Enkelt forståeligt oplæg som nemt blev uddybet ved afklarende svar på spørgsmål fra potentiel kunde. Overskueligt og personen var meget imødekommende og behagelig og kunne svare på alt, hvad der blev... Leggi di più
Imødekommende, informativt, menneskeligt og i øjenhøjde. Hvem skulle tro at et møde om ens pension kunne hjælpe til at skabe så meget ro på de indre linjer.
Rådgiveren vart meget kompetent og venlig. Hun var god til at forklare mig om mine muligheder for at få udbetalt min pension, på den mest fordelagtige måde. Hun gave sig god tid til at lytte til mig,... Leggi di più
Rigtig god fornemmelse jeg havde efter besøget. Der blev ryddet op i mine pensioner og forsikringer så det hele nu er samlet og giver overblik.
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Hjælpsom og forståelig
Hjælpsom og forståelig, og rigtig god til og forklaring.

Susan -en god rådgiver
Følte mig godt forstået og hurtig løsningsforslag.

Virkelig kompetent og relevant
Virkelig kompetent. Susan havde på meget kort dannet sig et indtryk af min livssituation og de muligheder, jeg ville have.
Nok den bedste pensionsrådgivning jeg har oplevet i mange år

Risposta di Norli Liv og Pension
Super rådgivning fra Peter ifbm evt…
Super rådgivning fra Peter ifbm evt flytning af pension. Alt blev godt forklaret.

Troværdig
Michael Rousau er meget behagelig at samarbejde med. Vi havde en god oplevelse og stod tilbage med en aftale vi er glade for.

Norli er alt for dyr
Norli er alt for dyr, lav forrentning og webportal meget dårlig når man gerne vil i kontakt med en rådgiver.
Jeg har f.eks. en livsforsikring som koster 3-4 gange mere end ny udbyder med samme vilkår. Ydermere gælder Norli's kun til jeg er 60 år.

Risposta di Norli Liv og Pension
Der var rigtig god rådgivning af Anja…
Der var rigtig god rådgivning af Anja Lindorff i forhold til muligheder og løsninger, med hold i det faktuelle og ikke noget salgsgas. Rådgivning tilført personligt engagement, positivitet og godt humør. Som det skal være, så kan klart anbefales.

Risposta di Norli Liv og Pension
God saglig gennemgang og oplysning om…
God saglig gennemgang og oplysning om mulighed for flytning til andet selskab ved pensionering.

Risposta di Norli Liv og Pension
Peter Meinert er supergod til at…
Peter Meinert er supergod til at forklare tingene helt nede på jorden. Og god til at råde og vejlede. Alt i alt en super oplevelse over 2 møder.

Engageret pensionsrådgivning
Michael Kjær fra Norli Liv og Pension er venlig og imødekommende, med et godt øje for kundens behov.
Michael er i stand til at videregive sin store viden på pensionsområdet på en forståelig og engageret måde.
Pension kan umiddelbart være et kedeligt område - men ikke sammen med Michael. En meget positiv oplevelse at holde et Pensionsmøde med Michael!

Risposta di Norli Liv og Pension
Det var et rigtig godt møde
Det var et rigtig godt møde, Anja var god til at forklare så man forstod betydningen.

Risposta di Norli Liv og Pension
Fantastisk rådgiver med hjertet på rette sted ❤️
Anja Lindorff er en fantastisk rådgiver, som fra første møde ang. pension og sundhedsforsikring, har mødt og set mig som kunde.
Hun har i dag lørdag d. 14. december, ringet kl 8.00 for at få styr på de sidste aftaler inden jul, hvor min kæreste også deltog, så vi følte os bedst klædt på til vores pensionsalder, eller ved tidlig død og forsikringer på hinanden og vores fem sammenbragte børn.
Jeg føler mig tryg og Anja er en meget personlig rådgiver, og jeg glæder mig over at mit arbejde har fået Anja som rådgiver til os ansatte på Storskoven 🤩😍

Risposta di Norli Liv og Pension
Dybdegående forklaring,på et plan hvor…
Dybdegående forklaring,på et plan hvor vi kunne følge med og ikke mindst forstå dets sammenhæng

Norl7 pension
Klar og tydelig udmelding. Forklaring på pensioner så det var til at forstå

Risposta di Norli Liv og Pension
Vi har haft en rigtig god og hyggelig…
Vi har haft en rigtig god og hyggelig dialog med Charles og er blevet meget klogere på vores pensionsordning.
Kan varmt anbefales

Et rigtig godt møde
Et rigtig godt møde, hvor jeg fik et fint overblik over mine muligheder, når jeg ønsker at går på pension.

Risposta di Norli Liv og Pension
Havde besøg af Susanne i dag
Havde besøg af Susanne i dag, til en pensions gennemgang.
Det var et super besøg, der gav rigtig god forståelse af pensionsoversigten, samt god vejledning for div. udbetalinger.
Kan virkelig anbefales, hvis man ikke lige er hel skarp, på alt det pensions " tam tam "

Pensionsrådgivning
Jeg fik en rigtig god hjælp og vejledning fra Peter, og jeg glæder mig til at komme i gang hos Norli

Risposta di Norli Liv og Pension
Niels var god til at forklare…
Niels var god til at forklare forskellen på jeres pension og pension i banken og hvilke fordele/ulemper/risiko
der var på de forskellige måder at have en pensionsopsparing på🙂
Mvh
Jette Nielsen