Valutata 1 stelle su 5

Niks bestellen hier. Wacht al weken op een bestelling van een minicrosser maar krijg maar geen bericht. Reageren niet op emails, whatsapp en telefonisch onbereikbaar. ben bang dat ik kan fluiten... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Geeft geen uitleg, antwoord nooit op hun zogezegde live chat, annuleren orders wanneer het hun uitkomt... Hun levertermijnen zijn uit de duim gezogen. Twee maal na meer dan een week wachten, zel... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Oplichting pas op! Is dezelfde zaak als motocars.be. Als je contact met hun wilt opnemen zijn ze ineens niet meer thuis. Blauwe laarzen geleverd gekregen terwijl ik zwarte had besteld. Wilde de... Leggi di più

1,5

2 stelle
1 stella

Niks bestellen hier

Niks bestellen hier.

ben bang dat ik kan fluiten naar de motor voor mijn zoontje en het geld dat hij ervoor gespaard heeft.

12 marzo 2026

Niet bij kopen

Hun levertermijnen zijn uit de duim gezogen. Twee maal na meer dan een week wachten, zelf beginnen zagen: nooit geen respons gehad. Een artikel ontvangen en ander zonder uitleg geannuleerd.

Brol. Niet bij kopen. Super onprofessioneel!

26 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ongeveer twee weken geleden 49cc…

Ongeveer twee weken geleden 49cc crossmotor besteld en betaald. Gekozen kleur was niet leverbaar, wij zijn akkoord gegaan met een andere kleur. Wij hebben het nog steeds niet ontvangen. Op onze
e-mails wordt niet gereageerd. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar.

5 settembre 2025

Niet hier bestellen !

Bestelling geplaatst. Normaal binnen 1-2 werkdagen binnen. Anderhalve week later nog niks binnen. Mail gestuurd. Via WhatsApp, gebeld maar geen gehoor.

Bestel hier niet!!

27 agosto 2025

Geen service

Quad gekocht, was niet leverbaar, na lang aandringen reactie gekregen en met bijbetalen een quad geleverd gekregen. Quad op zich is goed. Nu is de lader na enkele maanden defect, deze partij op geen enkele manier meer te bereiken.

30 agosto 2025
Valutata 3 stelle su 5

naar al die nare reviews hier te lezen…

naar al die nare reviews hier te lezen heb ik gewoon netjes mijn pakketje gekregen 👌🏾 zelfs nog een berichtje dat het bestelde product niet op voorraad was en of een andere kleur ook prima was ik zou hier zeker weer bestellen 💪🏾👌🏾

20 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bestel hier niets, totaal geen respons op verkeerde levering

Bestel hier niets! Ik heb het verkeerde artikel geleverd gekregen. Helaas lukt het niet om in contact te komen over de ontvangst van het juiste artikel. Er wordt gewoon helemaal nergens op gereageerd. Inmiddels ben ik een maand verder maar nog geen enkele reactie. Wat een slechte service. Ondertussen elders naar tevredenheid besteld, maar dus fraai dubbele kosten en een onderdeel waar ik niets mee kan. Wees gewaarschuwd!

4 aprile 2025

Oplichting pas op!

Oplichting pas op!

Blauwe laarzen geleverd gekregen terwijl ik zwarte had besteld. Wilde deze nestjes retourneren en de zwarte laten opsturen, krijg echter geen reactie meer.

18 aprile 2025

Afzetterij!

Ik had blijkbaar eerst hier moeten komen kijken voor ik een bestelling plaatste. Exact hetzelfde wat alle andere zeggen. Er stond levertijd 1 a 2 dagen. Betaald en dan krijg je een mail waarop staat 7 a 8 dagen als het voorradig is. In tussen tijd ook gemails en WhatsApp gestuurd maar van niemand antwoord. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Daar gaat de cadeau voor mijn zoontje. Als alleenstaande moeder ben ik mijn geld wrs ook nog eens kwijt😢 BESTEL HIER NIET!!

5 aprile 2025

waardeloos bedrijf

waardeloos bedrijf.
bijna 3 weken geleden een helm voor mn zoontjes verjaardag besteld. maar nogsteeds geen verzend bevestiging.
er achter aan gemaild. geen gehoor. via de app. geen gehoor.

31 marzo 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. "Op voorraad" niet dus. Twee weken geen antwoord op e-mails. De telefoon wordt niet opgenomen ( dan kunnen we de klant betere service verlenen, ha ha) op wahatsapp geen reactie. Na twee weken: kan niet geleverd. Moet nu zien dat ik mijn geld terugkrijg.

19 febbraio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più