nyform | ny-form.com/se Recensioni 259

TrustScore 5 su 5

4,9

Valutata 5 stelle su 5

Vilken superbra sida! Snabba som bara den på att leverera o dessförinnan bekräftelse per mejl kom nästan med vändande post! Och när paketet kom var där en sommarpresent i, en mycket bra sådan tre i en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Absolut perfekt 👌. Varorna håller utlovad (märkes)kvalitet, trots de relativt låga priserna! Leverans på 4 vardagar är bra mellan Dan-Sve. Lagersaldot som presenteras på sidan stämde för mina sex... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hela min familj har köpt en massa kläder och skor från nyform. Vi håller semester i Blokhus som ligger i Danmark. Där finns en butik och vi har upptäckt att kläderna håller mycket god kvalitet och til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nyform är en seriös företag som erbjuder bra rea priser med bra kvaliteters produkter och snabb leverans . Jag har köpt ganska mycket och kommer att fortsätta beställa för att ge till mina barn och b... Leggi di più

Informazioni su nyform | ny-form.com/se

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi som jobbar här är passionerade sport- och fritidsentusiaster, som varje dag gör vårt yttersta för att våra kunder skall vara nöjda.

Allt började1986 då den första av många nyform-butiker öppnades på natursköna Romö, och sedan dess har vi vuxet till att vara en av Danmarks största aktörer på marknaden inom sport och fritidskläder. 2011 öppnade den första butiken i Sverige och 2015 vår webbsida, och vår vision har alltid varit att kunden skall få så hög kvalitet som möjligt till bästa möjliga pris.

På webshoppen håller vi öppet 24-7, 365 dagar om året, och här kan vi garantera dig billiga sportkläder oavsett vad du behöver dem till..

Det gläder oss att du handlar hos oss!

Mest populära kategorier

3 stelle
2 stelle
1 stella

Hurtig levering af Salomon rygsæk

Købte en Salomon rygsæk som blev leveret hurtigt - kvaliteten ser fin ud og prisen var fin.
Købte for et år siden to swetre som desværre blev løse i ribkanterne efter 2 gange vask - da trøjerne inke var æå lager fik jeg uden betænkning pengene retur efter få dage 👍😉

2 maggio 2021
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Få styr på principperne.

"Gratis porto" - undtagen hvis du returnerer, selv om vi har inkluderet en returseddel, så trækker vi lige alligevel udgiften for den "gratis" porto.
(Helly Hansen regnsæt)

15 maggio 2018
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più