NL Tour Rides Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Wederom wordt er een tocht geannuleerd of verplaatst. Dit is inmiddels al de tweede tocht waarvoor ik mij had ingeschreven. Ditmaal omdat de benodigde vergunning voor de aangekondigde tocht niet i... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nous avons réservé un challenge en décembre 2025 pour juin 2026. Ils ont annulé à 2 semaines de l'événement et reporté en septembre. Les dates ne nous convenant pas, nous demandons un remboursement... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

NIET BOEKEN BIJ DEZE OPLICHTERS! Na betaling lijkt alles koek en ei maar een week voor de fietsweek vindt de afzegging plaats. Terugbetalen is er niet bij. Je kunt "gratis" inschrijven voor een volgen... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De Pieter ride van 2 t/m 5 juli meegefietst. Was prima in orde. Mooie afwisselende route, amper langs N wegen. Hotels waren goed en het ontbijt was overal uitstekend. De verzorging onderweg kon niet b... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

133 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Oplichters !!

Oplichters !!

Ingeschreven voor een tour die vervolgens niet door ging en verplaatst werd. Gereageerd op hun mail dat ik die dag niet kan en m'n geld terug wil.

Nooit een reactie(na meerdere emails), nooit geld terug gekregen.

2 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

De TGGD is een geweldige ervaring

Ik heb genoten van de route tussen Zwolle en Maastricht. De logistiek was prima. De overnachtingsadressen waren goed. Wel had het hotel in Groesbeek vergeten een drie gangen menu te serveren.... dat is door NL-tour Rides keurig gecompenseerd. Wel jammer dat de finish in Maastricht niet op het Frijthof was. Maar daar heb ik uit logistieke overwegingen wel begrip voor.

23 maggio 2025

komt beloftes niet na

Mail wordt na 8 dagen nog steeds niet beantwoord.
Men beloofd geld terug te storten van een evenement dat niet doorgaat, maar doet dit niet zoals beloofd. Ik wacht nog steeds. Uiteindelijk na Nltourrides in gebreke te hebben gesteld (via mail en app) werd het geld drie weken nadien teruggestort. Telkens smoesjes en van de domme houden. Maar dit is gewoon hoe men te werk gaat. Het ene financiele gat met het andere vullen? Mijn advies: maak geen geld over voor diensten/artikelen die je nog niet in huis hebt.

14 luglio 2025

Bevrijdingspakket levering zeer slecht

Bevrijdingspakket besteld, inclusief shirt e.d. Inmiddels is het juli en nog steeds niks ontvangen. Laatste update is van juni, er zat een fout op de geleverde shirts en ze verwachten de goed shirts begin juli. Ze noemen alleen geen jaartal. Dat pakket had voor 5 mei al binnen moeten zijn. Zeer slecht

12 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

🛑 Let op voor NL Tour Rides!

🛑 Let op voor NL Tour Rides!
Ik heb in 2024 een fietsweekend geboekt bij NL Tour Rides dat op het laatste moment werd geannuleerd. Ondanks meerdere toezeggingen dat mijn geld teruggestort zou worden, wacht ik daar – weken later – nog steeds op. Op mails en berichten via social media wordt niet gereageerd. Erg teleurstellend en absoluut onprofessioneel.

Boek hier alleen als je geen waarde hecht aan klantenservice of transparantie.
#nltourrides #geenstijl #klantenservicefail

12 luglio 2025
Logo di NL Tour Rides

Risposta di NL Tour Rides

Geachte mevrouw Cassee,

De afhandeling van de annulering is afgelopen zomer opgelost.

NL Tour Rides heeft de afgelopen maanden niet de beste performance geleverd in haar 10-jarig bestaan waarin we meer dan 300 toertochten organiseerden. Zowel de communicatie als het nakomen van beloftes was onder de maat. Onze welgemeende excuses daarvoor.

Er is gelukkig ook goed nieuws. Inmiddels zijn we weer in staat om binnen 72 uur mails te beantwoorden en zijn we na alle wijzigingen en annuleringen ook administratief weer op orde. Op dit moment zijn ruim 90% van de annuleringen terugbetaald, zoals ook aan jou.

Doordat NL Tour Rides de afgelopen weken haar organisatie weer op peil heeft gebracht, kunnen we gelukkig ook weer doen waarmee we de afgelopen 10 jaar vele toerfietsers blij hebben gemaakt, namelijk het organiseren van mooie toertochten, zowel voor één als meerdere dagen.

Om het vertrouwen terug te winnen, geven we je een gratis code t.w.v. € 29 om voor volgend jaar een dagtocht in te schrijven op kosten van NL Tour Rides. Jouw unieke code volgt per mail.

Nogmaals dank voor uw geduld en hopelijk tot ziens

Met sportieve groet, Team NL Tour Rides

Waardeloos bedrijf, blijf hier ver vandaan

Waardeloos bedrijf, blijf hier ver vandaan

Extreem teleurstellende ervaring. Mijn bestelling is meerdere keren uitgesteld: 1 mei, 30 mei, 23 juni, 1 juli, en uiteindelijk 20 juli. Weinig tot geen communicatie is de bestelling vervolgens zomaar geannuleerd.

Geen enkele vorm geen excuses, geen contact helemaal niets. Als klant word je compleet genegeerd.

Dit bedrijf is onbetrouwbaar, onprofessioneel en klantonvriendelijk.

Ik raad iedereen aan hier absoluut niet te bestellen.

7 luglio 2025
Valutata 4 stelle su 5

TGGD is prachtig en goed georganiseerd

De TGGD tour is prachtig en de logistiek prima geregeld. Met elke dag een heerlijke lunch. Alleen het eten in Berg en Dal Valmonte was ver onder de maat. Maar dat heeft NL Tourrides keurig opgelost!

23 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ook wij hadden ons ingeschreven voor de…

Ook wij hadden ons ingeschreven voor de Pieter Ride juni 2025. Vooraf betaald maar helaas een week voorafgaand aan de Tour tocht is deze door de organisatie gecanceld. De organisatie zal vanaf 2/7 contact opnemen maar je hoort niets van ze!!! Ik zou het fijn vinden dat ik m’n geld €800, terug gestort krijg!!!!

27 giugno 2025
Logo di NL Tour Rides

Risposta di NL Tour Rides

Geachte mevrouw De Goede,

De afhandeling van de annulering is met u opgelost.

Nogmaals dank voor uw geduld en hopelijk tot ziens

Met sportieve groet, Team NL Tour Rides

Onbetrouwbare organisatie

Onbetrouwbare organisatie.
Ik heb me samen met een vriendin opgegeven voor de pieter ride, een meerdaagse tourtocht inclusief hotel overnachtingen. Deze is een week voor start geannuleerd vanwege een organisatorische fout. Onbegrijpelijk, dit is een doel waar je lange tijd naar toe werkt. 1 jaar geleden al ingeschreven en het gehele bedrag ook betaald. Ik zou niet aanraden om met deze organisatie een tour te boeken. Ik ben bereid deze review te herzien wanneer er een fatsoenlijke reactie komt, maar deze is tot op heden uitgebleven.

19 giugno 2025

Goed georganiseerde toerrit

Goed georganiseerde toerrit. Volledig verzorgt met hapje en drankje, goede bewegwijzering en uitgebreid aangekleed bij de finish. Complete inschrijving met wielershirt en sokken voor een zeer nette prijs. Voor herhaling vatbaar!

18 maggio 2025

Goed georganiseerd

Goed georganiseerd, te weinig vegan opties onderweg. Dat kan beter. Ook mag het iets beter aangegeven worden. Verder, mooie route, goed gepijld, aardige vrijwilligers

15 giugno 2025

Mooie,goed georganiseerde toertochten

Goed georganiseerde toertochten met uitgebreide verzorging onderweg en waar mogelijk fiets je door een mooie en rustige omgeving. De bebouwde kom en de woonwijken worden zoveel mogelijk vermeden, waardoor je grotendeels door landelijk gebied fietst.

15 giugno 2025

Goede organisatie

De toertochten van NL Tour Rides zijn goed georganiseerd. De routes zijn mooi en uitdagend, de verzorging onderweg is prima geregeld en de sfeer bij start en finish is heel goed!

18 maggio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più