Bestilte to typer kosttilskud med abonnement (kollagen og hyaluronsyre), hvilket gav 20% rabat. Jeg sammenlignede prisen med bl.a. Matas.dk, og til min overraskelse er det faktisk billigst at købe ti... Leggi di più

Jeg har nu flere gange handlet i New Nordics webshop, og får den ene gode oplevelse efter den anden. De leverer ekstremt hurtigt, nærmest fra dag til dag. Indpakningen er virkelig en oplevelse, der er... Leggi di più

Jeg tager Hair Volume 1 Tablet hver morgen. I 3 måneder, mit hår er blevet meget sundere. Bruger osse shampoo og balsam fra Hair Volume. Efter en måneds brug er mit hår blevet virkelig lækkert, j... Leggi di più

Opkast og tynd mave… Jeg prøvede igår deres “fat burner” urte piller, resulterede i tynd mave og kvalme fra kl 19:00 til kl 12:00 dagen efter… har været på toilettet hele natten med både opkast og re... Leggi di più

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  2. Negozio di alimenti per la salute

Informazioni fornite da varie fonti esterne

New Nordic har siden grundlæggelsen i 1990, været en innovativ og dynamisk virksomhed, som udvikler urteprodukter der kan øge menneskers vitalitet rundt om i hele verden.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

4,5

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg har ikke fået min ordre

Jeg har ikke fået min ordre 21602 efter 15 dags,imens pengene blev trukket med det samme

30 maggio 2026
Logo di New Nordic Healthcare ApS

Risposta di New Nordic Healthcare ApS

Kære Florentina. Ring eller skriv endelig til os, hvis du ikke har fået din ordre. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 46 33 76 00 fra kl. 9.00-15.00 og på Info@newnordic.dk, så skal vi nok sørge for at du får din ordre.
De bedste hilsner Camilla, New Nordic

Hjemmesiden er nem og overskuelig

Hjemmesiden er nem og overskuelig, så det tager ikke lang tid at bestille de produkter man ønsker, og leveringen er også hurtig, hvis ikke det er der dagen efter, så kan man være sikker på det dagen efter den, altså 1-2 dages levering.

11 marzo 2026

Løfter som ikke passer

Havde et abonnement for Blue Berry original, som har været meget ustabilt siden april måned. Opdagede så torsdag den 25. december 2025, at jeg ikke havde modtaget en ny pakke og jeg ville løbe tør, tirsdag den 30. december. Måtte jo så vente 4 dage, før jeg kunne kontakte New Nordic, vedr. dette. Fik så en lovning på, at de ville sende en pakke ekspres, da jeg jo ville løbe tør næste dag. Men men men, ingenting skete, og da det jo så blev nytår, kunne jeg ikke få fat på nogen, før i dag. Hvor det så viser sig, at den slet ikke er sendt, "da der var travlt på lageret". Det er godt nok den dårligste kundeservice jeg længe har oplevet, så det er slut med, at jeg skal have varer derfra.

29 dicembre 2025