Uwaga! Nie kupujcie! Nie polecam!!!
🇵🇱 POLSKI:
"UWAGA! NIE KUPUJCIE! Zamówiłem reflektor przedni prawy do Toyota Highlander 2021. Na zdjęciach w ofercie lampa wyglądała na kompletną i nieuszkodzoną. Otrzymałem lampę z pourywanymi zaczepami montażowymi, pękniętą obudową i porysowanym kloszem — całkowicie nie nadającą się do montażu. Gdy skontaktowałem się telefonicznie, poprosili mnie o zdjęcia na WhatsApp — wysłałem. Po tym przestali odbierać telefon i nie odpowiadają na żadne wiadomości. Firma wysyła towar NIEZGODNY ZE ZDJĘCIAMI i unika kontaktu po reklamacji. Straciłem pieniądze i czas. Złożyłem skargę do litewskiego Urzędu Ochrony Konsumentów."
🇬🇧 ANGIELSKI:
"WARNING! DO NOT BUY! I ordered a right front headlight for a 2021 Toyota Highlander. The listing photos showed a complete, undamaged part. What I received had broken mounting brackets, cracked housing and a scratched lens — completely impossible to install. When I called to complain, they asked me to send photos via WhatsApp — I did. After that, they stopped answering calls and messages entirely. They send items that DO NOT MATCH their photos and disappear when you try to claim. I lost money and time. I have filed a complaint with the Lithuanian Consumer Protection Authority (VVTAT)."
🇱🇹 LITEWSKI:
"ĮSPĖJIMAS! NEPIRKITE! Užsakiau dešinį priekinį žibintą Toyota Highlander 2021. Skelbimo nuotraukose dalis atrodė pilna ir nepažeista. Gavau žibintą su nulaužtais laikikliais, įskilusiu korpusu ir subraižytu stiklu — visiškai neįmanoma sumontuoti. Paskambinus skundui, paprašė nuotraukų per WhatsApp — išsiunčiau. Po to nustojo atsiliepti į skambučius ir žinutes. Siunčia prekes, NEATITINKANČIAS nuotraukų, ir vengia kontakto po reklamacijos. Pateikiau skundą Valstybinei vartotojų teisių apsaugos tarnybai (VVTAT)."