Nyfortuna Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt der er gode parkeringsmuligheder med reserveret plads til kunder hos NyFortuna. Tryg at skulle ind via "dobbelt døre" og bliver budt indenfor af en medarbejder. Selve overdragelsen af ens v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk positiv oplevelse hos Fortuna . Blev betjent af Gustav som er uhyre venlig og professionel. Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt. Fik vurderet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore d'oro
  2. Azienda di commercio di oro e argento
  3. Servizio di investimenti

Scritti dall'azienda

Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

399 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig og professionel betjening

Hurtig og professionel betjening. God pris for mine smykker.

5 febbraio 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og professionel betjening, og at du er tilfreds med prisen for dine smykker. Vi sætter stor pris på din feedback.

Du er altid velkommen igen hos os.

Meget positiv oplevelse

Udelukkende positiv oplevelse hos Nyfortuna på Østerbro, hvor vi fik en professionel og behagelig behandling af en medarbejder, der normalt sidder i Aarhus. Fin og klar gennemgang af vores genstande, klar kommunikation om beløb, og pengene kom ind på kontoen efter 2 dage. Det kunne vist ikke gøres bedre! Tak for god behandling!

Non scritta su invito

Hej Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord.

Vi er glade for at høre, at du har haft en udelukkende positiv oplevelse hos os på Østerbro, og at både gennemgangen af dine genstande, kommunikationen og udbetalingen levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback, som vi selvfølgelig også deler med medarbejderen.

Tak fordi du valgte Nyfortuna, du er altid velkommen igen.

Det var et godt møde

Det var et godt møde
Super sød betjening😊

Hej Benedikte

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du havde et godt møde og oplevede super sød betjening hos Sara 😊

God oplevelse

God oplevelse. Ingen slinger i valsen.

Hej Kim

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og et smidigt forløb 😊

Valutata 4 stelle su 5

Fint møde

Fint møde, god service.

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du havde et fint møde og oplevede god service 😊

Venligt personale

Dygtig, venlig, helt i gemmen, har lyst til at komme der igen.

Hej Erik

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplevede en sikker og professionel service 😊

sikkert

sikkert. profesionelt og til tiden

Hej

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplevede en sikker, professionel og rettidig service 😊

Nem og smidig handelsprocess

Super nemt at få booket en tid og blev taget godt imod i butikken.
Sød og dygtig person der betjente mig og smidig procedure med pengene på kontoen 1,5 dag efter.
Har handlet der før og er ikke sidste gang.

Hej Liselotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at booking, modtagelse og hele forløbet med betaling fungerede så smidigt.

Det betyder meget for os, at du vender tilbage – vi ser frem til at hjælpe dig igen 😊

Valutata 3 stelle su 5

Plads til forbedring

Lidt svært at få tid og da jeg kom igennem på telefonen var det ikke den bedste betjening.
Ikke det meste professionelle kontor der var lidt snusket.
Personalet kunne godt være mere imødekommende.

Hej Mette,

Tak for din feedback.
Vi er kede af, at din oplevelse med både telefonbetjening, vores kontor og imødekommenhed ikke var tilfredsstillende.

Vi tager dine kommentarer alvorligt og arbejder på at forbedre os 😊

Super professionelt

Super professionelt. Og ikke mindst diskret. God stil

Hej Carsten,

Tusind tak!
Vi er glade for, at du oplevede professionel og diskret service 😊

Meget professionel og venlig

Meget professionel og venlig

Hej Elizabeth,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede professionel og venlig betjening 😊

Perfekt

Hurtigt, nemt og professionelt

9 febbraio 2026

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede hurtig, nem og professionel service 😊

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig behandling hel vejen igennem

Dejlig behandling hel vejen igennem, høflige i telefonen, klar og hurtig besked, med pris osv.
Gitte Dalsgaard

30 gennaio 2026

Hej Gitte,

Tusind tak! Vi er glade for, at du oplevede en dejlig behandling, høflig telefonbetjening og klar, hurtig information om prisen 😊

Udmærket

Sendte det, der skulle sælges, og det gik hurtigt og effektivt. Absolut intet at udsætte på dem

Hej Vibeke,

Tusind tak for din forsendelse med postguld!
Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og effektiv handel, og at alt forløb tilfredsstillende 😊

Tak for handlen og din anmeldelse.

Grundig og seriøs betjening

Grundig og seriøs betjening, roligt og ingen hastværk.

5 febbraio 2026

Hej John

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplevede grundig og seriøs betjening i et roligt tempo uden hastværk 😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

En fornøjelse af handle med Nyfortuna.

En fornøjelse af handle med Nyfortuna.
Så nemt og med en venlig betjening i rolig omgivelser. Følte mig så godt behandlet og fik oplyst hvad og hvordan det ville gå så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️fra mig

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplevede en nem, venlig og rolig handel, og at du følte dig godt informeret og behandlet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Meget professionelle

Meget professionelle. God service

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplevede professionel og god service 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più