2,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Even geduld aub

Pas geweest om een reparatie in te plannen, maar ik was over 7 weken een keer aan de beurt. En dan stellen ze alleen maar een diagnose en moet je opnieuw 7 weken wachten voor een reparatie. Je telt daar alleen mee als je daar een auto hebt gekocht.

9 aprile 2026

Super onklantvriendelijk

Vandaag wilden we info van een volvo maar de verkopers zaten aan de patat en baalden duidelijk van het feit dat wij binnenliepen. Waren niet bereid ons te woord te staan omdat hun patat nog niet op was.
Heel erg onklantvriendelijk.
Zijn naar andere dealer gegaan

11 aprile 2026

De telefoniste of receptioniste

De telefoniste of receptioniste. Wat is een dat een brutale dame zeg! Ze tolereert geen mening, feedback of tegenspraak en hangt gewoon op je gezicht! Betreft Volvo Dealer Niham te Den Haag.

13 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

"Inmiddels rijden we alweer een maand…

"Inmiddels rijden we alweer een maand in onze nieuwe auto, maar we wilden alsnog even laten weten hoe fantastisch we zijn geholpen door Patrick Ziolo van [Volvo niham te Zoetermeer ]. Vanaf het eerste gesprek was er een geweldige klik. Wat ons echt bijbleef, was de goede sfeer; er werd niet gepusht, maar echt geluisterd naar wat voor ons belangrijk was. Juist die persoonlijke benadering maakte dat we met een heel goed gevoel de koop hebben gesloten. Ook na een maand kijken we met veel plezier terug op de aankoop. Een topzaak!

5 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Niham Zoetemeer zijn ordinaire…

Niham Zoetemeer zijn ordinaire oplichters! Moest een nieuwe voorband (XC60) hebben omdat ik over een steen was gereden. Berger heeft me bij Volvo Niham Zoetermeer afgezet. Ze hebben 2 nieuwe voorbanden gemonteerd omdat deze aan vervanging. Toe waren. Van mijn eigen Volvo dealer had ik al een offerte hiervoor ontvangen van ongeveer €900,- (22 inch). Bij deze oplichters moest ik ruim €1.300,- betalen! Daarnaast heeft een onkundige monteur bij het monteren van de nieuwe banden niet gezien dat er ook een deuk in mijn velg zat. Dit is mij niet gezegd ze hebben gewoon die nieuwe band gemonteerd. Omdat ik een tijdje op deze nieuwe band met gedeukte velg had gereden was die nieuwe band in onbalans geraakt en moest dus ook weer vervangen worden samen met de velg. Dit door mijn eigen dealer. Al met al koop hier nooit een auto of geef je auto niet voor onderhoud hier af! Ook niet in Den Haag forepark. Ook hier geweest voor een andere auto ook oplichters vooral die vent met een kop als een grindtegel!

3 marzo 2025

Absolutely terrible customer service

Absolutely terrible customer service — I will never return or recommend this place to anyone. I was greeted with a dismissive, insincere smile, and the salesperson kept banging his phone while I was asking about maintenance packages. Worst of all, the entire car-buying experience was filled with misleading information and false promises — completely unprofessional and unacceptable. Do not trust anything unless it’s clearly documented in writing.

15 aprile 2025

Niet Volvo waardige service

Elders een Volvo gekocht die ooit nieuw geleverd is door Niham. Volledige afgestempeld boekje door Niham is aanwezig. Geen historie aanwezig dus gebeld om de onderhouds historie op te vragen.

Dit zou wel geregeld worden en gemailed worden. Na 10 dagen maar eens bellen, geen mail. Medewerkster aan de telefoon die totaal ongeïnteresseerd mij te woord stond. Ze moest eerst overleggen en na enkele minuten wist ze te melden dat ik wel teruggebeld zou worden. Niet dus.

Word dit bedoeld met service? 100% niet Volvo waardig dit bedrijf en een schandalig slechte service. Als dit niet eens op korte termijn geregeld kan worden hoe zal het dan vergaan met garantie, reparatie of aankoop? Ik zal hier mijn volgende Volvo's NIET kopen. Een absolute aanfluiting dit bedrijf!

2 dicembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più