Ordered 2 height-adjustable table and an office chair after a great consult with Jacob @Office2Go showroom. We were professionnaly advised by Jacob and can only advise Office2Go. We haven't received t... Leggi di più
Jeg startede med at besoeg office2go’s kontor/lager, foer jeg koebt noget. Jacob Holm var yderst hjælpsom pg vidende, og generoess med sin tid. Udvaelgelsen/sortiment af borde og stole (osv) er... Leggi di più
Jeg købte et nyt skrivebord til hjemmekontoret. Jazz hævesænke - stel - hvidt 1 stk. Nano Laminat skrivebordsplade hvid-nano-laminat, rektangulaer. Jeg kan uden at tøve fastslå at denne Na... Leggi di più
Efter at have skrevet med ejeren en sen aften (en onsdag kl 23) om hvordan og hvorledes med en kontorstol tilbyder han endda at jeg kan kontakte en af hans medarbejdere for at få hjælp. Da stolen kom... Leggi di più
- Negozio di mobili per uffici
- Fornitore di mobili su misura
- Negozio di mobili
- Negozio di articoli per l'illuminazione
Office2go udspringer af idéen om, at det skal være enkelt og billigt at etablere nyt kontor eller udvide med en ekstra arbejdsplads. Vi har et nøje udvalgt sortiment, som matcher behovet i de fleste mindre virksomheder både indretnings- og prismæssigt, og vores hjemmeside er designet, så det er nemt for vores kunder at finde den rigtige kontorløsning.
Smedeholm 8, 2730, Herlev, Danimarca
- 88 82 70 05
- info@office2go.dk
- www.office2go.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
God oplevelse at handle med Office 2 Go…
God oplevelse at handle med Office 2 Go !
Kompetent vejledning
Kompetent vejledning, super priser, hurtig levering. Endnu engang sørgede Office2Go for at vi sidder godt på kontoret - Tak!
God pris og god og seriøs betjening.
Fantastisk service!
Det har været en ganske særlig oplevelse at handle med Office2go!
Høflig og hurtig betjening med opsætning af midlertidige møbler, til de rigtige var bestilt hjem.
God kvalitet til meget rimelige priser! Vi er SÅ tilfredse 👏🏻👏🏻👏🏻
Tak for denne gang.
super service
Kvalitet og faglig viden
Hurtig. Godt udvalg og god kvalitet. Faglig viden i top.
ordrenr .: 7363

Super service
Altid top-service og gode oplevelser og…
Altid top-service og gode oplevelser og rådgivning.

Risposta di Office2go A/S
Rimelig pris hurtig montering så bare…
Rimelig pris hurtig montering så bare helt igennem en god oplevelse.

Risposta di Office2go A/S
Fremragende service og god pris/kvalitet
Fremragende service og rigtig god pris/kvalitets oplevelse. Vi bruger dem hver gang og har gjort det i mange år.
Fin fin service
Fin fin service, god vejledning og mange gode produkter der var lækrere en Ikea uden at være meget dyrere. Specialmål kunne bestilles hvilket er et hit når vi taler hjemmekontor
.. og prisen var helt ok.

Super simple levering
Fantastisk god og hurtig service.
Hurtig ordre respons og super service
Hurtig ordre respons og super service ved afhentning på lageret dagen efter ordren

Very proactive customer service
Very proactive customer service. And super fast delivery.
Super service
Vi har købt en del kontormøbler fra…
Vi har købt en del kontormøbler fra dem. Alle møblerne er god kvalitet. De har meget fleksibel og hurtig levering. De sidste bordplader havde ikke forborede huller der passede til stellet så vi måtte selv bore ellers inden problemer.

Risposta di Office2go A/S
Fantastisk service og hurtig levering.
Fantastisk service og hurtig levering.
Mine bedste anbefalinger til Office2go.
Pia Skov Bækkelund
SUF - Den Sociale Udviklingsfond

Risposta di Office2go A/S
Good, fast and personal service
I can recommend this company to anyone.
The full order/delivery process was very good - fast, smooth and personal too.
Delivering an office chair to a private address is process wise not a straightforward task. However, Office2go manage to make it very easy for the customer.
In addition I feel that the product I bought is great value for the money :-)