammage en slechte service. Ik bestel hier natuurlijk nooit meer iets.

Prima
Prima producten.
Netjes verpakt.
Aan de levertijd is nog wat werk.
Maar na contact met het bedrijf werd een mooie oplossing uitgedokterd.
Aanbevelenswaardig!

Niet geleverd - Niet bereikbaar
Bestelling 3 weken geleden gedaan, levertijd veranderd iedere keer. Website niet bereikbaar, omdat het contactformulier het niet doet.

Risposta di Oordopjes Kopen
Goede contact met medewerker gehad die…
Ik had per ongeluk een verkeerde gekozen en de medewerker zij geen probleem en hielp mij met een andere te kiezen en had mijn order gelukkig kunnen wijzigen.
heb het nu al een aantal maanden en ben er super blij mee ik val er zelfs mee in slaap!
Snelle levering binnen 24 uur in huis .
Snelle levering binnen 24 uur in huis .
betreft ear classic 250 paar in doos.
gr,
Michel van Iersel
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf! Na bestelling & betaling geen levering en ook geen reactie na vragen hierover.

Slechte service
Slechte service. Word nauwelijks of niet gereageerd. Bellen gaat ook niet en bestellingen blijven weg. Niet hier kopen!!!

Risposta di Oordopjes Kopen
Na het ontbreken van een draagkoord bij…
Na het ontbreken van een draagkoord bij mijn bestelling die ik wel besteld had, is deze (nadat zij het bedrag van het koordje al hadden terug gestort), kosteloos nagestuurd. Echte service! Super fijn. Dank!
Niet hier bestellen.
Het is nu 10 mei. Op 19 april een bestelling gedaan. Geen reactie. Ik zou elders bestellen. Hopelijk krijg ik m'n geld nog terug.
Bestelling nooit verzonden
Bestelling nooit verzonden. Regeren niet op mijn email.
Bestellen en niks krijg ook geen reactie op mail
8 dagen geleden bestelt daarna geen reactie geen levertijden en geen reactie op mail wanneer er geleverd wordt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.