De er nemme og bruge bare hånden gennem stropperne, ingen vikling omkring stang eller andet redskab. Læderet giver et overraskende godt greb både på stænger og håndvægte. Hvis man evt bruger træningsh... Leggi di più
Ærlig anmeldelse. Disclaimer. Jeg træner i samme træningscenter som en af MakeIt-ejerne. Efter mit første bodybuildings-stævne fik jeg mine første ‘ MakeIt-straps ‘ i en goodie bag. Disse... Leggi di più
Vil hellere bruge den fra myprotein til 49kr God damn aldrig prøvet noget så dårligt ellers bare lavede til mini personer
Fantastisk produkt jeg træner ikke uden mine strips! 💪 Virkelig god kvalitet, og de fungerer præcis som de skal. Derudover super god service hurtig levering og flinke mennesker bag. Kan klar... Leggi di più
MakeIt Denmark er et dansk fitnessbrand med egen produktion og design. Vi skaber bæredygtige og funktionelle produkter af høj kvalitet, der inspirerer til en aktiv livsstil og forbedrer din træning. Vores fokus er kvalitet, design og ansvarlighed – fra idé til færdigt produkt.
Motorgangen 7B, 2690, Karlslunde, Danimarca
Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Jeg blev både anbefalet at bruge straps til min træning og at købe dem hos MakeIt. Det har jeg på ingen måde fortrudt.
StrapIt er en stor hjælp for mig i flere øvelser, kvaliteten er i top, prisen er fin, og jeg er den glade ejer af to par StrapIt 🩷💜

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Makeit laver de bedste straps på markedet💯💪🏽

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Købte både straps og hooks - og de er begge gamechangers! Slut med at spilde unødvendig styrke på grip, mens form og teknik bare spiller nu <3

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Jeg bruger deres hookit og jg elsker dem! Jeg har de korte i sort og dem bruger jeg både til skulderøvelser i kabeltårnet men også til balleøvelser. Det er fedt man kan bruge dem til flere forskellige ting, så dem har jeg altid med i tasken 😍

Risposta di MakeIt Danmark ApS
MAKEIT har øget min styrke, markant! De er så nemme at bruge, og det er bare fedt, at der ikke hænger 10 meter strap man skal vikle rundt om grebet etc 🔥 derudover er kvaliteten også bare i orden! Kæmpe fan, og varm anbefaling 🫱🏼🫲🏽

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Bedste straps jeg har prøvet, kan aldrig gå tilbage til lange straps igen

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Jeg er super tilfreds med Makeit! Leveringen var lynhurtig, jeg bestilte produktet modtog pakken allerede dagen efter. Produktet lever helt op til forventningerne, og jeg er faktisk så glad for det, at jeg måtte købe mit andet par, da jeg mistede de første. Kvalitet og komfort er i top, kan varmt anbefales!

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Super dyre straps, men tilgengæld er de også super dårlige... MakeIt Straps som jeg havde købt gik syningen op, efter jeg havde brugt dem til to træninger...
Prisen afspejler under ingen omstændigheder produktet.... man ved at når et produkt bliver så hæftigt marketsførts som dette gennem Instagram, plejer det er være dårligt, hvilket det også er i dette tilfælde.

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Øv. Har fået leveret strapit - i meget anden farve end bestilt .
Har forsøgt at træffe jer igennem en uge på mailadresser fra jeres hjemmeside. En enkelt hilsen på insta har jeg også forsøgt
Ingen respons overhovedet.
Nu bliver det hele returneret og jeg finder en anden producent fremover

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Nem at bestille - hurtig levering og straps’ne er lækre, men syntes nu, at de er lige korte nok. Jeg har i hvert fald problemer med at få fuld gavn af dem, desværre

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Jeg har købt et par StrapIt i standard størrelse med den viden, at short var til mindre hænder og kvinder muligvis også. Jeg mener selv jeg har en fin håndstørrelse men må sige at selv en såkaldt standard størrelse er meget stor. Strappen hænger alt for løs og er ikke til at spænde ind. Det var så de 288 kroner… Det er ikke helt godt nok, hvis man spørg mig. Hvis i vil tage dem tilbage og ombytte dem eller lignende, så vil det selvfølgelig være tilfredsstillende.

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Jeg er ikke fan. Har både købt strapit og hookit. Begge tingene er lavet af det samme ubehagelige stof som gør ondt at bruge. Strapit giver ikke et særlig godt grip da stoffet kræser når man holder på det.

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Virkelig god, sød og over the top service! Skulle bytte et par stropper til en større størrelse, men i stedet sendte de et par nye uden beregning og lad mig beholde det første par også🙌🥰

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Bestilte strapit trænings stropper i onsdags, og idag fredag ankom de.
Så hurtig levering, og rt tilfreds med produktet

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Lynhurtig levering og Kvalitets Straps.
Jeg har prøvet mange forskellige straps efterhånden, som alle er gået i stykker efter kort tid pga. dårlige syninger.
Men MakeIts Straps + Hooks holder bare så meget længere og er 10 gange nemmere at bruge end de der lange tarvelige nogen, som også kan rive ens håndled i stykker.
Så 10/10 herfra - anbefaler det ihvertfald til alle andre, hvis de ikke allerede har dem.

Risposta di MakeIt Danmark ApS
God service og hurtigt svar bliver ikk sidste gang jeg bestiller her fra.

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Jeg fik god og hurtig service, da der var en mindre fejl på mine straps efter få ganges brug. De sendte et nyt par med det samme, uden bekostning for mig. Magen til den service skal man lede længe efter ⭐️

Risposta di MakeIt Danmark ApS
Kundeservicen er i særklasse, fik hjælp hurtigt og nemt