Jeg havde først kommet til at sætte forkert modtager adresse ind, og skrev til onlineparts og fik rettet fejlen med det samme. Der var efterfølgende nogle problemer der jeg modtog pakken, men... Leggi di più
Hate feeling I’ve been scammed but a company based in Germany and delivering from Germany who use a .co.uk web address is definitely a dodgy start. Please don’t use this company they can’t deliver any... Leggi di più
Det kan være svært at finde ud af hvad det passer på min gamle Honda. Jeg blev positivt overrasket over at kunne finde bremsedele og det var nemt at filtrere på min gamle model. En lille biting er,... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Onlineparts.dk - alt i originale dele
Danimarca
- www.onlineparts.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
kundeservice i verdensklasse
jeg har aldrig fået sådan en god kundeservice, selv om jeg skrev en lørdag aften da der var noget jeg skulle bestille fik jeg svar faktisk med det samme, det er hvad jeg kalder mega god service. er blevet behandlet så godt tak for det. kunne jeg give jer 10 stjerner havde jeg gjordt det.
Der er ingen service overhovedet har…
Der er ingen service overhovedet har købt varer ved dem som jeg ikke kan bruge de svarer ikke på mail og telefon nummer er der ikke noget af det virker useriøst, der er andre forhandlere der både har telefon nr og svarer på mail der vil jeg helt lægge mine penge ved dem.

Genial kundeservice
Havde nogle problemer med GLS, der havde fået min pakke til at forsvinde. Skrev med Mikkel fra onlineparts, som svarede hurtigt og hjalp gennem det hele.
Kundeservice på højeste niveau. Kæmpe anbefaling herfra.
Har lige modtaget min 3 ordre fra…
Har lige modtaget min 3 ordre fra onlineparts i år, og alt er som altid bare i orden. De har helt sikkert en trofast kunde fremover.
Hurtig levering - gode priser
Fandt de bremsedele jeg søgte, og det hele var på lager. Havde det hele 2 dage efter. Køber helt sikkert her igen.
Super god service!
Super god service. De finder altid en løsning på problemet. Hvis noget går galt, eller man har brug for hjælp.
Hurtige svar på mail, hurtig levering, vanvittig god service. 5/5! Kan kun anbefales. Bliver den første hjemmeside jeg tjekker igennem næste gang jeg skal bruge dele. Dem tager man ikke fejl af😊
Fandt de rigtige dele til min BMW på…
Fandt de rigtige dele til min BMW på siden. Skrev en mail med et par spørgsmål, som blev besvaret indenfor en halv time. Superfin service og delene kom efter 2 dage som lovet. Jeg handler helt sikkert der igen.
Professionel hjælp og god kundeservice
Jeg har købt en CBR 1100 xx fra 1998. Den har jeg bruge for nogle dele til, og lige meget hvad jeg spørger om hos dem, så kan de hjælpe. Jeg vil varmt anbefale dem, god kundeservice og professionel hjælp. De ting du bestiller, kommer inden for den lovet tid
Hurtigt og nemt
Fandt nemt de dele jeg søgte efter og tilmed til en god pris - 2 dage efter var jeg på hjul igen. Hurtigt og nemt.
Firmaet er nogle fjolser.
Firmaet er nogle fjolser.
Har kanseleret min order, længe inden den er blevet sendt, 4 stks e-mail, og alligevel sender de den slettede order.
Jeg skriver videre om hvordan disse fjolser reagere
Syrlig hilsner

Risposta di Onlineparts
Godt overblik over dele til min BMW
Godt overblik over dele til min BMW, delene kom inden for få dage.
Jeg kan derfor anbefale siden.
God anbefaling
Rigtig god kundeservice, med hurtige og gode svar over mail. Bestilte et droslekit, som kom indenfor 3 dage og passer perfekt, så vil klart anbefale.
Nemt og hurtigt
Fik bremsedele leveret så jeg kunne komme i gang med renovering af bremser på min Honda CBR.
Fik hjælp på mail, da der var forskellige typer at vælge imellem.
Jeg har nu ventet i snart 2 uger på et…
Jeg har nu ventet i snart 2 uger på et produkt, som jeg er blevet lovet 6-8 dages leveringstid på.
Ikke nok med den lange leveringstid, har jeg ikke fået nogle opdateringer overhovedet, hvorefter jeg blev lidt nervøs og selv tog kontakt. Kun for at få et svar lignende "det kan vi ikke gøre noget ved"
(ps de tager heller ikke telefonen)

Super kundeservice !
Fik hvad jeg havde bestilt indenfor en…
Fik hvad jeg havde bestilt indenfor en rimelig tid, ingen problemer :)
Bremser til gammel Honda
En lille biting er, at jeg blev glad da jeg modtog pakken og kunne se de bruger genbrugs emballage, et lille plus på kontoen til miljøet, selv om det nok bliver fratrukket når jeg skal ud og køre på den gamle kværn over sommeren...
Bremserne passede på, så jeg er glad og tilfreds og anbefaler gerne onlineparts.
Bestilte anodiserede skruer og bolte…
Bestilte anodiserede skruer og bolte som ikke kan bestilles ret mange steder i DK. Blev leveret efter et par dage. Bolte/skruer er i fin kvalitet
Very happy to shop here
I received the package with a torn corner and no goods inside. After contacting the seller, the problem was resolved instantly. They sent me a new item faster than a day. Very grateful for understanding and speed. 10/10
Bedre service kan man ikke få
Bedre service kan man ikke få.
Havde bestilt et batteri. Da jeg bestiller laver jeg to tastefejl. Jeg modtager ikke min vare og jeg skriver til dem.
Svar næste dag.
Vi sender batteriet igen.
Kan se du ikke har bestilt batterisyre, så vi sender en liter med som lidt ekstra service.
Det er sku da service💪🏍