I leverede en damedragt i str 40, men jeg bestilte en herredragt i str L Opdate!! Jeg blev kontaktet af One Open Sky efter min ( lidt sure) anmeldelse. Fejlen skyldtes lidt it vanskeligheder 😂... Leggi di più
Fantastiske søde, imødekommende personaler, som gjorde vores oplevelse kæmpe stor og positiv. Det koster at springe fra 6 km, med fly og instruktør/tandem. Bare ærligt ærgerlig med prisen på foto og... Leggi di più
One Open Sky i Herning levere en fantastisk kundeservice. Jeg havde en reklamation på et Wingfoil-board hvor jeg fik en ekstraordinær god service. Jeg kan kun opfordre til at lægge din handel hos... Leggi di più
Jeg var i tvivl om, hvilket Isup, jeg skulle købe. Jeg skrev derfor til deres support lørdag aften og fik et uddybende svar mandag morgen. Jeg kontaktede dem herefter på telefon og fik yderligere rådg... Leggi di più
One Open Sky (tidligere Nautic Surf og Ski) er Danmarks største på vand- og snesport. Vi har et kæmpe udvalg og de bedste priser inden for ski, snowboard, skitøj, kitesurfing, windsurfing, SUP, kajak, neopren, tilbehør og tasker. Alle One Open Skys medarbejdere er aktive skiløbere, snowboardere og surfere og har mange års erfaring med de produkter vi sælger. Derfor kan vi altid garantere dig den optimale vejledning og de bedste produkter og priser. Vores online butik er spækket med over 10.000 produkter fra de mest populære brands og udvalget rækker bredt. At levere top kvalitet til gode priser er vores højeste prioritet!
Golfvej 10, 7400, Herning, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Jeg havde købt skistøvler, som trykkede lidt i den ene side. Støvle og såler blev korrigerede uden beregning. Det blev gjort grundigt og professionelt. Derfor man skal købe støvler i DK efter min mening. Tak for fantastisk service!
Hurtig levering og god service ift korrekt indstilling af binding på mine nye ski💪
Jeg besøgte butikken i Herning. Fin udstilling, men ikke ligefrem Danmarks største udvalg (som de reklamerer med).
Fandt et fint ski-sæt fra Picture, hvor bukserne ikke var i min størrelse. Jeg befandt mig i butikken ca. 30 minutter hvor jeg opsøgte hjælp - da ingen medarbejder søgte initiativ til at servicere mig. Efter dette hørte jeg til om de kunne bestille de bukser hjem, men uden at tjekke fik jeg besked på det kunne de ikke. Desuden fortalte medarbejderen at jeg bare kunne købe et bælte, hvorpå bukserne ville kunne "passe".
Efter denne dårlige oplevelse, gik jeg ned i Sport24 i Skive, hvorefter 20 minutter var de bestilt hjem. Iøverigt bestiller begge butikker hjem fra et lager i Malling.
Så hvis man søger god betjening og tilgængelighed ville jeg IKKE anbefale One Open Sky.

Risposta di One Open Sky
Leveret til tiden uden problemer. Dog uden sædvanlig emballage. Derfor 4 (og ikke 5) stjerner.
Fredag: De køre 20% tilbud på snowboard bindinger, deres hjemmeside funger ikke når man ligger den i kurven. Jeg kontakter dem pr. telefon i butikken i København. De bekræfter at de har binding i butikken i Herning og den bliver sendt til København og priser er forsat med 20%.
Tirsdag: Har ikke hørt fra OneOpenSky. Ringer til butikken i København, det viser sig at de har solgt bindingen til anden side og tilbyde at bestille en ny hjem fra Burton, men vil kun give 10%.
Det er sgu dårlig stil…… så 1 sølle stjerne til en sølle butik.

Risposta di One Open Sky
Super God service i butikken i kbh, da en varer var tilgængelig i butikken blev der hjulpet med en hurtig levering fra deres jyske afd. Og varer var fremme dagen efter, så alt var klar til skiferie 👍🏻
En helt igennem god oplevelse og kan klart anbefales! 👌🏻
Jeg kan desværre ikke anbefale at købe hverken ski- eller snowboardstøvler hos One Open Sky.
Manglende ekspertise er den primære årsag. Min kæreste fik anbefalet et par snowboardstøvler, der var et helt nummer for små, med argumentet om, at "de bare skal gås til". Resultatet var en uge på pisten præget af smerte og frustration, og han endte med at måtte købe et nyt par.
Jeg oplevede selv en lignende mangel på faglig indsigt. På trods af, at jeg tidligere altid har fået mine skistøvler udblokket, blev jeg frarådet at gøre det. Efter kun én time på ski måtte jeg opsøge en lokal forhandler i Østrig for at få dem tilpasset ordentligt.
Det er også værd at bemærke, at One Open Sky ikke tilbyder tilpasningsgaranti, hvis tilpasningen ikke foretages i deres egen butik. Det betyder, at hvis du – imod deres anbefaling – bliver nødt til at få dine støvler justeret på ferien, dækker de ikke omkostningerne.
Andre ulemper ved at købe hos One Open Sky frem for i et skisportsområde:
1. Begrænset udvalg
2. Højere priser, især hvis støvlerne senere skal tilpasses
3. Ingen mulighed for at teste støvlerne på pisten

Risposta di One Open Sky
Fantastic easy service with lightning speed delivery.
100% recommended for your kitesurfing needs 👍👍👍
Altid imødekommende personale som er gode til at hjælpe og spare med.
Gode og lækre produkter især til alt der har med vand at gøre.
Har fundet sko, handsker, dragter og en masse småting som alle er 100% tiptop
Fantastisk oplevelse. Havde et spørgsmål til et par ski Googles- så mailede One Open sky og fik hurtigt svar retur. Desuden telefonsamtale med René - super vejledning, som løste mit problem.
Handler helt sikkert her igen.
Fik lavet såler til mine skistøvler, der har nogle år på bagen.
De har været en gamechanger på min skiferie i år 😊
Blev mødt med venlighed, høj ekspertise og serviceniveau i butikken i Herning.
Dette gælder også når vi har vores ski til service.
Mine varmeste anbefalinger herfra til både butik og personale.
Jeg vidste præcis hvad jeg ville have, og det var både nemt og hurtigt over nettet. Levering dagen efter ordregivning, hvilket er meget fint.