Heb een jas besteld, ik had me bestelling snel kunnen ophalen goede en fijne communicatie. Dus zeker goede service en jas van goede kwaliteit. Dus super ervaring
Ze verkopen zaken die je op SHEIN kunt kopen voor mindere prijs. Ik betaalde 110€ voor twee setjes die helemaal niet hetzelfde waren zoals op de foto. Het ene setje moest in badstof zijn en was gewoon... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prijs kwaliteit klopt niet. Geleverde product lijkt niet op datgene wat ik besteld heb. Kortom niet doen …..Echter goede en fijne communicatie met de dame (Myrthe) van oliviaxmea die echt d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Helaas staan er bij dit bedrijf veel reviews die betrekking hebben op een ander bedrijf die helaas niet levert wat er besteld wordt. Bestellingen gedaan bij byoliviamae.com (die verder in de co... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Kledingwebshop voor de leukste dames kleding!
Zuiderkeerkring 157, 2408JX, Alphen aan den Rijn, Paesi Bassi
- 0615447139
- info@oliviaxmae.nl
- www.oliviaxmae.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Geweldige grijze blazer gekocht bij…
Geweldige grijze blazer gekocht bij oliviaxmae. Myrthe heeft fijn geholpen met het uitzoeken van de juiste maat. Zal hier zeker in de toekomst nog een keer bestellen.

Super goed
Super goed bedrijf!
Oliviaxmae is erg betrouwbaar en je krijgt goede kwaliteit kleding!
“Byoliviamae” is een ander bedrijf en heeft geen relatie met “oliviaxmae”. Dus mensen voordat je iets plaatst lees ff de reviews of kijk bij welke site je besteld i.p.v meteen slechte review plaatsen bij het verkeerde bedrijf!
Er is een enorm verschil in de naam dus kijk even goed.

Risposta di Olivia x Mae
Doen zich voor als een bedrijf dat vanuit Amsterdam werkt en verstuurd
Doen zich voor als een bedrijf gevestigd in Amsterdam, vervolgens blijkt het gewoon uit China nog te moeten komen. Na 3 weken mijn artikel te hebben ontvangen ziet het er absoluut niet uit zoals op de foto.
Op voorgaande klacht via de e-mail over dat ze niet transparant zijn geen enkele reactie ontvangen.

Risposta di Olivia x Mae
delivery not matching order without refund or solution
delivered goods are not matching the order
But Olivia x Mae is not prepared to solve the problem
stay away - do not order with this company

Risposta di Olivia x Mae
The return policy is written in Dutch…
The return policy is written in Dutch and when they send you the article wich doesn't look like the picture at all and the size is wrong, they tell you that you can not return your article because it was on sale.

Verwarring over naam / bedrijf
Bestellingen gedaan bij byoliviamae.com (die verder in de communicatie Olivia Mae gebruiken) zijn op hun "eigen" Trustpilot te vinden als Byoliviamae en zijn door Trustpilot ook geflagt als onbetrouwbaar.
Byoliviamae heeft geen enkele relatie met Oliviaxmae.nl
Bij problemen met byoliviamae.com graag een melding doen bij de ACM
Niet doen!…
Goedkope troep uit Azië die niet overeenkomt met wat je besteld. Je kunt het wel retourneren (zeggen ze) maar het is zo duur (omdat je verplicht wordt met track & tracé te verzenden). En je loopt het risico dat je dan nog geen geld retour krijgt. Het ziet er allemaal prachtig uit, maar doe het niet, het is pure oplichting ! En ze reageren bij elke slechte beoordeling dat ze je niet als klant herkennen....wees gewaarschuwd!

Risposta di Olivia x Mae
Ik heb mij ook laten vangen ladies
Ik heb mij ook laten vangen ladies! Echt erg dat zo een bedrijf mag/kan blijven bestaan! Ronduit schandalig! Artikel klopt niet met wat ik besteld heb! Idem kleur! En kwaliteit is in de verste verte niet wat ze laten zien op de website! Gevestigd in Nederland? Mijn pakket kon ik volgen en kwam van China!
BESTEL HIER NOOIT!!!

BESTEL NOOIT!!
Wat een vreselijk slecht bedrijf is dit. Ten eerste heb ik langer als 4 weken op mijn product gewacht, om vervolgens en een verkeerd product te ontvangen en het overige is totaal niet hetzelfde als op de foto. Mega goedkoop en slechte kwaliteit. Schandalig voor die prijzen. Wanneer je dan contact opneemt met de klantenservice wimpelen ze je af met het kan niet retour want het is een sale product!!! Echt te schandalig voor woorden als er een verkeerd product geleverd is en de rest gewoon chinezen goedkopen zooi is. Wat ik dan nog het aller ergste vind is dat er geen middenweg qua oplossing word gezocht, nee ze (Sarah) kiezen ervoor om gewoon helemaal niet te reageren op mijn laatst gezonden mail. Dus tip! BESTEL HIER NOOIT!!!

Prijs kwaliteit klopt niet…..maar
Prijs kwaliteit klopt niet.
Geleverde product lijkt niet op datgene wat ik besteld heb.
Kortom niet doen …..Echter goede en fijne communicatie met de dame (Myrthe) van oliviaxmea die echt de dupe zijn van ByOlivia.
Wanneer je besteld bij oliviaxmea komt het goed. Ga je naar byoliviamae dan begint het gedoe.
Trustpilot geeft ook een negatief advies
Kortom bij problemen met byoliviamea….aangifte doen en melden ACM
Byoliviamae.com heeft geen enkele relatie met Oliviaxmae.nl

Lange levertijd & slechte kwaliteit
Veel te lange levertijd, bizar slechte prijs-kwaliteit verhouding en veel items zijn non-refundable.

Risposta di Olivia x Mae
Zitten jullie met het bedrijf in een…
Zitten jullie met het bedrijf in een woonwijk in Alphen aan den Rijn? Klopt dit wel of is dit een weer zo’n raar bedrijf met foute retour adressen?

Aanrader!
Een hele leuke webshop met kleding van mooie kwaliteit. Echt een super goede snelle service en leuk ingepakt! Dankjewel Myrthe voor je goede hulp! Zou het iedereen aanraden ; )

Mooie kwaliteit!!
Ik heb een tas besteld en mooie trui, mooie kwaliteit!! Had met 2 dagen mijn bestelling in huis. Dank je wel!!
5 sterren!
Al meerdere kledingstukken besteld bij deze super leuke webshop! Leuke prijsjes en kleding blijft mooi.
Niet bestellen
Niet bestellen! Is gewoon een Chinese website. Had gekocht en was niet zoals de afbeelding. Kleur en model. Probeer te retourneren maar opeens is er nieuwe regel dat het niet retour kan! Afzetters!!! Niet kopen

Risposta di Olivia x Mae
Leuke trui gekocht met black friday…
Leuke trui gekocht met black friday korting! Zit lekker en is enorm leuke basic en warme trui! Goed geholpen door het bedrijf met brengen van de trui! Erg tevreden!!

Risposta di Olivia x Mae
Myrthe wat ben jij een lieve meid
Myrthe wat ben jij een lieve meid ! Ik heb de kleding in de live van TikTok gezien en was meteen verliefd!
Je was zo behulpzaam met aan trekken van de kleding zodat ik een wel overwogen beslissing kon maken!
Het is echt een aanrader om een keer op TikTok naar hun live te kijken.
Olivia x Mae is echt een hele leuke webshop met hele lieve mensen.
Ben zeer zeer zeer tevreden over de artikelen.
Liefs,
Michelle

Really disappointed
Really disappointed. Ordered via there Facebook page. Ordered over 300£ worth of dresses, next day delivery and nothing.

Risposta di Olivia x Mae
Fijne ervaring en mooi shirt!
Een super leuk shirt kunnen kopen via de webshop. Het kunnen ophalen zodat je geen verzendkosten hoeft te maken was erg fijn aangezien ik in de buurt woon. Het was ook top dat ik zo van maat mocht wisselen toen hij toch niet helemaal goed zat. Kan deze webshop echt aanraden!

Risposta di Olivia x Mae
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.