Banner for Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Aanvankelijk had ik een onvolledige bestelling geplaatst en betaald. Later per mail om een aanvulling op de bestelling verzocht met de opmerking alles alles als één geheel te verwerken om twee maal ve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

makkelijk te bestellen en het was nu ook mogelijk aan te geven waar de wijn geplaats kan worden als we onverhoopt niet thuis zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Okhuysen heeft vele mooie wijnen, die ik regelmatig bestel. Zo ook in de voorverkoop. Wanneer deze dan bij hun binnenkomen, dan bewaren zij ze voor jou totdat je ze thuis wil hebben. Eenvoudig via hun... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ben deskundig en vriendelijk geinformeerd over de wijnen die ik wilde bestellen en de bezorging aan huis is snel en prima verlopen. De eerste van de bestelde flessen rode wijn hebben we intussen met... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Importatore e grossista di vini

Scritti dall'azienda

Al meer dan 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.

Okhuysen wijngarantie

Is een wijn kwalitatief niet in orde?

Is een wijn kwalitatief niet in orde, dan wordt deze door ons retour genomen en krijgt u desgewenst een creditnota of uw geld terug. Voldoet een wijn om anderen redenen niet aan uw verwachting, dan nemen wij de ongeopende flessen van u retour en ontvang u voor deze retourflessen van ons een creditnota of uw geld terug.

Promotion box for Wijnkoperij Okhuysen

Ons gratis wijnmagazine Vinée Vineuse

Meld je aan en ontvang gratis ons wijnblad Vinée Vineuse!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Goede kwaliteit en goed service

Goede kwaliteit en goed service

28 luglio 2026

Beste André,
Hartelijk dank voor je review en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Fijne dag!

Goede wijn

Goede wijn, netjes geleverd.

5 maggio 2026

Beste Karin,
Heel erg bedankt voor je review en goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens en een fijne dag gewenst!

Prima service

Prima service, goede wijnen.

24 luglio 2026

Beste Monique,
Heel erg bedankt voor je review en graag tot een volgende keer! Een mooi weekend gewenst,
Groet,

Mooi assortiment!

Mooi assortiment. Goede website. Levering aan huis efficiënt.
Fijn dat ik vanuit Den Haag ook kan genieten van jullie exclusieve wijnen.

22 luglio 2026

Hoi Pauline,
Hartelijk dank voor je review en goed om te horen dat alles naar wens verloopt. Heel graag tot ziens en voor nu een mooie dag gewenst!

Ideaal

veel keuze en snelle en goede afhandeling van bestelling.

14 luglio 2026

Beste Juul,
Bedankt voor je mooie vijfsterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en de snelle afhandeling van je bestelling. We hopen dat je iets moois hebt uitgekozen. Mocht je een volgende keer advies willen, dan helpt ons team je graag bij het vinden van de perfecte wijn. Geniet ervan en hopelijk tot snel!

Beste wijnliefhebber,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel en betrouwbaar is geleverd. We hopen u ook bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend assortiment en snelle zeer…

Uitstekend assortiment en snelle zeer correcte levering
Veel context rondom de wijnen via magazine en web info

13 luglio 2026

Beste wijnliefhebber,
Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenreview. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat onze informatie u heeft geholpen bij het maken van de juiste wijnkeuze. We wensen u veel plezier met de wijnen!

Goede wijn en netjes bezorgd

Goede wijn en netjes bezorgd

Beste Marita,
Bedankt voor de review. Wij hopen dat u geniet van de goede wijn en hopen de volgende keer weer een fijne bezorgingervaring te mogen achterlaten.
Team Okhuysen.

OP tijd

OP tijd. Plezierige chauffeur.

Beste Hans,
Wat goed om te horen dat de wijnen op tijd zijn aangekomen. Extra leuk als de wijnen door een plezierige chauffeur worden geleverd. Geniet van de wijnen en wij hopen u weer snel goed van dienst te mogen zijn.

Altijd perfect!

Altijd perfect!

Beste Wim,
Bedankt voor de review! Goed om te horen dat u onze service als prettig ervaart. Wij streven om u de volgende keer weer op dezelfde manier te kunnen bedienen. Voor nu, proost!

overzichtelijk aanbod

overzichtelijk aanbod, duidelijke informatie, makkelijk bestelproces

Beste wijnliefhebber,
Bedankt voor de review. Fijn dat het aanbod overzichtelijk is en u daardoor een juiste keuze heeft kunnen maken. Wij hopen u uiteraard de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

superb offer and swift purchase

Wide offering on the website, swift purchase, good packaging and delivery on the agreed timeslot. Perfect!

Dear AV,
Thank you very much for your wonderful five-star review! We’re delighted to hear that you enjoyed our selection. We hope you enjoy your wines and look forward to welcoming you back soon.
Kind regards,

Heel erg tevreden …..

Altijd een prima contact, wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en nette afhandeling …!!!👍

Beste Frans,
Wat een prachtige review, heerlijk om de dag mee te beginnen! Hartelijk dank voor uw enthousiaste woorden. We doen er iedere dag ons best voor om onze service op dit niveau te houden én waar mogelijk verder te verbeteren. We hopen u dan ook de volgende keer weer net zo goed van dienst te mogen zijn.

De service is uitstekend

De service is uitstekend, goede communicatie en de bestelde wijnen zijn telkens weer een bevestiging, zoals beschreven in de omschrijving. Kortom, een aanrader!

Beste Margit,
Hartelijk dank voor uw prachtige vijfsterrenreview. Wat fijn om te horen dat zowel onze service en communicatie als de wijnen aan uw verwachtingen voldoen. Dat onze omschrijvingen aansluiten bij uw ervaring met de wijnen is voor ons een groot compliment. We hopen u nog vaak te mogen verrassen met mooie ontdekkingen.

Valutata 3 stelle su 5

Okhuysen website en wijnen zijn…

Okhuysen website en wijnen zijn perfect!
Bezorgdienst kan beter.
Kreeg een melding dat de zending tussen 08:00 en 10:30 geleverd zou worden. Is 13:55 geworden. Track en trace werkte niet bij de bezorger.

5 luglio 2026

Beste Ferdinand,
Bedankt voor uw review en uw feedback. We nemen uw opmerking over de bezorging serieus en zullen deze delen met onze bezorgpartner, zodat we samen kunnen blijven werken aan een betere bezorgervaring. We hopen u bij een volgende bestelling volledig naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn. Voor nu wensen we u vooral veel plezier met de wijnen!

Valutata 5 stelle su 5

Mooie wijn (naar ik vermoed!)

Mooie wijn (naar ik vermoed!). Zeer snelle bezorging.

8 luglio 2026

Beste Eric,
Wij hopen dat de wijn in de smaak valt. Bedankt voor het schrijven van de vijfsterrenreview. Wij hopen dat we u de volgende keer wederom mogen voorzien van mooie wijnen.

Gebruikelijk goed!

8 luglio 2026

Beste wijnliefhebber,
Dank u wel voor de vijfsterrenreview. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen deze te schrijven. Hopelijk mogen we u de volgende keer weer voorzien van mooie wijnen en de service die u van ons verwacht.

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen
Meteen snelle respons op vragen

Beste wijnliefhebber,
Bedankt voor de vijfsterrenreview. Altijd leuk om te horen als de wijnen goed in de smaak vallen. Wij hopen dat uw volgende bestelling net zo verrassend zal smaken.
Team Okhuysen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più