Kraftedme den værste butik nogensinde. Alt handel frarådes på det kraftigeste. Forsinket levering, forkert produkt, problemer med returnering. Har stadig ikke fået penge tilbage fra barnevogn k... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi har simpelthen fået den bedste og hurtigste service af ØnskeBørn - helt konkret af Line fra Kundeservice! Vi købte sidste år en klapvogn i en af deres fysiske butikker, som desværre er lukket si... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg fik i julen 23 et sæt neonate baby alarmer. Og har her efter et år oplevet problemer med dem, jeg kontakter derfor Ønskebørns webshop for at få dem tjekket. De sender reklamation videre til Neona... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di abbigliamento per neonati
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Negozio di mobili per bambini
- Negozio di articoli per la maternità
- Negozio di giocattoli
Scritti dall'azienda
Der er ikke noget, der betyder mere for dig end dit barns velvære og trivsel. Sådan er det også for ØnskeBørn. Forældre med småfolk har en stor opgave foran sig, men der er hjælp at hente. Hver dag gør vi vores bedste for at hjælpe dig og dit barn på rette vej. Vi rådgiver og vejleder, og kan vi gøre det lettere og sjovere for jer at være forældre, er vores mål nået. ØnskeBørn står for service, kvalitet og faglig viden, og så er vi altid klar til at tage hånd om jer. ØnskeBørn er en frivillig dansk kæde af større butikker med et stort udvalg af produkter, der gør det sjovere og lettere at være forældre til småfolk. Udover de fysiske butikker kan du handle på www.onskeborn.dk døgnet rundt.
Informazioni di contatto
Uraniavej 6A, 8700, Horsens, Danimarca
- +45 69 60 71 16
- webshop@onskeborn.dk
- www.onskeborn.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Kraftedme den værste butik nogensinde
Kraftedme den værste butik nogensinde.
Alt handel frarådes på det kraftigeste.
Forsinket levering, forkert produkt, problemer med returnering. Har stadig ikke fået penge tilbage fra barnevogn købt i Januar.
Hold jer væk.
Modtog forkerte varer og svarer ikke!
Bestilte forårshuer med 20%.
Modtog slet ikke den model som jeg havde bestilt, men en billigere model. Så ja jeg sparede da ihvertfald ikke noget og de er umulige at komme i kontakt med. Der bliver lagt på når man ringer op på telefonen fordi de siger de har travlt..
Svindel på højt plan!
Jeg bestilte en god omgang sutteflasker da jeg modtager pakken med posten mangler der 2 pakker med 4 flasker. De svarer ikke på min henvendelse når jeg tager kontakt. Det vil jeg kalde svindel på højt plan! Sidste gang jeg handler der, det er sgu for dyrt når man ikke modtager alt man bestiller!!
Jeg købte i november to autostole hos…
Jeg købte i november to autostole hos Ønskebørn City 2(ønskebørn.dk) og betalte hele beløbet med det samme. Jeg har kun modtaget den ene autostol – den anden har jeg stadig hverken modtaget eller fået pengene retur for, selvom der nu er gået over en måned.
Jeg har forsøgt at kontakte butikken adskillige gange telefonisk og haft telefonisk kontakt, men det har været meget svært at få fat i dem. Først efter gentagne mails fik jeg svar, hvor de erkender, at der er sket en fejl fra deres side, og at hele ordren er blevet trukket, selvom varen ikke var på lager.
Kommunikationen har været mangelfuld, og jeg har selv skullet rykke for svar og løsning. Det er utilfredsstillende at have penge trukket for en vare, som ikke er leveret, og som man heller ikke får klar besked om.
Samlet set en meget skuffende oplevelse, som jeg desværre ikke kan anbefale.
Ønskebørn Lyngby fik os til at betale deres demo
Ønskebørn Lyngby fik på kreativ vis os til at betale for deres demo barnevogn af mærket Emmaljunga. Som flere brugere sikkert ved, er det ikke nogen billig barnevogn.
Hele miseren startede med, at min mand og jeg begik den fejl at bestille og - ikke mindst betale - en Emmaljunga barnevogn + klapvognsdel tilbage i midten af august 2025 med levering 1/11 - 25. Herefter skulle der være god tid til termin i december måned - troede vi.
Trods gentagen kontakt - også til øvrige Ønskebørn filialer - kunne man ikke oplyse om, hvornår barnevognen + tilbehør blev leveret. Først da jeg stod i Ønskebørn i slutningen af november måned og ønskede at hæve købet, blev jeg oplyst om at forventet levering nu var sat til engang efter jul. Jeg kunne dog få lov til at vælge en demo, men der kunne ikke gives nedslag i prisen. Der var også andre interesserede, måtte jeg forstå. Jeg kunne få demo og tilbehør i starten af december måned - men så havde de også strakt sig langt.
Min mand og jeg har d.d. Været inde i selv samme forretning. Hvad stod der i forretningen? En ny demo i præcis samme farve og model, som vi skulle have haft. Vi har på intet tidspunkt modtaget besked om at de kunne få leveret en ny model og vores barn er endnu ikke kommet til verden. De beklagede end ikke forløbet i butikken.
Ubeskriveligt dårlig kundeservice.
Sjældent har jeg oplevet så hurtig ekspedition
Efter lidt bøvl med en anden butik, prøvede jeg at bestille mit barns julegave ved Ønskebørn. Det tog lige omkring 25 timer fra jeg bestilte, til jeg stod med pakken i hånden - endda på en lørdag. Bestiller klart herfra næste gang.
Jeg fik min varer
Jeg fik min varer. Men jeg tilmeldte ikke til nyhedsbrev og alligevel prøver de at sende mig dem. Nu har jeg unsubscribed ca 10 gange og alligevel får jeg gentagende “velkommen til ønskebørn” nyhedsmail….
Vi bestilte en barnevogn og fik at…
Vi bestilte en barnevogn og fik at vide, at leveringstiden ville være 7–14 dage. Efter noget tid tog vi hen i butikken for at følge op og høre, om barnevognen var på vej. En sød og hjælpsom medarbejder tjekkede status for os og fortalte, at varen faktisk skulle være blevet leveret, men han kunne desværre ikke finde den i systemet. Han lagde derfor en besked til den medarbejder, som havde stået for vores bestilling, så hun kunne ringe tilbage til os med en opdatering om varen. Vi modtog dog aldrig noget opkald.
Da vi fortsat ikke havde hørt noget, blev vi nødt til at tage hen i butikken igen. Denne gang blev vi mødt den medarbejder der betjente os denne gang, som i stedet for at hjælpe os gav skylden til sin kollega og samtidig antydede, at det var os, der havde misforstået situationen. Hun talte ikke pænt til os, og hendes attitude og ansigtsudtryk gjorde oplevelsen endnu mere ubehagelig!!!
Jeg vil sige det er bestemt ikke en god…
Jeg vil sige det er bestemt ikke en god oplevelse jeg har . Bestilte ting i ønskebørn 1 november . Har ringet flere gange og fået at vide en ting skulle komme fra en forhandler . Intet er kommet i nu har ringet og blev lovet at ringe tilbage . Der bliver ikke ringet tilbage . Der er forsat ikke kommet nogle ting og der er kommet på gls at pakken var ved og blive pakket sidste fredag og intet sket
Tilgodebevis ugyldigt efter 1,5 måned
Tilgodebevis ugyldigt efter 1,5 måned.
Vi har i foråret 2025 gået til tilgodebevis til en af butikkerne. Butikken lukker så kort tid efter og vi bestemmer os for at indløse tilgodebeviset på en tur til København. Dette er dog ikke muligt og ekspedienten i butikken fortæller os at vi ligeså godt kan smide den ud.
Det er da SÅ dårlig stil at man ikke orientere folk, om at det tilgodebevis man får med, er ugyldigt om 1,5 måned. Sikke en form for tyveri!
Ingen smidighed eller samarbejdsvilje
Jeg var i Hillerød sidst på efteråret og osede lidt rundt mens jeg overvejede, hvad jeg skulle bruge mit tilgodebevis på. Jeg blev mødt af en ekspedient, som rådgav mig til at vente med at anvende tilgodebeviset. "Det kan du jo altid bruge". Kort tid efter hører jeg, at ønskebørn er gået konkurs.
Påhjemmesiden skriver det nye Ønskebørn, at man skal kontakte den tidligere butik, hvis man har et tilgodebevis. Men den i Hillerød er blevet til en friluftsforretning.Derfor henvender jeg mig til dem på mail i håbet om en god løsning for begge parter. Budskabet er, at det er bare ærgeligt. Så nu gider jeg ikke handle hos dem. Surt show!
Tak i er fantastiske 🫶🏻
Så mega lækkert i er kommet med webshop, så vi jyder har mulighed for shoppe lækre varer til gode priser 🤩
Og hold nu op hvor er I vildt hurtige til pakke og få sendt 🥳 bestilte en flyverdragt i går og har lige hentet den i pakkeshop i dag 😍
Skulle bruge adoptere til min barnevogn og tog til Fisketorvet - de havde dem ikke på lager med den flinke ekspedient ringede rundt til nærliggende butikker og der blev lagt til sidde til mig i lyngby.
Virkelig søde piger i begge butikker der var klar på at hjælpe selvom det var et mindre køb - men vigtigt for mig 🥰
Jeg var ind og købe en gavekort i…
Jeg var ind og købe en gavekort i butikken i Tåstrup (City2) .
Jeg fik den dårligste behandling nogensinde. For det første fortæller ekspedienten ikke at deres gavekort “kort” har de ikke og der er problemer med dem , dernæst giver hun mig en lap med det beløb på og siger jeg kan pakke den lap ind i gavepapir og løse det problem på denne måde . Hun var slet ikke interesseret i en god kundeservice. Hun fløj videre til næste kunde uden at vide om vi havde fået det vi bad om . FØJ det er første og sidste gang jeg handler der …
Fantastisk udvalg til småfolk
ØnskeBørn har et stort udvalg af produkter, der gør hverdagen lettere for forældre. Jeg fandt alt, hvad jeg skulle bruge, og deres rådgivning var virkelig hjælpsom. Kan varmt anbefales!
Troll puslebord
Min kæreste og jeg købte et Troll puslebord hos ønskebørn i Horsens.
Da vi kommer hjem og vil samle det, er samtlige dele med revner, mangler maling, og har hak i træet.
Vi ringer til Ønskebørn i Horsens, som vil finde en løsning hurtigst muligt. Nu 1 måned senere er der fortsat ikke en løsning og jeg er nu så tæt på termin, at vi ikke kan vente længere.
Min kæreste og jeg er kommet med forskellige løsninger til Ønskebørn i Horsens. Vi bad om, at få 50% på bordet, i det at det jo ikke er intakt og vi ønsker ikke at betale fuld pris for et puslebord, som ikke er OK (bordet koster 4200 kr.)
Ønskebørn Horsens forklarer at de har ret til at finde en løsning indenfor 21 dage og vil før det, ikke give os vores penge retur.
Deres begrundelse for, at der fortsat ikke er en løsning, er at de afventer svar fra 'Troll', som skal tage en beslutning om hvorvidt vi kan få 50% på bordet.
Vi føler slet ikke, at der bliver taget et ansvar for, at vi har købt bordet hos Ønskebørn og vi føler at de lægger alt ansvar over på Troll, som er firmaet hvor puslebordet er fra. Ønskebørn er jo forhandler af bordet og derfor mener vi, at det er dem der må tage en beslutning og tage et ansvar!
Hvis der var tale om god kundeservice, havde de givet os de 50% og fortsat have fået et salg. Men nu må de give os alle vores penge tilbage og få et bord retur, som absolut ikke kan sælges videre.
Sidste gang vi handler hos Ønskebørn
Når du bliver forældre og køber en barnevogn til en mindre formue, så forventer du også
1. at når den er helt ny at den virker
2. Hvis der opstår en fejl - specielt imens barnevognen er det vigtigste materiale for din baby - at der bliver reageret hurtigt og man får løst problemet
3. At hvis det er helt umuligt at få fat i reservedele, at man kontakter sin kunde og orientere om forløbet
4. AT MAN SOM ANSAT IKKE BARE GLEMMER AT GÅ VIDERE MED DET? - så 4 uger efter der ikke er sket noget.
Og vi er stadig uden barnevogn der kan kører.......
Sidste gang vi handler hos Ønskebørn
god dag
Jeg var fuldt tilfreds
Bestille Det er bare fantastiskdet over nettet nemt og…
Bestille det over nettet nemt og smertefrit kom dagen efter kanon varer er virkelig taknemmelig
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.