Na 2 maand wachten bestelling maar geannuleerd. Vervolgens wordt je niet terug betaald binnen de wetterlijke termijn welke dezelfde is als hun eigen voorwaarden. Update: geld inmiddels terug, w... Leggi di più
Ik heb op 5 januari 2026 naamlinten besteld, waarbij ik een dag later bericht kreeg dat het product niet op voorraad was en het "op korte termijn" weer leverbaar zou zijn. 14 februari heb ik zelf moet... Leggi di più
Heb besteld, ben benieuwd of de negatieve reacties echt zo slecht zijn of niet, ik houd jullie geupdated. Update: Heb zaterdag besteld en het word dinsdag geleverd. Super snelle verzending, dus ik sn... Leggi di più
Ordered some Altberg Sneeker in Brown with the Leather Gris Set, accidentally choose black leather Gris, they emailed me the next day asking if it was intentional, after i confirmed my error they sent... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Ruim assortiment kleding & uitrusting voor politie, justitie, defensie en andere overheidsdiensten. Ook leveren wij specialistische uitrusting voor duikers, surveillance, breaching etc. Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op.
Belgiëstraat 12, 5171 PN, Kaatsheuvel, Paesi Bassi
- www.noorloos-se.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Noorloos heeft geen oog voor de…
Noorloos heeft geen oog voor de individuele klant.
Ik zag op de site van Noorloos een Pentagon Softshell die ik wilde bestellen.
Bestelling geplaatst, terugkoppeling, dat de jas niet voorradig is.
En daarna wordt je aan het lijntje gehouden met beloftes van diverse datums waarop de bestelling op de deur mat zou vallen.
Noorloos schuilt zich ook achter de smoes dat de pakket bezorger, niet op tijd de bestelling heeft afgeleverd.
Dit echter niet waar, want ik vroeg om bewijs in de vorm van een track and trace code.
Deze werd gegeven van een ander pakket dienst, dit was voor mij het bewijs dat Noorloos je aan het lijntje houd en dat ze glashard tegen je liegen.
Op hun site staat dat ze leveren aan Politie, Justitie en Defensie.
Voor mijn gevoel ligt daar de focus op, omdat ze hiermee echt geld kunnen verdienen, dan een bestelling van een individuele klant.
Het is prima als je voor de overheid wilt leveren, maar zeg dan gewoon dat je niks wilt verkopen aan de individuele klant.
Mijn advies, koop ergens anders je gear.
Noorloos heeft schijt aan de klant.
Afgelopen tijd dinsdag een paar Salomon bergschoenen besteld en betaald. Meteen erachteraan gebeld om er zeker van te zijn dat de schoenen wel binnen 1 a 2 dagen binnen zouden komen.
Het is dat ik bel, want de schoenen waren niet eens op voorraad. 3 tot 4 weken wachten zegt ie.
Annuleer ik de bestelling. Nu inmiddels 3 dagen later de 5e nog steeds me geld niet terug. Ik weer bellen naar Noorloos..ja de 11e maken we het over.. ik vraag waarom..krijg ik een geïrriteerd antwoord dat het wettelijk zo laat mag.
Ik geef aan dat dit toch geen zaken doen is....iets op de site aanbieden wat je niet eens op voorraad hebt. Om vervolgens bijna 2 weken andermans geld in bezit te houden. Zwart wit hebben ze dat geld onder valse voorwaarde ontvangen. Vind dat wel neigen richting een vorm van oplichting.
Wat me dan helemaal frustreert is dat de vrouw aan de telefoon alleen maar kon herhalen dat de 11e word overgemaakt en dat het wettelijk mocht.
Zelfs toen ik aangaf dat de bestelling voor werk was en dat ik deze gang van zaken zeker zal doorgeven aan collega's van defensie waarvan zeker wel 50%van de inkomsten vandaan komt. Ook dat kan haar niet veel Schelen.
Mijn advies is Noorloos lekker te vermijden. Getraint is goedkoper en sneller en beter in Klantenservice geplaatst..zelfde dag
bieden een paar schoenen met korting…
bieden een paar schoenen met korting aan en als je de juiste maat nog ziet staan, besteld en betaald je. vervolgens mailen ze doodleuk dat ze de schoenen niet hebben en word een alternatief voorgesteld dat meer dan dubbel zo duur is. Als bedankt voor de eer, je krijgt je geld binnen 2 weken terug. met vriendelijke groet Noorloos BV.
schattig lomp.
Waardeloze levertijden
Op 6 oktober j.l. een baret besteld en nog steeds niet binnen. Dat een bestelling een keer iets langer duurt, geen probleem. Maar bijna 2 maanden? In de tussentijd ook geen updates ontvangen tenzij je er naar vraagt. Excuses krijg je sowieso niet. Lange levertijden lijken de normaalste zaak van de wereld als ik andere reviews zo lees. Frappant wel, dat er in 25 jaar tijd nog niet veel veranderd is. Zonde, want het zou zo’n mooi bedrijf kunnen zijn. Maar zeg je in de militaire wereld ‘Noorloos’ dan zeg je automatisch ‘niet op voorraad’. Dat was vroeger al zo en nu nog. Jammer.
Super snel geleverd en vriendelijke en…
Super snel geleverd en vriendelijke en goede hulp gekregen via de telefoon. Zeer teveden dus!
Bestelling komt erg laat
Bestelling komt erg laat en dan nog verkeerde kleur sturen. Jammer!
Noorloos? Nee, dank u.
Ballentent. Meerdere malen iets besteld, nooit meer wat van gehoord. Zou van Surefire USA nieuwe lampjes toegestuurd krijgen onder garantie, via Noorloos. Lampjes nooit geleverd, nu niet meer verkrijgbaar. Paar peperdure SF lampen nu compleet nutteloos. Medikit besteld, was over de datum. Was nog gewoon goed volgens Noorloos. Natuurlijk…
Na veel aandringen toch m’n geld terug.
Noorloos, nooit meer!
Fijne shop
Fijne shop , mijn ervaring is dat op vragen direct word gereageerd. Als je iets snel wil hebben ,best eerst een mail sturen met de vraag of het artikel op voorraad is. Mocht het niet zo zijn dan zijn ze afhankelijk van de leverancier en dat kan soms wat langer duren.
Waardeloos
Extreem verouderde website zonder voorraad info. Belachelijk lange levertijd op veel producten (lees vele weken of zelfs maanden). Slechte communicatie. Product retourneren of bestelling annuleren? Noorloos laat je vervolgens rustig een maand of langer wachten op je geld.
Keurige communicatie/ snelle levering
Keurige communicatie en snelle levering. Baret besteld; valt wel een maat kleiner uit.
Lange levertijd en leugens
Nog nooit zo'n slechte ervaring met een winkel gehad. Ik ben constant voorgelogen en onvriendelijk te woord gestaan over levertijden en uiteindelijk is mijn bestelling zo'n 4 maanden te laat geleverd, al die tijd ligt het geld wel bij hen. Als je de spullen op korte termijn nodig hebt is dit niet de winkel om heen te gaan. Ik hoor deze verhalen van veel mensen om me heen.
Ik zou iedereen afraden hier iets te bestellen, de geuzennaam 'spoorloos' is blijkbaar niet voor niets...
Supper snel geleverd en goed verpakt…
Supper snel geleverd en goed verpakt hele mooie kwaliteit cap
Uitstekende service
Een mooie heupfles besteld met…
Een mooie heupfles besteld met grenadiers embleem. In de middag besteld en binnen 24u bezorgd. Goede service.
Product als omschreven.
Product als omschreven.
Goed verpakt.
Snelle levering.
Snugpak jas gekocht
Snugpak jas gekocht. Supersnel geleverd en voor een goede prijs. Prima shop wat mij betreft
Binnen 24 uur binnen wat ik besteld…
Binnen 24 uur binnen wat ik besteld had, prijs kwaliteit goed QPO.
Slechte service en communicatie
Rugzak en hydration pocket besteld in augustus. Rugzak werd snel geleverd, hydration pocket zou nageleverd worden. We zijn nu december: 4 maanden en ettelijke telefoontjes en mails later. Een duidelijke verklaring voor de vertraging komt er niet, op mijn vraag om dan het geld terug te storten, komt geen reactie. Als ik dan zie dat je hetzelfde product bij Bol.com voor dezelfde prijs kan aankopen, en dat je het 4 dagen later in huis hebt, weet ik wel bij wie ik volgende keer mijn bestelling zal plaatsen.
Ondanks een paar recente slechte reviews, TOP
Getwijfeld om te bestellen door de slechte recensies van de laatste tijd. Ik heb gebeld met de winkel en Saskia nam om, en legde mij uit dat veel negatieve reacties te maken heeft gehad met de vertragingen in de verzending, veroorzaakt door derden.
Ik heb, mede door de vriendelijkheid van Saskia, maar ook door de enorm scherpe prijs, toch een bestelling geplaatst, en binnen 3 dagen had ik mijn pakketje binnen.
Mensen kijk niet alleen naar slechte reviews, maar doe iets verder onderzoek voordat je een hardwerkend bedrijf passeert!