Ongediertebestrijding Joris Recensioni 18

3 stelle
2 stelle
1 stella

Oplichters

Oplichters, hoop kosten, niks opgelost!
We belden vanwege muizen dankzij de buren. Nog diezelfde stond er iemand van Joris, omdat wij de dag erna op vakantie zouden gaan. Klinkt ideaal, maar ja toen hadden ze ons geld natuurlijk nog niet binnen dus waren we nog prioriteit. Man kwam langs met een bak vol gifkorrels en keek op zolder, omdat ze daar alleen zaten. Hij plaatste wat doosjes met de oranje gifkorrels, het echte gif zoals hij zei. Niet de troep vd bouwmarkten. Hele open man, gaf tips, keek voor de zekerheid nog m'n gangkast en keuken na voor sporen, maar niks te vinden gelukkig. Kreeg zelfs nog wat extra korrels zonder extra kosten. Toen afrekenen en hij kwam met een lege factuur die we zelf konden invullen om de prijs wat aan te dikken voor de gemeente, want volgens hem was dat hun verantwoordelijkheid. Na de vakantie leek het een stuk beter te gaan, hoorden weinig meer. Maar uiteindelijk toch gewoon weer muizen nu na 5 weken. Terugbellen voor de beloofde garantie. Constant horen: ze bellen zsm terug! Uiteindelijk 3x per dag naar ze bellen, steeds zelfde verhaal, maar niemand belt ooit terug. Geld is binnen bij ze dus je bent totaal niet belangrijk meer. Wat een ziek bedrijf vol oplichters is dit zeg! Heb foto's en filmpjes vd medewerker die bij ons was, maar kan hier helaas geen bestanden uploaden......

ik heb copy paste

21 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jammer dat ik de reviews niet eerder…

Jammer dat ik de reviews niet eerder gelezen heb. Had me veel geld bespaard.
Ik heb 600 euro betaald voor een paar lokdoosjes die binnen 2 weken de muizen op zolder zouden verwijderen. Dat was in september. Nou, ze rennen nog rond op de zolder. Ik heb gebeld en een afspraak gemaakt en ik zou weer 90 euro voorrijkosten moeten betalen. Dat was 2 weken geleden en ik wacht nog steeds. De telefoon wordt niet opgenomen, ik denk dat ze mijn nummer herkennen, en mailen via de website gaat ook niet want mijn emailadres is zogenaamd ongeldig (ziggo mail).
Dus mensen, wees niet zo dom als ik en ga niet met dit bedrijf in zee.

15 dicembre 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS
Please NEVER CALL THIS COMPANY!!
Begin of August they came to my house. We payed more than 400 euros!!
They guy who came wasn't Netherlands, was from Syria (something like this ) his name was Elias he put poison and I asked him for guarantee. He mentioned if there are no dead the mice I will get my money back.
After 1.5 month I am calling them with no asnwer At all!!
I spoke to them they close the phone they said they will call me never called me back!
I was today by the police and I will speak with my advocat !!
Please NEVER USE THIS COMPANY!!!

3 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Oplichters, hoop kosten, niks opgelost!

7 agosto 2025

Niet bellen, oplichtersbende!

Weg blijven.Angst voor bedwantsen is broodwinning. Dwingende houding om je meteen 5 ruggen te laten betalen. Tig websites. Geen kvk, niet aangesloten bij branche vereniging. Aangifte gedaan en civiele procedure gestart.

21 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Niet goed is geen geld terug

Oplichters. Wespennest bestrijden doen ze met de spuitbus die je bij de gamma koopt. Ze vragen veel meer geld dan de gemiddelde wespenbestrijder. Wespennest zit er nog steeds. Meerdere keren gebeld en gemaild, maar ze komen niet terug.

18 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechte service + geen garantie zoals beloofd

Ik heb op 9 juli 2025 een bedwantsenbehandeling laten uitvoeren door Ongediertebestrijding Joris. De betaling (€484) werd gedaan door een vriend(in), maar de behandeling was bij mij thuis.

Kort na de behandeling bleven de bedwantsen terugkomen. Op hun eigen website beloven ze een gratis nabehandeling bij terugkeer van het probleem, maar ondanks herhaalde WhatsApp-berichten (inclusief bewijsvideo) hebben ze niet gereageerd zoals beloofd. Uiteindelijk gaven ze aan dat ze “geen terugbetalingen doen”.

Klantenservice is slecht en onbetrouwbaar. Geen actie, geen hulp, geen garantie. Ik heb het probleem uiteindelijk zelf opgelost.

Afgeraden.

9 luglio 2025

Onbetrouwbaar

Bleek niet ‘lokaal’ te zijn, maar een 085 nummer. Niet op komen dagen. 2 x gebeld. Onbehoorlijk aan de telefoon. Waardeloos en ergerlijk.

18 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Je verwacht dat er een Joris komt

Je verwacht dat er een Joris komt, maar die komt niet. Komen 2 gasten en die rekenen woekerprijzen. Als je daar niet mee akkoord gaat word je alsnog grof onder druk gezet om hoge voorrijkosten af te rekenen anders kom je niet van ze af. Echt niet bellen deze gasten.

13 luglio 2025

Oplichters!

Oplichters!! Ruim 800 euro gevraagd voor zogenaamde "bedwantsen bestrijding" van een kwartiertje. Er is niks verholpen. Als je ze telefonisch probeert te bereiken, geven ze niet thuis. Ze zijn ook niet gecertificeerd. Mochten andere gedupeerden contact op willen nemen met ons, laat dat vooral weten.

24 maggio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più