Banner for Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Aanvankelijk had ik een onvolledige bestelling geplaatst en betaald. Later per mail om een aanvulling op de bestelling verzocht met de opmerking alles alles als één geheel te verwerken om twee maal ve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

makkelijk te bestellen en het was nu ook mogelijk aan te geven waar de wijn geplaats kan worden als we onverhoopt niet thuis zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Okhuysen heeft vele mooie wijnen, die ik regelmatig bestel. Zo ook in de voorverkoop. Wanneer deze dan bij hun binnenkomen, dan bewaren zij ze voor jou totdat je ze thuis wil hebben. Eenvoudig via hun... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ben deskundig en vriendelijk geinformeerd over de wijnen die ik wilde bestellen en de bezorging aan huis is snel en prima verlopen. De eerste van de bestelde flessen rode wijn hebben we intussen met... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Importatore e grossista di vini

Scritti dall'azienda

Al meer dan 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.

Okhuysen wijngarantie

Is een wijn kwalitatief niet in orde?

Is een wijn kwalitatief niet in orde, dan wordt deze door ons retour genomen en krijgt u desgewenst een creditnota of uw geld terug. Voldoet een wijn om anderen redenen niet aan uw verwachting, dan nemen wij de ongeopende flessen van u retour en ontvang u voor deze retourflessen van ons een creditnota of uw geld terug.

Promotion box for Wijnkoperij Okhuysen

Ons gratis wijnmagazine Vinée Vineuse

Meld je aan en ontvang gratis ons wijnblad Vinée Vineuse!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

555 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke wijnen en uitstekende…

Heerlijke wijnen en uitstekende bezorgservice.

5 maggio 2026

Beste Antoinette,
Hartelijk dank voor je review en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Een hele fijne dag gewenst!

Tja, ....

Tja, er valt werkelijk niets op Okhuysen aan te merken.

4 maggio 2026

Risposta di Wijnkoperij Okhuysen

Wat leuk om te horen, dankjewel!
Heel graag tot ziens en een fijne dag gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Zowel online besteld als in de winkel…

Zowel online besteld als in de winkel geweest. Zeer vriendelijk in de winkel geholpen en bestel proces op de website is duidelijk en eenvoudig

3 maggio 2026

Risposta di Wijnkoperij Okhuysen

Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Hartelijk dank voor uw review en heel graag tot ziens!

Top service

Top service, telefonisch goed bereikbaar en hebben chauffeur gebeld die vertraging had door file om te vragen of deze de wijn bij de buren kon afleveren. Ga hier zeker blijven bestellen

30 aprile 2026

Hoi Dominique,
Heel erg bedankt voor je review en laat de wijn smaken. Fijn weekend en graag tot ziens!

Topwijnen

Topwijnen, met af en toe een zeer aantrekkelijk aanbod.

30 aprile 2026

Risposta di Wijnkoperij Okhuysen

Hartelijk dank voor je review en heel graag tot ziens. Fijn weekend! Groet,

Zeer klantvriendelijke ervaring

Zeer klantvriendelijke ervaring, makkelijk telefonisch bereikbaar, zeer bereid mee te denken. Toen er zich een probleem dreigde voor te doen met de levering van mijn pakket was dat binnen een telefoontje opgelost.

Risposta di Wijnkoperij Okhuysen

Heel erg bedankt voor uw review en wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens en een fijn weekend gewenst!

Efficiënt en prima geregeld

Efficiënt en prima geregeld, bezorging was top. De wijn was geadviseerd door een goede vriend.

3 maggio 2026

Risposta di Wijnkoperij Okhuysen

Heel erg bedankt voor uw review en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Fijn weekend!

Goede wijn

Goede wijn.
Juiste omschrijvingen van de wijnen met smaakbeleving.
Redelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Hoi Norbert,
Hartelijk dank voor je review en graag tot ziens. Een heel goed weekend gewenst!

Goed advies

Goed advies, altijd mooie wijnen voor een redelijke prijs. Top winkel!

Beste Peter,
Heel erg bedankt voor je review, en we hopen je snel weer weer te verwelkomen. Fijn weekend!

De deskundigheid

De deskundigheid, de 'wijnkaart' en het gevoel 'familie' te zijn ...

Risposta di Wijnkoperij Okhuysen

Hartelijk dank voor uw review en heel graag tot ziens!
Fijn weekend,

Het was helder en snel.

Het was helder en snel.

Beste Dion,
Heel erg bedankt voor je review en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Fijn weekend!

Prettige eeste ervaring okhuizen

Snelle afhandeling bestelling, goede levering op de gegeven tijd

1 maggio 2026

Beste Hans,
Gefeliciteerd met uw eerste Okhuysen-bestelling! Hartelijk dank voor uw vijfsterrenreview. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, van een snelle afhandeling tot een goede en tijdige levering. We hopen u in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn.

Hele betrouwbare Wijnkoperij

Goede informatie, duidelijke voorwaarden, prijsstelling en verzending. Ook als nieuwe klant word je direct netjes en professioneel geholpen.

27 aprile 2026

Beste wijnliefhebber,
Hartelijk dank voor uw vijfsterrenreview en uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u onze werkwijze als duidelijk en betrouwbaar ervaart, en dat u zich ook als nieuwe klant direct goed geholpen voelde. We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Voorinschrijving

Goede service en mooie prijzen.

Hi Ruud,
Bedankt voor deze review met vijf sterren. Wij zijn blij te horen dat onze service bevalt, hopelijk smaakte de wijn ook goed en mogen we u binnenkort weer voorzien van iets moois.

Verrassend advies

Verrassend advies witte wijn voor begeleiding asperges.

27 aprile 2026

Beste wijnliefhebber,
Bedankt voor uw vijfsterrenreview. Goed om te horen dat we u hebben kunnen verrassen met een buitengewone aspergewijn. We hopen u dat in de toekomst vaker te mogen laten ervaren.

Beste Astrid,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de wijn in de smaak valt en dat uw bestelling weer snel is geleverd. We hopen u snel opnieuw te mogen verrassen.

Prima service

Beste Maarten,
Hartelijk dank voor uw vijfsterrenreview en ondersteunende woorden. Fijn om te horen dat u onze service als prima heeft ervaren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Prima adres voor mooie wijnen

Prima! Mooie wijnen, makkelijk te bestellen.

25 aprile 2026

Beste Inge,
Bedankt voor de feedback. Goed om te horen dat het bestelproces als makkelijk wordt ervaren. Hopelijk zijn de wijnen ook naar wens en mogen we u binnenkort weer helpen.

Onze favoriete wijnhandel

We bestellen al vele jaren bij Okhuysen, een van de betere wijnhandels in Nederland. De proeverijen in het magazijn zijn erg leuk en de winkel in hartje Haarlem is ook zeker een bezoek waard. Heerlijke wijnen en als je online bestelt wordt het keurig op afspraak bij je thuis bezorgd.

10 aprile 2026

Hi Mel,
Bedankt voor je fantastische en oprechte review. Wat fijn om te horen dat we aan je wensen kunnen voldoen. Onze winkel is inderdaad een echte visitekaart, en we hopen je daar snel weer te mogen ontvangen, of je nu op zoek bent naar een mooie fles wijn of een leuke proeverij.
Team Okhuysen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più