Odense Marcipan A/S Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig levering. Perfekte varer, der altid giver et godt resultat. Vender meget gerne tilbage som kunde.

Valutata 5 stelle su 5

Nem og overskuelig hjemmeside. Virkelig gode og inspirerende opskrifter. Ved modtagelse af en ordre mangle desværre en vare. Jeg ringede til kundeservice som beklagede og 5 min efter, fik jeg besked... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg lærte, at kende Jeres produkter 🍫 i 1980’erne. Siden har jeg været riggggggggggtiiiiiig 😉😉 glad for Jeres søde 😋😋 produkter 😋😋😋 Så tusinde tak for en fantastisk hurtig service og glæder mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ja, men jeg har købt Odense marcipan m.m. hos jer i over 50 år, jeg har netop lige lavet ca. 50 toppe dyppet i jeres overtrækchokolade og til jul laver jeg marcipanroulade, så alt ialt er jer tilfreds... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di dolciumi
  2. Attrezzature per panifici
  3. Produzione di alimenti
  4. Produttore di alimenti

Scritti dall'azienda

Odense Marcipan er verdens førende producent af marcipan og marcipanrelaterede produkter. Firmaet er repræsenteret på alle markeder, hvor marcipan anvendes, og ODENSE er det største mærke i de skandinaviske lande. ODENSE produkterne er repræsenteret på bageri, food service og dagligvaremarkedet, og produkterne bliver i stort omfang anvendt i nydelsesmiddelindustrien af mange førende kage -og konfektureproducenter. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på "marcipan af bedste kvalitet". Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende øjeblikke - "Gør det let at gøre det lækkert". Odense Marcipan har en lang tradition for at levere marcipan af høj kvalitet, og siden 1909 har vores hjerter banket for denne lækre ingrediens. Vi tror på, at næsten alt kan blive bedre med marcipan, og det er en filosofi, der skinner igennem i mange af vores opskrifter. Er du også helt vild med marcipan og andre søde sager? Så opfordrer vi dig til at besøge vores side ofte. Her finder du altid nye idéer og inspiration, og du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de nyeste opskrifter, gode rabatter og spændende konkurrencer direkte i din indbakke. Hos Odense Marcipan vil vi gøre det let at gøre det lækkert, og vi glæder os til at være en del af dine bageeventyr.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

109 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

En ren fornøjelse

En ren fornøjelse. Mindre end 2 timer efter bestilling er pakken afsendt. Bestilte i går omkring kl.11 og modtog pakken kl.8 i dag. Det er nu 4. Gang jeg handler med Odense-marcipan.dk og service har haft samme høje standard hver gang. Varerne er altid topkvalitet og nu skal der ordnes kage til min søns fødselsdag i morgen :-)

16 luglio 2019
Valutata 1 stelle su 5

Black Friday-tilbud:

Black Friday-tilbud:
8,95kr for 150gr. nougat.
Uhh, billigt og perfekt til julens hjemmelavede konfekt.
6 pakker med mindst holdbar til d. 2/12-2018 modtaget.
What??
Har I solgt mig gammel nougat?
Hvor er det bare latterligt!
Hvis man vælger at sælge alt det gamle man har liggende på lageret, så skal man oplyse kunden om det.
Men havde I gjort det, så havde jeg selvfølgelig IKKE købt noget som helst af jer!!!

1 dicembre 2018

Kanon service!

Kanon service!
Har haft kontakt til dem af to omgange. Først for at hører til deres produkter ang holdbarheden, om de kunne holde sig til efter jul. Fik hurtigt svar om at hvis jeg skrev de konkrete varer til dem så ville jeg få den eksakte dato. Skrev 6-8 produkter tilbage til dem og fik hurtigt en konkret dato for hver og en af dem, kanon ! Dernæst havde jeg ved en fejl kommet til at bestille 2 marcipan med lakrids, hvilket skulle have været med karamel. Da jeg skrev dette til dem byttede de dem ud inden min ordre blev sendt så jeg modtog det jeg ønskede. Har ikke andet end roser herfra :)

27 novembre 2018

Fuldt ud tilfreds

Min datter er lige blevet student, så jeg besluttede, at jeg selv ville bage kransekager. Hvad er mere nærliggende end at bestille fra Odense Marcipan. I løbet af få dage modtog jeg en kasse med de lækreste produkter. Jeg er fuldt ud tilfreds med det hele, så ikke sidste gang jeg handler her.

1 luglio 2018
Valutata 4 stelle su 5

Gode produkter og hurtig levering

Jeg kan rigtig godt lide Odense Marcipans produkter, som er af høj kvalitet, og hjemmesiden er meget overskuelig, og det er let at bestille det, man ønsker, og man får leveret det meget hurtigt.

Odense Marcipan kan dog ikke få fem stjerner alligevel, fordi de anvender palmeolie i nogle af deres produkter, og det er simpelthen ikke etisk forsvarligt, når palmeolie er skyld i, at enorme mængder af regnskov bliver fældet og truet flora og fauna bliver tilintetgjort

17 dicembre 2017

Gode produkter

Gode produkter lige som de skal være og nemt at bage med.
Jeg er så stolt over at selv at være fra Odense

13 marzo 2017

God og hurtig service

Meget positiv oplevelse - fraset lidt svarventetid på et spørgsmål stillet til kundeservice via hjemmesiden, men da jeg først fik hul igennem, var de til gengæld meget hjælpsomme og hurtige til at svare. Hurtig levering i løbet af få dage. Alt i alt meget tilfredsstillende.

16 giugno 2016

Vildt hurtig levering

Overskuelig hjemmeside med super hurtig levering. Har flere gange bestilt søndag og fået leveret mandag! Så bliver det ikke meget bedre.
Hvis jeg skulle ønske noget skulle det være mandler/nødder i shoppen.

27 dicembre 2015

Rigtig lækre produkter

Bestilte min længe ønskede æggeruller, som Odense, endelig har sat til salg til private, samt nogle andre småting. Alt kom i en stor kasse, der var rigtig godt forsvarligt pakket med papir, og alt var intakt. Det kom hurtigt. Og det er ihvertfald ikke sidste gang jeg bestiller fra Odense.

27 aprile 2015
Valutata 5 stelle su 5

Mit første køb hos Odense marcipan

bliver ikke mit sidste. Varerne er, som altid, i orden, priserne matcher absolut de fysiske butikker og køb og levering fungerede perfekt. Desuden har de i webshoppen varer der kan være svære at få fat i, i de fysiske butikker.

19 dicembre 2014

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più