Jeg fik anbefalet Benny af et familiemedlem, og jeg må sige, at Benny har ændret mit liv totalt! Jeg fik fem gange hos ham med hjælp til forskellige udfordringer. Han har virkelig hjulpet mig med at g... Leggi di più
Kom med invaliderende smerter, som alle læger og behandlere havde givet op på. Jeg har netop afsluttet 5x behandling hos Benny og er for første gang i flere år stort set smertefri hver dag. Jeg blev m... Leggi di più
Jeg har nu taget 2 uddannelser hos Benny Vadmand, ved New you Hypnose, og jeg kan kun sige WOW! Benny tilbyder en unik tilgang til regressionsterapi. En tilgang som giver dig som terapeut, en vild... Leggi di più
Benny er ikke alene et af de mest generøse mennesker, jeg kender, men også en eminent lærer, der deler sin viden og kunnen fra et rent hjerte. Igennem hele forløbet er jeg blevet kærligt støttet til a... Leggi di più
Hos New-You Hypnose i København tilbyder vi professionel hypnose med fokus på både moderne hypnoterapi og spirituel hypnose. Vores klinik ledes af Benny Vadmand, en erfaren hypnoterapeut og underviser med dyb ekspertise i at hjælpe klienter med at håndtere udfordringer som angst, stress, vrede, fobier og meget mere. Vi har specialiseret os i at skabe et trygt og støttende miljø, hvor personlig udvikling og selvforståelse kan blomstre. Gennem avanceret hypnoterapi, spirituel hypnose og sjælerejser hjælper vi klienter med at opnå dybere indsigt i deres liv og fjerne blokeringer, der hindrer dem i at leve det liv, de ønsker. Vores klinik er centralt beliggende i København, tæt på Rådhuspladsen, hvilket gør det nemt og bekvemt at finde os. Vi tilbyder både individuelle hypnoterapisessioner og uddannelser inden for hypnose, der er åbne for både begyndere og erfarne behandlere. Vores hypnoseuddannelser er designet til at give deltagerne de nødvendige værktøjer og teknikker til at arbejde effektivt med hypnose, og vi sikrer, at de forlader kurset med et solidt fundament for deres videre arbejde. Hos New-You Hypnose ved vi, hvor kraftfuldt hypnoterapi og spirituel hypnose kan være i forhold til at forandre liv. Vi arbejder målrettet med hver enkelt klient for at skabe de ønskede resultater, uanset om det handler om personlig vækst, at bryde gamle mønstre eller at udforske dybere spirituelle oplevelser. Med Benny Vadmands holistiske tilgang og mange års erfaring er du i trygge hænder. Oplev transformation gennem hypnose eller tag en hypnoseuddannelse hos New-You Hypnose i hjertet af København. Vi ser frem til at hjælpe dig på din personlige rejse mod større trivsel og indsigt.
Vester voldgade 86,1, 1552, København V, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Benny er fantastisk god til at guide dig ind til sagens kerne, og det var en fantastisk rejse med en god kaptajn ved roret.
En meget tryg og god oplevelse, der gav mange svar.
Benny har, med stor ro og respekt, formidlet et smukt møde med mig selv, som bliver ved med at give når jeg finder roen. Mange tak.
Jeg har haft stor gavn af hypnoseterapi til at overkomme min eksamensangst med det resultat, at jeg klarede mig rigtig fint til eksamenen. Igennem sessionerne, fandt jeg ud af, at min angst gik helt tilbage til min tidlige barndom og oplevelser igennem hele min opvækst. Jeg har fået hjælp til at bearbejde disse oplevelser, bryde gamle tankemønstre og fået et nyt syn på mig selv.
FA
Fantastisk forløb med Hypnoterapi hos Benny!
Benny hjalp mig med at genfinde kærligheden til mig selv igen, da jeg var aller mest udkørt og træt af livet. Udover den fantastiske hjælp som jeg fik i forhold til mig selv og min tilstand, så hjalp Benny mig også af med en slem migræne som jeg ikke kunne komme af med. Medicin og andre former for migræne behandling havde ikke hjulpet mig. Men Benny fik fjernet min migræne fuldstændig og jeg har ikke haft det siden.
Mit forløb hos Benny har været helt fantastisk, og en unik rejse som jeg helt klart vil anbefale til alle som går med udfordringer i hverdagen, både små og store. Kan ikke takke ham nok for den hjælp han har givet mig og jeg vil altid være taknemmelig for mit forløb hos ham.
Har gennemgået et hypno terapi forløb hos new-you hypnose som har gjort mig mere velafballanceret og glad i min hverdag, samtidig har har fået noget søvn terapi som har bevirket at jeg sover MEGET bedre og dermed også gør mig velafballanceret og giver mig mere overskud i hverdagen. Jeg anbefaler NEW-YOU hpnose / benny Vadmand på det varmeste!
Jeg kan virkelig anbefale New-You Hypnose med Benny Vadmand. Det er en helt igennem fantastisk måde at slippe gamle traumer m.m., på en enkelt og rolig og behagelig måde. Benny Vadmand er en rigtig dygtig behandler. Tak fra Nelly Wedberg.
Regressionsterapi Basic,
Har deltaget i Regressionsterapi Basic, hos Benny og kan kun anbefale den gode undervisning og positive indstilling til at alle får rigtig meget ud af det.
Derudover har jeg oplevet Hypnoterapi hos Benny, og her mestrer han det med sikkerhed og erfarenhed. Han har stor forståelse og viden om, hvad der skal fokuseres på, samt hvordan har guider klienten igennem en session, så det bliver en succes.
Det forgår under dyb afslappelse og tryghed under sessionen. Når sessionen er slut, har man en rigtig god afslappende ro i kroppen og føler sig godt tilpas til at gå ud i hverdagen med god energi.
John Wedberg
Benny Vadman som med hans karakteristiske afklarethed, bevidsthed og høje energi- har gjort undervisnings miljøet trygt og fyldt med inspiration.
5 path hypnose har nøglen til at vi kan følge vores indre vejledning i livet.
5 path har visdommen til at vores liv kan komme i positiv forandring og bevægelse- jeg glæder mig til at "give nøglen videre"
Marianne Simonsen.
Lærerig oplevelse at uddanne mig til Hypnoterapeut hos Benny.
Jeg havde dumpet 2 køreprøver og vidste med mig selv, at noget måtte jeg gøre anderledes før prøve nummer 3, hvis jeg skulle gøre mig nogle forhåbninger om at bestå. Jeg kontaktede Benny (New-You) en søndag, og fik svar med det samme. Jeg bestilte en pakke på 4 gange hypnose indenfor 14 dage. Forløbet hjalp mig til at tro på mig selv, jeg bestod prøven, jeg kører nu hver dag, uden at blive angst. Jeg har fået værktøjer med mig, som gør mig i stand til at nå mine mål på en konstruktiv måde.
Det har været en helt fantastisk oplevelse at uddanne mig som Hypnoterapeut hos Benny Vadmand.
Benny er et fantastisk menneske og en kanon god lærer🙂
Carsten Olsen
Benny er en fantastisk dygtig og kompetent behandler. Han ved hvad han gør, og jeg glæder mig til næste møde i hans klinik i hjertet af København.
Benny tilbyder en unik tilgang til regressionsterapi. En tilgang som giver dig som terapeut, en vild og dyb værktøjskasse, som giver dig mulighed for at guide din klient ind til der hvor kernen lige præcis er!
Benny formår på kort tid, gennem intens og straigth to the point undervisning, at klæde dig på og gøre dig klar til at have dine egne klienter, ligeså snart du får ud af døren efter endt kursus!
Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger!
Benny er en fantastisk, empatisk og dygtig underviser. Han lever sig fuldstændig ind i situationen, han svarer på alle spørgsmål, set ud fra hans synspunkt, og prøver ikke på at overbevise én, men siger hvordan hans oplevelse er.
Jeg er uddannet basis regressions terapeut og avanceret regressions terapeut hos Benny og vil TIL HVER EN TID, anbefale hans uddannelse til alle andre.
Kærligst
Henriette
vil helt sikkert anbefale hypnose hos Benny.. har idag fået en tidligere livs oplevelse.. det var meget givende og kom ud med en bedre forståelse om mig selv... 😁
Benny forstod på en behagelige og udbytterig måde at guide mig igennem hypnoseoplevelse.