Efter at jeg så anmeldelserne, tænkte jeg at hjemmesiden muligvis var too good to be true. Dette var bestemt ikke tilfældet. Leveringen er virkelig hurtig! Eftersom jeg havde bestilt at min vare sku... Leggi di più

Super kundeservice og hurtig levering. Havde bestilt en julegave til afhentning, men jeg blev ad flere omgang forhindret i at afhente. Christina fulgte proaktivt op på ordren flere gange og vi end... Leggi di più

Jeg er helt vildt begejstret! Fantastisk service, de ringer tilbage, jeg er blevet ringet op fordi farven ikke var på lager, om jeg ønskede en anden farve. De forstod jeg var i sidste øjeblik, så g... Leggi di più

Rigtig fin hjemmeside, hvor jeg fandt alle mine børns kommende pakkekalendre. Godt udvalg, hvor man kan finde fine ting helt ned til “ingen” penge. Jeg fik desuden min ordre ualmindeligt hurtigt (3 d... Leggi di più

1. Negozio di giocattoli
  2. Negozio di articoli per neonati

Informazioni fornite da varie fonti esterne

I den skønneste natur 13 km. fra Aarhus C finder du en stor og atypisk gårdbutik fyldt med kvalitetslegetøj og interiør. Du vil her kunne se hele Olisan´s sortiment live – så tør du lade dig friste... så kan vi love det er et besøg værd :o)

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Helt og aldeles fantastisk…

Helt og aldeles fantastisk kundeservice.
Fortjener 10 stjerner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har bestilt 2 gange. Begge gange fik jeg god og personlig betjening. God feedback og hurtig respons da jeg havde glemt at hente min pakke i pakkeshop.
Den var gået retur til afsender.
Christina fik sendt den igen, samme dag som hun fik den retur. Modtaget dagen efter.

18 febbraio 2026

God service som første gangs køber

Det var første gang, jeg bestilte hos Olisan, uden at kende til dem i forvejen.

Min vare blev forsinket, men jeg fik løbende opdateringer over email, så jeg hele tiden vidste hvad der foregik og det var virkelig rart!
Jeg synes nu stadig pakken ankom hurtigt.
Så det havde jeg ikke noget problem med :)

Servicen var super god, Olisan virker både søde og interesserede i at hjælpe deres kunder. Plus at man kan dele betalingen op på hjemmesiden.

Alt i alt en virkelig god oplevelse og jeg vil helt sikkert gerne bestille hos dem igen :)

9 febbraio 2026

SÅDAN! Bedre service fås ikke!

De forstod jeg var i sidste øjeblik, så gaven kom dagen efter OG FLOT pakket ind med klistermærker, bolsjer og klar til at give den 5-årrige fødselar. Det var et KÆMPE hit,. Mine bedste anbefalinger herfra og også til hit med walkie talkie. Kæmpe tak vi kommer igen.

27 gennaio 2026

Fremragende oplevelse...

Vi søgte en specifik julegave fra Maileg, og denne havde Olisan heldigvis på lager. Vi besluttede at hente varen i butikken, og det var en overordentlig positiv oplevelse. Utroligt venlig og imødekommende ejer og en super dejlig butik med massevis af lækre varer. Absolut ikke sidste gang at vi kommer forbi...

22 dicembre 2025

Super kundeservice og hurtig levering

Super kundeservice og hurtig levering.
Christina fulgte proaktivt op på ordren flere gange og vi endte med en personlig og fleksibel løsning, så vi kunne afhente gaven d. 24/12 om eftermiddagen efter lukketid. En god oplevelse der gør at vi handler igen hos Olisan.dk

24 dicembre 2025

Vi fandt OLISAN NISSER på nettet

Vi fandt OLISAN NISSER på nettet, og fik dem leverer med GLS. Det var bare perfekt. Butikkerne havde ikke flere af disse nisser og kunne ikke få flere. Så var det godt at vi kunne købe dem på nettet.

10 dicembre 2025

Jeg bestilte to Maileg kravlenisser

Jeg bestilte to Maileg kravlenisser, og deler virkelig søde, hun med en rød stribet strikkjole og han med stribet bluse, et sødt par til en fantastisk pris - billigst på nettet og med super hurtig levering til pakkeshop.

28 novembre 2025