Købte bil ved Niels i sommeren 2018, super god service med, at finde frem til den rette bil lige til vores behov. Og nu service eftersyn, hvor han simpelthen afleverede den top tunet og nyvasket tilba... Leggi di più
Vores gamle bil blev totaltskadet, og vi manglede derfor akut en ny bil. Vi kontaktede Niels onsdag morgen, og kørte hjem med bilen allerede samme dag. Vi fik fantastisk rådgivning, vejledning, supe... Leggi di più
Niels Boye Larsen yder en særdeles god service, og er altid hjælpsom og forstående for de problemer man måtte have med sin "gamle" bil. Prisen for reparation/service er altid meget rimelig, mens kval... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale Niels Boye Larsen biler, da han yder en fantastisk og lige til service overfor sine kunder. Han guidede os igennem et væld af biler og fik os på sporet hen mod den bil vil vi ha... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Pragtfuld service
Manden har gjort det igen! Super fin service, og et friskt sæt dæk til vinteren til en herlig pris. Det kan varmt anbefales at lade bilen trille forbi Niels!
Havde en mindre handel med Niels Boye
Havde en mindre handel med Niels Boye. Varen var som omtalt og prisen fair. Hyggelig fyr at snakke med. Alt i alt en god oplevelse.
Jeg fik en super fin service til en god…
Jeg fik en super fin service til en god pris
Har lige været på værksted med bilen
Har lige været på værksted med bilen , Lars mekaniker er som altid meget flink , altid villig til lige at lave mere end der var aftalt og er en dygtig mekaniker , får også ros på synshallen ( darupvang , Roskilde ) for godt arbejde . Og hyggeligt at tale med Niels i ventetiden . Venlig hilsen Berit Lorentzen
Niels Boye Larsen biler!
Niels Boye Larsen biler!
Ordentlig behandling af ordentlige og ærlige mennesker!
Fair priser og fantastisk service.
Lars, mekaniker på værkstedet: Det stille vand, men overordentlig dygtig og proffesionel.
Kan varmt anbefales!
Mvh Morten Rangvid, Korsør
02.12.2022
god oplevelse
var i dag hos niels for at få ordnet min bil, fik en fin og reel behandling, flinke folk der arbejder på værkstedet.
Kørte en tur til Niels Boye Larsen så…
Kørte en tur til Niels Boye Larsen så på fine biler ( det når det indedørs er nemt at se om de er pæne)
Jeg er glad og tilfreds
Jeg kan lige en aftale er en aftale mv
Jeg kan lige en aftale er en aftale mv. Ole H. Fra Ringsted
Jeg har lyst til at kommer igen
Helt ok jeg kommer igen
Endnu engang super service fra Niels…
Endnu engang super service fra Niels Boye Larsen biler i Ringsted.
Dæk og fælge
Har hentet et sæt fine fælge med dæk, til min Chevrolet, fik dem prøvet på inden jeg kørte derfra, så vi var sikre på at de passede. De passede perfekt, flink og høflig sælger.
Fantastisk service!
Tak! Endnu engang har jeg fået den bedste service. Jeg har handlet biler og brugt Niels Boye Larsens værksted i næsten 10 år, og jeg har altid været tilfreds med den både biler og det høje serviceniveau!
Ekstraordinær service fra Niels' side.
Selv i denne ferietid, hvor der er lukket, rykkede Niels ind og fiksede min bil. Topklasse!
Kvalitet service
Super flinke mennesker samt kanon service, kan anbefales.
Fantastisk mekaniker hos Niels Boy Larsen
IGEN IGEN, har jeg fået den bedste service af mekanikeren hos Niels Boy Larsens biler.
Lars er mekanikeren, der udføre et fantastisk stykke arbejde og der er aldrig noget at komme efter bagefter.
Samtidig er han hurtig, uden det går ud over hans grundighed. Det er en rigtig god ting, at bilen ikke skal være på værksted mere end højst nødvendigt.
Tusinde tak Lars, for en god behandling, service og ikke mindst tak for at du fik bossen Niels Boy Larsen til at køre dytten til syn og yde den kæmpe service, at hente mig derhjemme, så jeg kunne få min nysynet bil hjem igen..
Jeg købte bilen hos Niels Boy Larsen i 2018 og den køre bare ubeskriveligt godt, så skal man have en bil i ordentlig stand, samt god service, så vil jeg 100% anbefale denne forhandler.
Rigtig god sommer til jer.
Mvh
Marlene Andersen
Super service.
I forbindelse med vores besøg hos Niels…
I forbindelse med vores besøg hos Niels Boye Larsen, kan vi kun udtrykke vores fulde tilfredshed. Vi oplevede venlighed og rigtig god service og kan varmt anbefale Niels Boye Larsen til andre.
Jan Hückelkamp