Jeg er meget glad for handlen jeg gjorde med Oliver, han er meget serviceminded og sød og behagelig. Hermed mine bedste anbefalinger.
Virkelig god oplevelse. Oliver og co tømte efter et dødsbo for os. Der manglede få detaljer, som straks blev ordnet efter dialog. Super venlig og god korrespondance. Alle aftaler er overholdt. Fornuf... Leggi di più
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling af Oliver og hans møbler. Oliver var utrolig hjælpsom og energisk, og hans assistance gjorde en stor forskel, da jeg skulle have et tungt palisander møbel op... Leggi di più
Varme anbefalinger til Olivers Totalrydning. Jeg købte 2 stole af Oliver efter en god og konstruktiv dialog. Der var enkelte afslag på stolene, som blev oplyst i telefonsamtalen. Det er dejlig... Leggi di più
Oliver’s Totalrydning tilbyder hjælp til rydning/opkøb af alt slags indbo, samt løsninger som f.eks. en totalrydning af hele boligen. olivers-totalrydning.dk tømmer/rydder alle slags dødsboer på hele Sjælland. Vi tilbyder dig også muligheden for tilkøb af slut rengøring efter endt rydning, så boligen står klar til overdragelse. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven. Se evt. hjemmeside for referencer. Oliver’s Totalrydning holder til i 2860 Søborg samt 1432 København K. - Hurtigt, effektivt og reelt.
Le persone hanno visualizzato anche
Manglende korrekt regning/modregning af værdier:
Manglende korrekt faktura iflg. regler og modregning af værdier:
Kun 2 stjerner pga. flg:
1. fremsendte "faktura" via SMS, som iflg. lovkrav Skat manglede flg. a: fakturanr., b: CVR.nr. c: momsgrundlag. Kun denne tekst: "Pris incl. moms 9.500kr." og bankkontonr.
2. manglende oplysning for modregning af effekter fra boet efterladt til afrydder. Uagtet timeantal ikke oplyst, så må timeløn være på ca. 1.000 kr. Bestemt ikke konkurrencedygtig på markedet.
Yderligere udtalte Oliver: "Der må ikke flyttes rundt på tingene efter afgivet tilbud". Trods boet er vores indtil vi har overdraget nøgle for rydning.
Ingen klager over selve afrydningen.

Risposta di Olivers Totalrydning
Kæmpe anbefaling herfra
Min søster og jeg har nu brugt Olivers Totalrydning to gange. Begge gange har det været et super godt arbejde, der er blevet gjort. Hurtigt, effektivt og reelt. Der er så rent og pænt, når de er færdige. Kæmpe anbefaling herfra.
Godt arbejde!
Vi har fået Oliver’s hjælp til rydde Vores forældres hus, en stor omgang! Men Oliver har klaret opgaven så flot, og vi kan kun anbefale ham!!
Så tusind tak for hjælpen.
Super flinke og legede med min søn
Super flinke og legede med min søn.
Hurtig og effektivt. Super tilfreds. Har anbefalet jer videre. Tak for det gode arbejde
Varme anbefalinger til Olivers…
Varme anbefalinger til Olivers Totalrydning.
Jeg købte 2 stole af Oliver efter en god og konstruktiv dialog.
Der var enkelte afslag på stolene, som blev oplyst i telefonsamtalen.
Det er dejligt med ærlighed om varen.
Tak for god behandling.
Kan varmt anbefale Olivers Totalrydning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ingen service, dårlig oplevelse.
Jeg skrev på 8 y-stole som virksomheden sælger gennem DBA. “De sælges samlet til 8.500kr.” skrev virksomheden først til mig på mail. Jeg forhørte mig dernæst om hvorvidt de var ægte, i og med det var en meget god pris for danske designstole.
Svaret tilbage efterfølgende var nedværdigende, håneligt og enormt uimødekommende hvor jeg fik at vide at han ikke vil bruge sin tid på kunder som mig og jeg skal bare gå et helt anden sted hen og handle. En ærgerlig oplevelse, hvorfra jeg ikke på nogen måde kan anbefale virksomheden da jeg ikke vil støtte folk som ikke kan tale (skrive) ordenligt.
Desuden har virksomheden efterfølgende været inde på deres annonce på DBA og hævet prisen pr stol markant.

Risposta di Olivers Totalrydning
Vi brugte Oliver da vi skulle have tømt…
Vi brugte Oliver da vi skulle have tømt et dødsbo i familien og kan kun fortælle positive ting omkring Oliver's Totalrydning og måden opgaven blev udført på.
Kanon service!!!
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, fik leveret en meget fin kommode lige til døren, samt hjælp til indlæring, 5 store stjerner herfra 😊
Effektiv og superflink
Super god oplevelse!!!
Oliver er en utrolig sympatisk og flexibel personlighed som har levet 150% op til hvad vi havde arrangeret,
Tusinde tak og meget gerne igen hvis jeg har brug for hjælp
Olivers totalrydning vil jeg helt…
Olivers totalrydning vil jeg helt sikkert anbefale til andre. Hurtig tilbagemelding, god service, flink ung mand. Helt sikkert et sted jeg skal handle igen 👍
God service
Virkelig god behandling og super god kvalitet på de møbler jeg købte og til en fair pris.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her
God service og god kvalitet
God service og god kvalitet. Helt sikkert er sted jeg vil handle igen👍
Virkelig god oplevelse at handle med…
Virkelig god oplevelse at handle med Oliver
Kunne også levere vores dejlig stol
Super service og gode priser
Super service og gode priser. Vi har brugt Oliver flere gange, og er meget tilfredse med arbejdet. Vi anbefaler gerne Oliver
Super behagelig oplevelse
Super behagelig oplevelse, service i top da vi brugte Olivers Totalrydning til en opgave i familien. Kan kun anbefales!
Super service
Super service. Kan varmt anbefale at bruge Oliver’s Totalrydning.
Super professionel og behagelig…
Super professionel og behagelig service. Overholder aftaler og rimelige priser. Kan varmt anbefales.