Som hustru til mand med demens, har det været et stor positiv fornøjelse at finde inspiration redskaber, jeg kan suppler til hans afspændings aktiviteter. Sammen med musiske afslapning har ‘Blæ... Leggi di più
Vores søn begyndte for nogle uger siden at bruge vægttæppet "Manta" nede i vuggestuen, da han er længe om at falde i søvn. Pædagogerne oplever at han falder meget hurtigere i søvn med Manta over sig... Leggi di più
Egernet Eric gjorde stor lykke juleaften, hos en lille dreng der ofte føler verden lidt overvældende. Eric beroliger og giver ham tryghed. Han mener dog at Eric har jordbær I kinderne i stedet for nø... Leggi di più
Unikke produkter. Bette Bent og vest med hætte giver ro både i dagtimerne men vi har også erfaret at Bette Bent’s arme giver ro i kroppen til at falde i søvn og sove trygt. Både Vest og Bette Bent... Leggi di più
Oliz/Koko-Nora Aps producerer sansemotoriske hjælpemidler, som er udviklet med erfarne Fysioterapeuter og Ergoterapeuter, der har en stærk tilknytning til bl.a. Vuggestuer, Børnehaver, Specialbørnehaver, skoler samt plejecentre i hele landet. Vi bestræber os på altid at have et bredt sortiment af kvalitets hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger, løsninger som hjælper den enkelte person med at finde roen i sovesituationer, timeout eller bare har brug for at mærke sig selv. Focus hos Oliz er at udvikle kvalitets og rengøringsvenlige hjælpemidler, som dækker et bredt spektre af befolkningen med særlige behov fra 1 år. og helt op til plejehjems-alderen.
Orionvej 2A, 7430, Ikast, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
god service, hurtig levering og god kvalitet af tyngdevesten. Bestiller gerne herfra igen.
Hurtigt levering og så nuttet bamse i fin indpakning
Har købt flere af jeres produkter og jeg er meget tilfreds 😊

God service!
Hurtig levering og god service, selv med forsendelse til Grønland(man skriver mail, hvis man vil bestille fra Grønland). Varm anbefaling herfra.

Risposta di Oliz / Koko-Nora ApS
5 🌟, de er søde, kompetent kundeservice og hurtig levering. Jeg har brugt dem et par gange. Jeg kan ikke vente med at afprøve tyngdevesten til min søn. Som er i det skønneste materiale ! 🤩
Jeg giver denne virksomhed 5 stjerner fordi
1. Det er nogle fantastiske produkter de sælger, som gør en forskel for min datter der lider af adhd og autisme.
2. Det er en fantastisk kundeservice de har, som både ringer og skriver en for at sikre at man får det rigtige produkt.
Jeg kan kun anbefale denne virksomhed hvis du ønsker tyngde produkter til mennesker med udfordringer.
Tyngdetæppe fra Oliz.dk - virkelig høj kvalitet. Lækkert og funktionelt produkt. Børn og pædagoger bruger tyngdetæppet/lamaen med god effekt. TAK for god service og gode produkter.

Risposta di Oliz / Koko-Nora ApS
Fik besked hurtigt om at min ordre først kunne sendes ugen efter. Fik løbende info og modtog efter planen et rigtig godt produkt.

Risposta di Oliz / Koko-Nora ApS
Kundeservice helt i top. Kontaktede dem med spørgsmål og vejledning og fik hurtigt og professionelt svar. Er meget glad for mit køb.
Hurtig og præcis levering. Også hurtig med ombytning, da vi havde fået bestilt forkert.