Havde aldrig hørt om jer før i dukket op på facebook og tjekket det lige ud og tog chansen og købte et sæt bukser Fantastisk kvalitet vil sige de virker som det samme matriale som maskot buksern... Leggi di più
Hurtig levering og særdeles god service, man får utrolig meget for pengene og kvaliteten og komforten er fuldt som forventet og lovet. Jeg vil helt klart anbefale dette mærke og håber at de udvider de... Leggi di più
På baggrund af en masse gode anmeldelser valgte jeg at give North WorkWear et skud. Det viste sig at være en positiv oplevelse. Tøjet virker til at være i en god kvalitet, og størrelsen passede fi... Leggi di più
Faldt over deres reklame med manden der skruede på cykler - som ramte spot on på hvad jeg ledte efter. Bukserne kom frem, og de spiller maks - enormt lækker kvalitet, god pasform, masser af lommer... Leggi di più
Fremtidens Arbejdstøj
Vilhelmsborgvej 14, 7700, Thisted, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Det er svært at blive enig med sig selv om hvor man skal starte……
Arbejdstøj i den lækreste stretch-kvalitet.
En service i særklasse.
Hurtig ekspedition.
Bare generelt produkter og en virksomhed der langt fra hænger på træerne.
Og jo, jeg har oplevet enkelte fejl med sygning der gik op, men efter én henvendelse og jeg mener endda svartiden var under et døgn, blev varen bare ombyttet til en ny, uden tøven.
Casper har tidligere sendt prøver på et par produkter og jeg blev efterfølgende faktureret for det jeg ønskede at beholde og kunne gratis returnere det jeg ikke ønskede - fantastisk service.
Jeg er trofast og vedvarende kunde, grundet de ovenstående punkter.
Flere af Casper’s slags, tak 💪🏻

Super lækre arbejdshorts.
Hurtig levering og til fornuftig pris.
Er ked af jeg ikke fik gratis t-shirts med 😄

Risposta di North Workwear
Indtil videre super lækkert arbejdstøj. Jeg er 183cm og slank hvor en størrelse medium sidder spot on!
Tak for to gratis t-shirts, en halsedisse og tømmerblyant 🤗

Risposta di North Workwear
Super god kvalitet af bukser og knæpuder. Manglede dog en ting i min ordre, men Casper var hurtigt til at vende retur og sender det manglende produkt.
Super service, super produkter.
Fuldstændig vanvittig hurtig og professionel kundeservice. Jeg handler ofte online og får dermed også lavet fejl med jævne mellemrum i mine bestillinger. Aldrig har jeg oplevet så hurtig respons og serviceminded virksomhed/medarbejder.
10/10 - tak!🙏🏼

Risposta di North Workwear
Det fedeste arbejdstøj både elastisk og ånd bart. Jeg bruger det hver dag og det er mega slidstærkt. Jeg sidder på knæ til seks 7 timer om dagen og der er ikke kommet huller på knæene endnu rigtig dejlig måde man sætter knæpuderne på så de sidder ordentligt hele tiden.
Alt deres tøj anbefales herfra💪😃

Risposta di North Workwear
Meget hurtig levering og meget god service

Risposta di North Workwear
Jeg købte nogle bukser til arbejde og kan kun sige det er rigtig god kvalitet med rigtig god stretch. Bukserne kom med et bælte. Jeg fik også en halsedise og en hue med i købet gratis. Jeg kan stærkt anbefale North Workwear og jeg vil klart købe fra dem igen :)
🤗🤗🤗 Jeg købte et par bukser til arbejde, super god kvalitet, jeg havde ikke regnet med at have det så godt i dem, jeg vil helt sikkert kun købe hos dig!💪💪💪

Super god service!
Jeg havde et par gamle bukser med en lille fejl. Og nu sender de bare et par nye, meget bedere bliver det ikke😎

Risposta di North Workwear
Fantastisk god service!! Aldrig oplevet så go før. Jeg bestiller noget tøj, til min kæreste i julegave. Her kunne jeg se det kun var PostNord som leverer. Da jeg personligt har været meget uheldig med PostNord og mistede pakker. Valgte jeg at selv skulle køre efter det. En tur på 1 1/2 time. Her kontakter i mig og tilbyder at sende min ordre med GLS, selvom I ikke har en færdig aftale med dem endnu. Kæmpe tusind tak, for den mega gode service. Jeg ser frem til at modtage pakken, mærke kvaliteten og se min kæreste i jeres tøj!! Fantastisk service!!!
Mega gode produkter. Hurtig levering og fantastisk service. 😊
Fantastiske arbejdsbukser og fremragende service med rekordhurtig svartid! Jeg har haft mine bukser i nogle måneder og har været rigtig glad for dem. For nylig opdagede jeg, at en syning i en af lommerne var begyndt at gå op. Det var ikke et stort problem lige nu, men jeg kunne se, at det på sigt ville blive til et hul, der ville gøre lommen ubrugelig.
Jeg besluttede mig for at sende en mail for at få bukserne byttet, men forventede, at det ville kræve en del frem og tilbage. Til min store overraskelse fik jeg svar under et minut efter, hvor de beklagede fejlen og foreslog en ombytning. Jeg skulle blot sende nogle billeder af skaden. To dage senere lå et nyt par bukser klar til afhentning på posthuset.
Det kalder jeg topklasse service
Working clothes which one definitely worth money, something really comfortable and amazing looking!!!
Det er ikke sidste gang jeg handler der, og deres T-shirt er de bedste jeg har prøvet. Glæder mig til at prøve deres shorts
Lækre bukser, og hurtig service på en fejl jeg selv havde lavet.
Havde ikke fået smidt knæpuder på min bestilling som var en del af juli tilbud.
Kort efter kontakt var var der registreret en pakke på min post nord.
Wow! Tøjet var som det på billedet og størrelsesguiden passede. Super hurtig levering og kvaliteten er top!
Det kan varmt anbefales selv om man ikke er fuldstids prof!

Risposta di North Workwear
Jeg har et nyopstartet firma og derfor bestilt jeg tøj hos north workwear. Lige siden først dag har jeg fået en fantastik behandling. Lige fra jeg sendte et logo til jeg prøvede tøj og fik bestilt tøj hjem. Selv nu her da jeg skulle have fået noget hjem idag og da jeg afhentede pakken var den revnet i siden og der var ingenting i. Jeg sendte en mail med et par billeder som dokumentation og forventede egentlig først svar på mandag, men her en lørdag aften har jeg fået svar og der skulle være sendte 3 nye. Topklasse service!! 100% handler jeg der igen. For kvaliteten af tøjet er helt i top, virkelig elastik og virkelig lækkert at have på. Der er virkelig ingenting at sætte en finger på.

Risposta di North Workwear
Super lækre arbejds bukser meget tilfreds nok de bedste jeg har haft gennem tiden👌🔟