Købte bil ved Niels i sommeren 2018, super god service med, at finde frem til den rette bil lige til vores behov. Og nu service eftersyn, hvor han simpelthen afleverede den top tunet og nyvasket tilba... Leggi di più
Vores gamle bil blev totaltskadet, og vi manglede derfor akut en ny bil. Vi kontaktede Niels onsdag morgen, og kørte hjem med bilen allerede samme dag. Vi fik fantastisk rådgivning, vejledning, supe... Leggi di più
Niels Boye Larsen yder en særdeles god service, og er altid hjælpsom og forstående for de problemer man måtte have med sin "gamle" bil. Prisen for reparation/service er altid meget rimelig, mens kval... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale Niels Boye Larsen biler, da han yder en fantastisk og lige til service overfor sine kunder. Han guidede os igennem et væld af biler og fik os på sporet hen mod den bil vil vi ha... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service! Det er ikke sidst gang at jeg handler bil hos Niels! Tak for en god handel og den super service 😊
Bilen blev sat hos Niels lørdag…
Bilen blev sat hos Niels lørdag eftermiddag. Var klar til afhentning mandag kl 0830. Super god service og en fair pris.
God oplevelse.
Tak for handlen og hjælpen. Det Niels lover, holder han. Jeg har handlet med Niels før og vender helt sikkert tilbage en anden gang..
Købt bil hos Niels og super glad for…
Købt bil hos Niels og super glad for den! Han er hurtig og hjælpsom! Mit dæk var Punkteret og jeg ringer og spørger om de kan hjælpe mig inden for 10 min var der nyt dæk på!! 5 stjerner herfra !!!
Super god og hurtig betjening
Super god og hurtig betjening. Jeg har købt to biler derude, og har begge gange været fuldt ud tilfreds :)
Super god service
Super god service.
Efter 14 dage med min “nye” bil købt hos Niels Boye Larsen Biler. Super god og hurtig handle.👍🏻😊
Fik bilen en fejl på en søndag, ringede til Niels, fik den fragten der ned med autohjælpen og tirsdag stod den igen hjemme på min adresse. Det må man kalde super service. 😊
Super betjening og Fair Handel
Super betjening og redelig forklaring af den brugte bils stand. Bilen kører stadig 6 måneder efter og lever op til forventninger. Kan klart anbefales.
Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefales, super god handel.
Super fin service og fair handel
Super fin service og fair handel. Søde og venlige.
Kan kun anbefale Niels Boye Larsen biler.
Hurtig og reel handel
Hurtig og reel handel
Kan anbefales og så får man også sjove historier / anekdoter om nogle af hans egne gamle biler oven i handelen 😊
Godt tilbud! Kan klart anbefales
Fik et godt tilbud fra Niels Boye Larsen Biler, på nye fordæk inkl. montering på eksisterende fælge, som var for godt til at takke nej til. Super godt tilfreds med det udførte arbejde 😁
Kan helt klart anbefales 👍🏻
Jeg har for nylig købt en Toyota Aygo…
Jeg har for nylig købt en Toyota Aygo og jeg er fyldt ud tilfreds med bilen. Vi fik den afleveret personligt på Køge havn kl 22:30 for, at få den med hjem til Bornholm med færgen fra Køge. Det var vi glade for det kunne lade sig gøre. Det kalder vi god service.
Kan godt anbefalde at købe biler hos Niels Boye Larsen.
Har netop købt en Skoda Fabia hos Niels…
Har netop købt en Skoda Fabia hos Niels Boye Larsen. Det er den 3. Bil, vi har købt brugt hos ham. Vi har således i mange været særdelse tilfredse med hans service og hjælpsomhed.
Vi kan kun anbefale ham.
Varme anbefalinger til Niels Boye…
Varme anbefalinger til Niels Boye Larsen og hans kompetente mekaniker Lars Kristiansen.
Vi har i 10 år haft kontakt med firmaet og har kun rosende ord til både Niels Boye og Lars.
Altid fin service.
Nul Stjerner:
Nul Stjerner:
Meget dårlig service. Der er tale om en direkte uærlig og usympatisk sælger.
Har mistanke til at sælger allerede forud salget var bevidst om evt problematik med bilens motor.
Bilen går i stykker 3 dage efter købet . Der tilbydes en form for kompensatorisk reparation på eget værksted, som man alligevel selv skal betale for.? Uden at få at vide hvornår eller hvor meget ? UT ønsker ikke en pseudo reparation af et firma man absolut ikke kan have tillid til. Fremtræder useriøst og inkompetent.
Dårlig service og dertil kommer en direkte dårlig opførsel, almindelig pli og ordentlig samtale helt suspenderet. Bliver vredt overfuset og afbrudt, kan ikke komme i ordentlig diaglog.
Kan ikke anbefale denne bilhandler.
Fraråder at købe fra dette firma.
Meget fin og fair behandling af Niels
Meget fin og fair behandling af Niels, vi skulle af med en bil der var i overskud i familien. Niels sørgede for alt - fra afhentning af bil til afmelding - stor ros herfra
Havde en nem og hurtig bilhandel hos…
Havde en nem og hurtig bilhandel hos Niels Boye Larsen biler
Købte brugt hjulsæt på fælge
Købte brugt hjulsæt på fælge. Annoncen beskrev dækkene som 20% slidt. Men dækkene var nærmest nye. God oplevelse.
Købte min gamle Toyota (min første…
Købte min gamle Toyota (min første bil), et halvt år efter en Hyundai. Perfekt service, hurtig og rare at handle med. Bestemt kun rosende ord herfra, kan varmt anbefale