Lekarz "Psychiatra" Szymon S...a na kontynuacje leków leczenia adhd przepisuje witaminę D (recepta wystawiona choć na ten lek nie trzeba). Zwykły scam. Bez wywiadu medycznego, Bez konsultacji z pancje... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bezproblemowo i w miarę szybko po uprzednim szczegółowym wywiadzie nie było problemu z otrzymaniem recepty No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkę obniżyła bym ocenę ale tego nie zrobię bo i... Leggi di più
Nie polecam. Zamówienie złożyłam po 8:00 z opcją ekspres i nikt do mnie nie zadzwonił ani nie skontaktował się tylko około 18:40 dostałam sms z kodem recepty co było już dla mnie za późno. Pisałam kil... Leggi di più
Dostałem recepte dosłownie w ciągu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkość oraz wyrozumiałość w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójść do lekarza i... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 7% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Możliwość rozmowy z lekarzem i…
Możliwość rozmowy z lekarzem i konsultacji, lekarz kompetentny i miły, profesjonalny i kulturalny. Jestem bardzo zadowolona i polecam !
Polecam z całego serca,zrozumienie i…
Polecam z całego serca,zrozumienie i pomoc ,recepte uzyskałam, przestało boleć.
Miła obsługa
Miła obsługa, rzeczowa, fachowa i szybka konsultacja :)
E-recepta
E-recepta została wystawiona w ciągu 2 godz. Chciałam dwa opakowania leku. Otrzymałam dwa. Wszystko ok.
Pozytywne L4
W ciągu 3 godzin uzyskałem zwolnienie, które było mi potrzebne na gwałt. Wszystko Bez żadnych problemów.
Mialam blad w zamowieniu I doctor of…
Mialam blad w zamowieniu I doctor of razu to sprawdzil. Dziekuje swietny serwis
szybka i miła obsługa
Bardzo mi przykro, ale Pani Doktor, która mnie konsultowała wyłączyła czat w połowie mojej wypowiedzi. Oczywiście, że rozumiem że chciała dokumentację medyczną, ale czekałam na konsultacje od godziny 12:00 rano, więc w końcu po 17:00.wyszłam z domu. W tym momencie tłumaczenie moje, że nie ma mnie w domu i nie noszę dokumentacji i udostępnienie moje IKP były według Pani Dr. Niewystarczające. Zostałam bez pomocy, natomiast pieniądze za nic zostały wzięte. Nie polecam. Żadnego zrozumienia i empatii w trakcie naprawdę dużego bólu. Nie sprzedaje leków o które prosiłam, tylko naprawdę jako jedne z bardzo nie licznych pomagają mi w bólu. Poczułam się źle potraktowana.
Trzymać się z daleka od tej firmy.
Nie wystawiono mi recepty mimo udostępnienia IKP i historii recept ze szpitala. Żadano wyimaginowanych zaświadczeń, a zanim zacząłem szukać jakiejś dokumentacji, pani dr przerwała sesję. Pieniędzy nie zwrócono, nawet części.
Panowie doktorzy super
Panowie doktorzy super, można spokojnie porozmawiać i dopytać, poradzić się :) wizyta luźna i przyjemna, bez stresu. Polecam !
Długo się czeka na lekarza
Długo się czeka na lekarza, lekarz dobiera słabe leki. Nie odpisuje na czacie tylko wystawia receptę i zamyka czat. Nie polecam.
Strata pieniędzy
Strata pieniędzy, chciałem parę dni zwolnienia przez ból kolana a dostałem dobrą radę by po zwolnienie polecieć do rodzinnego. Takie rady są za darmo w internecie.
Beznadzieja
Beznadziejna wizyta, proszę zwrot poniesionych kosztów.
wizyta odbyła się szybko i sprawnie
Poprosiłam o 3 opakowania leku
Poprosiłam o 3 opakowania leku. Dostałam jedno. Wykupiłam usługę express ok 13h a dostałam receptę o 20
Czas realizacji usługi jest nieznany…
Czas realizacji usługi jest nieznany dla pacjenta. Po zakupie konsultacji, opłaceniu jej z góry, dostałam sms po ponad 5h od zakupu z informacją, że lekarz jest właśnie dostępny. Ze względu na złe samopoczucie przespałam ten moment, 79zł poszło na marne, wizyta przepadła. Bardzo nieprofesjonalne podejście, brak jakichkolwiek szacowanych godzin kontaktu jest niedopuszczalne.
Polecam z calego serca !!!!!
Polecam z calego serca !!!!!
Dzieki!!!!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.