Banner for Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Aanvankelijk had ik een onvolledige bestelling geplaatst en betaald. Later per mail om een aanvulling op de bestelling verzocht met de opmerking alles alles als één geheel te verwerken om twee maal ve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

makkelijk te bestellen en het was nu ook mogelijk aan te geven waar de wijn geplaats kan worden als we onverhoopt niet thuis zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Okhuysen heeft vele mooie wijnen, die ik regelmatig bestel. Zo ook in de voorverkoop. Wanneer deze dan bij hun binnenkomen, dan bewaren zij ze voor jou totdat je ze thuis wil hebben. Eenvoudig via hun... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ben deskundig en vriendelijk geinformeerd over de wijnen die ik wilde bestellen en de bezorging aan huis is snel en prima verlopen. De eerste van de bestelde flessen rode wijn hebben we intussen met... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Importatore e grossista di vini

Scritti dall'azienda

Al meer dan 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.

Okhuysen wijngarantie

Is een wijn kwalitatief niet in orde?

Is een wijn kwalitatief niet in orde, dan wordt deze door ons retour genomen en krijgt u desgewenst een creditnota of uw geld terug. Voldoet een wijn om anderen redenen niet aan uw verwachting, dan nemen wij de ongeopende flessen van u retour en ontvang u voor deze retourflessen van ons een creditnota of uw geld terug.

Promotion box for Wijnkoperij Okhuysen

Ons gratis wijnmagazine Vinée Vineuse

Meld je aan en ontvang gratis ons wijnblad Vinée Vineuse!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

551 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Leerzame informatie uit Vinee vineuse…

Leerzame informatie uit Vinee vineuse op tijd gebracht door de bezorgdienst

9 giugno 2026

Beste Peter,
Heel eg bedankt voor je review en veel leesplezier gewenst met de Vinée Vineuse! Een fijne dag en heel graag tot een volgende keer.

Valutata 4 stelle su 5

leuke wijnproeverij met BBQ

leuke wijnproeverij met BBQ
Wat er Zuid-Afrikaans was aan deze BBQ weet ik niet maar dat werd goedgemaakt door de hartelijkheid en het lekkere eten en wijn
De wijnproeverij was door opstelling met diverse wijnen achter elkaar wat krap in de tijd waardoor er weinig ruimte was voor laatste wijnen

28 maggio 2026

Beste Harm,
Heel erg bedankt voor je review en jouw deelname aan de Zuid-Afrikaanse Braai. Het was inderdaad een redelijk vrije interpretatie :-) Maar blij om te horen dat het evengoed gesmaakt heeft! We hadden deze avond inderdaad te maken met een beperkte tijd, maar wilden de gasten ook veel laten proeven. Goed punt, die nemen we mee voor een volgend evenement. Graag tot een volgende keer en voor nu een mooie dag gewenst!

snel en correcte levering

snel en correcte levering. Uitstekende wijnen in een overzichtelijke site

5 giugno 2026

Beste Ruud,
Heel erg bedankt voor je review en goed om te horen dat alles naar wens verlopen is. Graag tot ziens,

Valutata 5 stelle su 5

Wij kennen dit bedrijf al jaren

Wij kennen dit bedrijf al jaren. De wijnen smaken als verwacht . Nooit geen problemen gehad en ging er iets mis , dan werd het gelijk na alle tevredenheid opgelost. Al met al een topbedrijf met verrukkelijke wijnen🍷

7 giugno 2026

Risposta di Wijnkoperij Okhuysen

Hartelijk dank voor uw review en goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen u graag in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Tot ziens!

Niets dan goeds !

7 giugno 2026

Risposta di Wijnkoperij Okhuysen

Hartelijk dank voor uw review en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Fijn weekend!

Vrij bijzondere wijnen

Prima selectie van vrij bijzondere wijnen. Netjes geleverd op het moment dat bij bestelling is opgegeven (2 weken vooruit).
Ik ga ervan uit dat de wijnen hun belofte waarmaken, anders horen ze nog van me 😁

29 maggio 2026

Beste Mark,
Heel erg bedankt voor je review en we zijn heel benieuwd of de wijnen in de smaak vallen. Een fijne dag en heel graag tot ziens!

Deskundig

Deskundig, vriendelijk en prima assortiment.

5 giugno 2026

Beste Gert Jan,
Hartelijk dank voor uw review en we wensen u een hele fijne dag!
Graag tot ziens,

bestelling zoals afgesproken geleverd

bestelling zoals afgesproken geleverd
vriendelijke bezorger , zeer behulpzaam

3 giugno 2026

Beste Leen,
Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Heel graag tot een volgende keer!

Duidelijke website

Duidelijke website, makkelijk bestellen en goede bezorgdienst.

3 giugno 2026

Beste Dick,
Heel erg bedankt voor uw review en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Fijne dag!

Beste Erwin,
Bedankt voor uw review en heel graag tot ziens. Laat de wijn smaken en voor nu een fijne dag gewenst!

Snel geleverd

Snel geleverd, goed ingepakt en mijn instructies over het achterlaten goed gelezen. Ik ben heel tevreden, ook tevreden over de heerlijke roséwijn die ze verkopen

2 giugno 2026

Beste Wiki,
Heel erg bedankt voor uw review en geniet van de rosé! Graag tot ziens en een fijne dag gewenst.

Goede website

Goede website, snelle levering g en heerlijke wijnen

30 maggio 2026

Beste Sander,
Hartelijk dank voor je review en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Fijne dag!

Prima afgeleverd

Prima afgeleverd. De wijn ken ik al!

1 giugno 2026

Risposta di Wijnkoperij Okhuysen

Heel erg bedankt voor uw review en graag tot ziens. Laat de wijn smaken en een fijne dag gewenst!

Al ruim 40 jaar vaste klant

Al ruim 40 jaar vaste klant, zelfs na onze verhuizing ver van Haarlem nog steeds dezelfde uitstekende service! Fantastische kwaliteit wijnen en buitengewoon aardige medewerkers.

29 maggio 2026

Beste Petra,
Wat leuk dat u al zo'n tijd van onze wijnen geniet! Bedankt voor de review en heel graag tot ziens.

Zeer tevreden klant!

Product was snel gevonden op de website, duidelijk beschreven en in een paar klikken besteld. Product is tijdig en goed bezorgd, en zoals omschreven. Zeer tevreden klant!

28 maggio 2026

Beste Kolja,
Hartelijk dank voor je review en goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens en voor nu een heel fijn weekend gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Ik zocht specifiek deze wijn en heb…

Ik zocht specifiek deze wijn en heb besteld. Direct was het duidelijk wanneer ik deze geleverd zou krijgen. Okhuysen doet wat ze zeggen te doen. Informeren regelmatig over tijdstip van leveren.

30 maggio 2026

Beste Roland,
Heel erg bedankt voor je review en goed om te horen dat je de wijn hebt gevonden waar je naar op zoek was! Graag tot ziens een fijne dag gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn 1e en zeker niet laatste keer!

Kwalitatief goede wijnen, overzichtelijke website en bestellen en bezorgen is goed geregeld.

26 maggio 2026

Beste Johan,
Hartelijk dank voor je review en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Graag tot ziens en een fijne dag gewenst!
Team Okhuysen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più