Enkelt forståeligt oplæg som nemt blev uddybet ved afklarende svar på spørgsmål fra potentiel kunde. Overskueligt og personen var meget imødekommende og behagelig og kunne svare på alt, hvad der blev... Leggi di più

Rigtig god fornemmelse jeg havde efter besøget. Der blev ryddet op i mine pensioner og forsikringer så det hele nu er samlet og giver overblik.

Rådgiveren vart meget kompetent og venlig. Hun var god til at forklare mig om mine muligheder for at få udbetalt min pension, på den mest fordelagtige måde. Hun gave sig god tid til at lytte til mig,... Leggi di più

Pensionsmøde hos mig med Jens Christian Holme Demant fra Norli. Jens Christian er faglig dygtig, Fortalte på let og forståelig måde hvad Norli kan tilbyde. De har lave omkostninger og pensionsopspar... Leggi di più

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

professionelt gennemgang af pensioner

Fik en rigtig god / forståeligt gennemgang af pensioner og hvad jeg fremadrettet kunne gøre.

18 febbraio 2026

Hej Irene

Tak for din fine anmeldelse – skønt at høre, at du har haft et godt pensionsmøde😊

Norli Liv og Pension

Ualmindelig behagelig og informativt…

Ualmindelig behagelig og informativt møde
Føler nu at min forsikring og pension er i trygge hænder

3 febbraio 2026

Hej Nina

Tusind tak for dine fine ord her 😊
Vi er glade for at høre, at du har haft et godt og informativt møde.

Dygtige personer

Har idag 29-1-26 afholdt møde med Per og tidligere talt med Christina og de er begge to super dygtige til at forklare alting, så det kan forstås. Kan varmt anbefale Norli til alle andre

29 gennaio 2026

Hej Gunnar

Mange tak for din fine anmeldelse – det ved jeg, at både Per og Christina bliver glade for at høre 😊
Skønt at høre, at du har haft et godt møde, hvor tingene er blevet forklaret på en måde, der er til at forstå⭐

God forklaring om produktet

God forklaring om produktet

27 gennaio 2026

Hej Jesper

Det er bare så godt at høre! Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😊

Pas på

Pas på!

Virkelig en scammer organisation.

Det viste sig at pensionen stod til 1% fast forrentning , eller ca 2% tab om året når inflation indregnes. Det må være verdens dårligste "pensions ordning".

Da vi så gik igang med at få den flyttet til en rigtig pensions opsparing, holdt Norli desperat fast i pengene i næsten et halvt år.

Nu her, over ½ år efter opsigelsen, har de så gudhjælpemig "solgt os" til en sundhedsforsikring
"DSS Sundhedsforsikring" helt uden at spørge os og længe efter at vores engagement hos Norli var afsluttet og vi modtog pludselig en aftale på næsten 2000kr/år.

20 novembre 2025

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Det lyder til, at der er flere områder, hvor vi ikke har levet op til dine forventninger – og det beklager vi naturligvis.

Pga. GDPR-reglerne er det begrænset, hvad vi kan komme med af detaljer her, hvad angår den sundhedsforsikringsaftale, I har modtaget. Men jeg håber, at du vil kontakte os på sundhed@norli.dk, hvis der er noget, vi skal have afklaret.

Fantastisk oplevelse

Har dags dato været i et teams møde med pensionsrådgiver, og kundechef. Christina Smedegaard, for gennemgang af min pensionsopsparinger og forsikringer ved Norli. Christina er yderst kompetent, og formåede under mødet givet mig svar på lige netop de spørgsmål, som man som helt almindelig borger i pensionsverdenen typisk ikke kan læse sig frem til på forståeligt og almindelig dansk, uanset hvor meget at man prøver. Vil klart anbefale Norli liv og pension

19 gennaio 2026

Hej Claus

Tusind tak for de flotte ord. Hvor er det bare godt at høre, at Christina fik gjort pension forståeligt - jeg ved, det er noget, som både hun og resten af rådgiver-holdet har et stort fokus på😊

Hav en dejlig mandag.

Gennemgang af mine pensioner

Har haft et rigtig godt møde med Christina, hvor hun gennemgik mine pensioner, og fandt en løsning der passede mig.

Har længe ønsket at få en gennemgang af mine pensioner, og Christina var virkelig dygtig, og fandt frem til mine behov, er super glad for den løsning jeg fik

17 dicembre 2025

Hej Vivi

Tak for at dele din oplevelse med os her ⭐ Det er skønt at høre, at du har haft et godt møde, hvor der er fundet den rigtige løsning til dig 😊

Norli Liv og Pension

Venlige og behagelige at snakke med

Venlige og behagelige at snakke med. Fik svar på alle mine spørgsmål.
Mvh
Jørgen Rossing Hansen.

15 dicembre 2025

Hej Jørgen

Det er vi bare så glade for at høre 😊 Mange tak for at dele det her.

Hav en god jul.

Pension

En god samtale hvor der blev lyttet og hjulpet igennem opgaven jeg var sat på.

18 novembre 2025

Hej Jonna

Tak for din fine anmeldelse – og dejligt at høre, at du har haft et godt møde 😊

Nærværende

Nærværende, relevant og empatisk rådgivning. Rådgiver var godt forberedt, og kunne svare på vores spørgsmål.

19 novembre 2025

Hej Per

Tak for din pæne anmeldelse - den er vi bare rigtig glade for at læse!

Hav en god dag 😊

Norli Liv og Pension

god vejeledning i et helt almindeligt…

god vejeledning i et helt almindeligt sprog og gode eksempler til at undertrege hvad der menes

3 novembre 2025

Hej Marianne

Skønt at høre, at du har haft en god oplevelse 😊 Tak for din fine anmeldelse ⭐

Norli Liv og Pension

Interessant og oplysende …

Interessant og oplysende gennemgang af mine muligheder som kommende pensionist.
Rådgiveren var godt klædt på og gav sig god tid til at forklarer diverse muligheder , også uden at "sælge" noget da det iflg. rådgiver ikke ville betyde væsentlige forbedringer, uden omkostninger, at ændre eksisterende ordning. En god objektiv gennemgang af mine muligheder

11 novembre 2025

Hej Olav

Tak for for at dele din meget fine oplevelse! Det er så godt at høre, at du har haft et godt rådgivningsmøde, hvor der har været fokus på dine muligheder som kommende pensionist 😊

Norli Liv og Pension

Behagelig og professionel rådgivning…

Behagelig og professionel rådgivning ved Anja Lindorff

7 novembre 2025

Hej Lone

Hvor er det godt at høre, at du har haft et godt rådgivningsmøde 😊
Tak for at dele din oplevelse med os her ⭐

God og forstålig forklaring

God og forstålig forklaring, omkring pensionen
Behagelig og rolig fremlægning

4 novembre 2025

Hej Bo

Mange tak for din fine anmeldelse – det er skønt at høre, at du har haft et god møde 😊

Lyttende rådgivning

Behageligt møde med en lyttende og forstående agent

15 ottobre 2025

Hej Majse

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft et godt møde 😊

Utrolig sød og hjælpsom

Utrolig sød og hjælpsom – virkede oprigtigt interesseret i at hjælpe os med vores behov og finde den bedste løsning.

7 ottobre 2025

Hej Jakob

Skønt, at du har haft en god og tryg oplevelse – tak for at dele det med os her 😊

Super rådgivning

Peter Meinert gennemgik på en klar og struktureret måde mine pensioner og de muligheder der er for sammenlægning af disse. Følte på intet tidspunkt pres omkring at træffe beslutning. Mødet skabte klarhed omkring min pension.
Jeg kan varmt anbefale Norli's rådgivning

10 ottobre 2025

Hej Peter

Tak for din fine anmeldelse ⭐ Det er simpelthen så skønt at høre, at du har haft et godt rådgivningsmøde – og at du nu har større overblik over din pension😊

Norli Liv og Pension

Talte med en person som var virkelig…

Talte med en person som var virkelig professionel og god til at fortælle tingene så man forstod det , en stor anbefaling her fra

1 ottobre 2025

Hej Mogens

Det er vi glade for at høre! Tak for at dele det her - og rigtig god weekend😊

Jeg blev hørt

Jeg blev hørt, det var min lytte/tale tid der gjalt.

8 settembre 2025

Hej Kirsten

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse 😊 Tak for at dele det med os her ⭐

Norli Liv og Pension

Det er en dygtig og kompetent…

Det er en dygtig og kompetent rådgivning, fokus på det vigtige i forhold til de behov der er.

10 settembre 2025

Hej Ulla

Tak for din fine anmeldelse ⭐ Jeg er glad for at høre, at du har haft et godt rådgivningsmøde hos os 😊