Valutata 1 stelle su 5

Gillar produkterna men tyvärr så blir det inga fler köp då deras kundtjänst är kass. Man får inga svar eller återkoppling, de skyller på att mitt första mail har hamnat i deras ”skräppost” men kolla... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har använt den som rengör hårbottnen ( detox )och även hår masken och dem har hjälp mitt hår så himla mycket, detoxen har verkligen fått mitt hår att känna sig friskare men även fräschare då den får... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag älskar ohairo! Mitt hår är så mjukt och lent efter en tvätt med deras kit, brukade behöva tvätta håret 3 ggr i veckan innan ohairo, men nu räcker det m. en gång i veckan 😍 Deras gummies har j... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

ÄLSKAR alla deras produkter, men främst deras gummies som jag äter kontinuerligt för ökad hårtillväxt. Jag såg nya hårstrån komma fram vid månad 2, så håll ut i minst 2-3 månader och ni kommer se resu... Leggi di più

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 1 stelle su 5

Gillar produkterna men tyvärr så blir…

Man får inga svar eller återkoppling, de skyller på att mitt första mail har hamnat i deras ”skräppost” men kollar man inte där om man är ett seriöst företag?

26 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Efter 2 användningar kände jag redan…

Efter 2 användningar kände jag redan att min hårbotten mådde mycket bättre!
Har använt produkten i ca 2 månader nu och kan verkligen se stor skillnad på hur glansigt håret har blivit och hur min hårbotten inte alls känns lika torr!
Hoppas att ohairo tar in fler hårprodukter som gör under för håret!

5 dicembre 2025

Helt kär 😻

Som nybliven tvillingmamma har jag tappat extremt mycket hår & så har även håret gått av på flera ställen ?!?! Och jag blev tipsad av en vän om OHAIRO gummisen och kan inte annat än att älska smaken men resultatet, förlåt?! Har ätit dom varje dag nu i 1,5 månad och är helt kär!!! Trodde inte på ”dessa gelé gallon” men jag hade verkligen fel! Inget annat än OHAIRO i min hårrutin framöver !

24 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Har använts den som rengör hårbottnen

Har använt den som rengör hårbottnen
( detox )och även hår masken och dem har hjälp mitt hår så himla mycket, detoxen har verkligen fått mitt hår att känna sig friskare men även fräschare då den får bort så mycket smuts från min hårbotten och även hår masken har gett mitt hår perfekt fukt vilket har gjort de lenare. Har använt ohairo nu i några månader och kan säga att de gjort en bra förändring i mitt hår. 🙌🙌 sjuka produkter som ja rekommenderar starkt

14 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Älskar deras schampo och balsam

Älskar deras schampo och balsam, man känner hur det rengör på djupet. Jag har tidigare haft en väldigt torr hårbotten men nu är min hårbotten fräschare än någonsin!
Resultat efter bara några tvättar.

12 novembre 2025

Ny favorit

Mitt hår blir snabbt fettigt och tappar glans men sen jag började med Ohairo så kan jag tvätta håret mer sällan och lystern håller i sig fram tills nästa tvätt. Hårtabletterna är också löjligt goda och hårmasken luktar så gott, får alltid komplimanger!!

3 novembre 2025

JätteBRA!

Jag älskar ohairo!

Deras gummies har jag också märkt god effekt av, kan se mycket nytt hår som växer fram efter graviditeten och amningen. Kommer absolut fortsätta med detta varumärke!

15 luglio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più