Martin og hele hans team gjorde vores ophold til en fantastisk oplevelse fra start til slut. Vi valgte en 12-retters menu med både vinmenu og saftmenu, hvor hver enkelt drik var nøje afstemt til de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
HELT FORRYGENDE AFTEN I GODE VENNERS LAG; En tur til vestkysten er i dag blevet en berigende oplevelse på gourmetfronten! Tusinde tak til Martin og teamet for en fantastisk lækker og dedikeret a... Leggi di più
Med 3 overnatninger blev der ikke skiftet håndklæder, oprydning på værelset en eneste gang. I restauranten var der valg mellem to rettet gris eller fisk. Fisk ok men gris garniture ringe som i ringe m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Igen i år skulle Gastrovennerne på den årlige smagetur. I år havde vi bestemt (udover alt det andet vi skulle nå), at aftensmaden skulle indtages på Nymindegab Kro. Vi bestilte først snacks og bob... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Højt på klittens top finder du Nymindegab Kro - tæt på Vesterhavets kant. I Nymindegab er der højt til himlen og langt til horisonten. Her mødes havet og himmelen i et væld af nuancer. Vi vil hjertens gerne byde Jer velkommen i dette sjældne, men smukke stykke Vestjylland.
Vesterhavsvej 327, Nymindegab, 6830, Nørre Nebel, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Vi havde en dejlig weekend på kroen. Alt var til 5 stjerner hele vejen igennem. Vi kommer helt sikkert igen.
MVH Søs

Risposta di Nymindegab Kro
Bestilte kaffe bolle og kringle til en bisættelse til 20-30 prs da det er svært at sige nøjagtig hvor mange der kommer vi blev så 20 prs men da jeg bad om regningen blev jeg bonnet for 30 prs. med den besked at jeg havde bestilt til 30 prs. trods jeg så receptionisten skrev 20-30 prs da jeg bestilte (jeg har selv arbejdet indenfor branchen og kun krævet for det faktiske antal)min søn syntes det var en sviner og ringede til kromanden selv og klagede der kom så også penge tilbage for de 10 kuverter men ud af de 20 prs fik 4 af dem sodavand i stedet for kaffe sodavand kostede 30kr stk +40 kr for kaffe dvs jeg føler jeg har betalt 70,00 kr for max 33 cl sodavand pr prs

Risposta di Nymindegab Kro
Så slutter 4 dejlige dage.et fantastisk dejligt ophold med super service , skøn mad og vin/øl . Super værelse(63)
1000 tak til Mike for lån af Apple TV da vores chromcast ikke virkede.
Vi kommer bestemt igen
De2 fynboer❤️

Risposta di Nymindegab Kro
Vi har været på Luksus Gourmet ophold på kroen, det har været en fantastisk oplevelse, vi fik et lækkert stort værelse med udsigt, og en drink før middagen, lækre kropsprodukter som stod på værelset, samt ørepropper, fordi der var to fester, som vi var gjort opmærksom på, ved bestillingen. Det generede os nu ikke, fordi vi fik den luksus gourmet oplevelse, som vi havde set frem til.
Vi fik endda en ekstra lille ret udover de ni serveringer, det gir jo et plus på oplevelsen. Vi valgte at bestille vinmenu til, og det vil vi klart anbefale andre. Tjeneren fortale en masse om vinene.
Eneste lille minus der gør, at vi ikke giver fem stjerner, er barkortet, til cosy hour, udvalget er virkelig lille. Det havde været fint om det gjaldt alle drinks, eller ihvertfald et større udvalg. En af drinksene vi valgte kunne i så ikke lave, så vi måtte vælge en anden. Jeg har før nævnt det til jer, at det drinkskort kunne udvides lidt. Og meget gerne en Aperol Ispritz blandt Cosy Hour udvalget.
Men vi ser frem til at besøge jer igen. :) det er helt sikkert.

Risposta di Nymindegab Kro
Vi afholdte vores bryllup på dette fantastiske sted. Alt var bare perfekt, maden, personalet og bestemt også udsigten.
Stor tak til Finn og Lone for en uforglemmelig dag.
Mvh
Claus og Charlotte Kristensen

Risposta di Nymindegab Kro
Fik 3 retters menu som var til alle 5 stjerner, derudover var tjener staben aldeles service minded og nærværende. Hele besøget var en udsøgt fornøjelse og absolut ikke sidste gang vi besøger dette pragtfulde sted!!

Risposta di Nymindegab Kro
Velkomstgave på rummet til vores hund med navn et hit. Værelser i gl afdeling vinder en præmie for mest kitchede indretning. Hovedpuder elendige med gammelt fyld - det er en ommer. Ellers venlig stemning og fabelagtig udsigt.
Et virkelig lækkert og fantastisk sted at spise! Meget spændende og nyskabende! Her skal man bestemt komme for at OPLEVE! ikke kun for at spise! (Det vil dog ikke sige at man ikke bliver mæt!)
Udvalget af retter er ikke stort, men man kan bestille en 9 retters menu, dog også til en pris der passer dertil (1300,- pr. person).
Jeg fik 2 retter til 300 kr (forret og hovedret), som man bestemt må sige ikke består af meget!
Det er dog kun prisen der trækker det ned for mig, for det er BESTEMT et sted der er hver at opleve!
Sidste lørdag havde vi booket værelse samt goumetmiddag inkl. vinmenu på Nymindegab Kro. Det var dyrt. Og alle pengene værd - fra de veltillavede og spændende retter, som såvel kokkeelev som kok havde
gjort deres bedste for at kreere til den gode service, hvor relevant viden om maden, og ikke mindst vinene, blev præsenteret på bedste vis.
Tak for en dejlig aften.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.