1. Impresa di web hosting
  2. Internet provider

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Nordicon is the leading neutral consolidation company in the Nordic region with offices in Sweden, Norway, Finland and Denmark.

2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Undvik Nordicon om du värdesätter god…

Undvik Nordicon om du värdesätter god service och smidiga affärsprocesser.

Nordicon är ett företag som tydligt prioriterar sina egna intäkter framför kundservice. De kräver kvittens och bevis på samtliga betalningar innan de ens påbörjar hanteringen av ett ärende, vilket leder till onödiga förseningar. Samtidigt tar de ut lagringskostnader så fort klareringen drar ut på tiden, något som mottagaren inte har någon möjlighet att påverka.

Företaget visar ingen förståelse för de utmaningar som uppstår vid import och verkar snarare se varje fördröjning som en möjlighet att ta ut extra avgifter. Istället för att agera som en professionell och serviceinriktad partner, upplevs Nordicon som ett företag vars främsta intresse är att maximera intäkterna genom byråkratiska krav och avgifter.

För den som letar efter en pålitlig och kundvänlig logistikpartner finns det betydligt bättre alternativ på marknaden.

3 aprile 2025

Vi er vist snart mange der her bestilt…

Vi er vist snart mange der her bestilt en luftrenser..jeg d 18 september 24...løgn på løgn, en sludder for en sladder, jeg har bedt om at få pengene tilbage...det sker ikke..har skrevet gentagne gange med Charlotte fra firmaet...hun er vist en fiktiv person...luk det firma, de bør ikke have gang på dansk jord..

18 settembre 2024

Jeg har bestilt en luftrenser siden i…

Jeg har bestilt en luftrenser siden i november 2024 og jeg har ikke fået den endnu. Jeg har skrevet til kundeservicen og de svarer altid at de er ked af det at den bliver forsinket og jeg skal nok får en besked når den er på vej til mig :( Nu truer jeg dem at jeg vil kontakte min advokat hvis jeg ikke får mine pengene tilbage. SKAL aldrig bestille noget derfra igen da de er ikke til at stole på! NORDIC LIMITED

19 gennaio 2025

Hold jer fra Nordicon Limited

Jeg har 6 november bestilt "ozzy" friskluftere men aldrig modtaget min ordre trods gentagne mail til dem for at rykke for min ordre. De svarer hver gang det samme at de vil sende et sporingsnr når de får kontakt til deres logistikfirma. Hold jer fra dette firma da det er svindel
Lone

4 dicembre 2024

Luftrenser

Bestilte og betalt en luftrenser midt september 2024 og på trods af emailkontakt med dem har de stadig ingen trackingnummer på den afsendte vare.
De bruger også forskellige emailadresser. Pas på med dette firma!

15 ottobre 2024

Jeg har bestilt varer fra kina og…

Jeg har bestilt varer fra kina og nordicon skulle hente den til norge . de har fakturert 33 000 kr på diverse ting som agnacy fee 10 x 85 USD blant annet .
jeg har jo klaget og de sier at de er kun en utleverings forma og må jeg kontakte avsender .. jeg snaket med avsender og agneter i kina .. de sier det motsatte ..
det er rett og slatt en en utpressing ,
jeg skal jo ta de i retten . om dere har noe som kan bruker bare send . til meg .

1 agosto 2024

Kan kun advare IMOD dette firma

Kan kun advare IMOD dette firma, som fakturerer fiktive omkostninger på fragt, som fx. CONTAINER IMBALANCE SURCHARGE, mere end en måned efter levering af gods. Afskiber kender intet til ekstra regning på forudbetalt fragt. Også første afregning var højere end aftalt.

14 febbraio 2024

Dette firma driver organiseret…

Dette firma driver organiseret kriminalitet....
Varer som er betalt fragt fra afsender af, får fiktive varelinjer som 10 000 i terminal fee og andre varelinjer på 7000
I alt ca. 20 000 kroner lagt ekstra på, udover fortoldning og udkørsel.

Vi har sat advokat på for at se hvad det kan gøres.

20 gennaio 2020

Useriøs

Useriøs ... Priser er totalt i sky... 50kg på 1/4 palle koster samme som 20" container.... De siger de klare fortoldning, efter 5 uger får man rykker fra SKAT.. ..

28 gennaio 2019

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito